- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема за момичетата: с кинти или без
Ще има, очаквай включване, че нещо се надрусах с бири, енергийни напитки и цигари .. едновременно, и не знам къде се намирам. Някой ако иска да експериментира - да пробва тая вълшебна комбинация. По някое време ще се включа де. Радвам се, че те кефят разказите ми. Някой път на по кафе с мъжа ти ще те открехна от коя бибилоетка да си ги вземеш и ти да ги прочетешА вие ще ме светнете кои са ви готините клубове, че следващите месеци ще ви гостувам на града служебно доста често. Ако нямаш нищо против, разбира се.
Последно редактирано от machoka : 04-14-2013 на 20:27
Изключително ще се радвам
Не загрях частта с библиотеката, но... да кажем, че си прав :д
По тази тема мога да споделя за един мой приятел, с когото нямаме нищо повече от приятелски взаимоотношения, въпреки, че има количество хора, които мислят обратното. ( Защото той ме е взимал много пъти за обяд, фирмени партита, с негови приятели, етц. )
Той е на 34, изглежда даже още по-възрастен. Врял и кипял в моята среда, с високи позиции. Има сериозна връзка с жена, която не живее с него, поради разни обстоятелства.
Не знам дали ако нямаше пари, щеше да се държи толкова уверено, бащински, загрижено.
Винаги ме изпраща, и ме проверява дали съм се прибрала.
Ей така, ако ще да съм на майната си, хващаме такси, прибира ме, и се прибира чак тогава и той.
Веднъж ми беше звънял да видим, но му казах, че съм изморена, и точно след час отидох в столично заведение на центъра, където се направих на мотика.
Сутринта ме събуди, да ми каже, че 3-4 негови дружки са ме видели там. И само ми се смя, обясняваше ми колко съм млада и естествена, и че е нормално да правя такива неща, и следващия път да му звънна, за да ме прибере, а не да спя по тротоари
Позволява ми да се редуваме да плащаме сметки, кино, защото знае, че мога, пък на мен ми е неловко всеки път той.
Всъщност, преди ми е било неловко, като съм работела за заплата, с повече от 1к по-ниска. Вече не ми е неловко, защото и аз да плащах сметката вски път, нямаше да го усетя като разход, та положението е - който свари, както дойде.
Не ме е уреждал на работа, въпреки, че може -- но не го прави, защото , цитирам - " знам, че и ти си като мен " , --
но пък ми е давал доста идеи как да се обучавам и как да задобрея в работата и уменията ми.
Често говорим за пари, или по-скоро той обяснява, че за него това е просто средство да живее, не цел, и че няма скруполи по отношенчие на финансите.
Та, не знам дали ако нямаше пари и положение щеше да се държи така, но според мен тези качества само са засилени след подхранването му на чувството за власт и влияние.
Като заключение ще напиша, че просто има хора, на които парите им отиват.
После ще разкажа и за приятеля на майка ми ( като си направя новата татуировка и приключа работа).
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И парите нямат толкова голямо значение. Всичко опира до тва в кви филми се е вкарала мацката.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аре пък да не нямат. В тоя материален свят в който живеем, и не говоря само за България (щото в днешно време по парите посрещат, и по парите изпращат), просто няма човек на тоя свят който не иска да има "малко по-големи финансови възможности". Всеки който твърди обратното, или е много заблуден, или сам не си вярва к'во приказва.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Доста се дразня от напоследъчната мода при жените и мъжете.
Жената е някаква полу-гола (90% гола) к***а, предимно тъпа, с 1000 снимки във facebook с duck face изражение. Пада си само по долу-изброениеят мъжки екземпляр.
Мъжа-мускулест,предимно тъп,задължително с Mercedes или BMW. В повечето случаи без книжка. Пълен с "кинти", които му дават родителите. Слуша черно, носи една камара ланци и се прави на пич.
въх!
Що само аз не ги забелязвам тез работи бе!? Кажете ми къде толко' ходите, че ги намирате тея 'жени - курви-материалистки' и 'мъже-паралии', че да си правите такива глобални изводи
?!
Бях писала и нещо, относно онова, което беше написал мачока..
Героят му е ходил по известни столични заведения и 'се е убедил в какъв свят живеем', след като мацките му заглеждали джипа, а охраната му 'постеляла червен килим' образно казано..
Е пък душаааа, много ясно, че каквото търсиш - намираш. Там си търсил - там си намерил. Много ясно, че като се появиш с джип за 2057345634 лева и всички ще си чупят вратовете като им спреш пред гъзарското и скапано заведение.
А замислялили сте се, че има още една страна на монетата? Защото аз ако видя мега скъпа кола и мога (не казвам, че го правя, а че е възможно) да си помисля 'омг, тоя за какъв се мисли, бе?! Като има *въпросната кола* да не е бог?!' и това ще си го помисля съвсем искрено, без никаква завист, или каквото и да е такова чувство. Днес например едно лъскаво бмв беше спряло на паркинга пред болницата, където ми е практиката, ама така беше спряло - като за три коли. И какво като е бмв бе?! Да не е нещо по-специално?
Но да оставим това наистина..
Ще се радвам да ми кажете къде толко' ги забелязвате тея неща 'в днешно време', та да говорите като пенсионери и да си правите вятър на устите. Аз не ходя по заведения, а ако ходех, със сигурност нямаше да предпочитам 'лачените' и т.н описани по-горе, които са като касички за мутреси, кифли, надяващи се на някой лев и въпросните непокварени богати и успели момченца, жертви на всичко това.
Хваща ме яд, защото като почнете с това 'в днешно време се наблюдава следната тенденция..' и започвате да я описвате и украсявате до безкрайност точно като бабички седнали да обсъждат турски сериал! Ми като те дразни кифлата, не я яж бе! Като те е страх от мечки, не ходи в гората! Като не си това, от което се възмущаваш, бъди сред хора, с които ти е кеф! Или се опитай да промениш това, което не харесваш.
Все едно аз се откажа от любовта, само защото съм имала 3258345 разочарования и да почна да говоря срещу нея.
Защо сте като стадо овце майка му стара?!
Едит: Понеже се сетих за една случка.
Ходих веднъж да правя снимки на един футболен мач. От време на време разни хора ме викаха да ги снимам и аз ест го правех. Имаше едно момче, което се пробва да ме заговори, поговорихме си някакви общи работи, защо съм тук, какво правя, а-у.. СЛЕД което.. прибирам се аз, качвам снимките във фб, тагват се някакви хора и това същото момче, което ме беше заговорило, тръгна да ми чете конско и ето какъв беше разговора ни:
Т.е. за да ви въведа в случващото се, ще кажа, че ме врънкаше да излизаме 'да ме опознаел', а аз му казах, че нямам желание. Та ето какво последва:
Той: Ама така ли? Значи оня (да го наречем 'Гошо') го снимаше, а?! Ма то щото има кинти и еди какви си кола! Такива сте си вие!
Аз (стъписана): Моля? Нито знам каква кола кара, нито знам какво му е финансовото положение. Просто го снимах с групичката му, защото това ми беше работата. И ти да беше ме викнал, щях да направя същото.
ТОй: Нее, не, всички пари искате!
и те така..
та какво да кажа.. някоИ момченца пък са толко' комплексирани, че единствената мисъл в главата им е 'жените са курви и материалистки'.
Последно редактирано от ShtrudeL : 04-15-2013 на 11:40
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много са ви объркани на всичките представите за богат мъж . Аз под богат мъж разбирам мъж със стабилна финансова професия като адвокат да речем . Момченцата с ланци на вратовете и пръскащи паричките на тати и мама не ми се връзват в графата богати мъже а мимини синчета .
Израснала съм с майка материалистка и 2 ри баща който се вписва идеално в стериотипа богат мъж . Нищо не ми липсваше ама нищо от кукли до парички за дрешки и ексурзии . Бях убедена , че като като порасна искам такъв мъж до себе си . Влиятелен с пари и да ме глези и обгрижва . С времето тази позиция на глезлата взе да ми тежи и се осъзнах . Признавам си , че обожвам да ме глезят и да ми подаряват подаръци няма да си кривя душата ,и да казвам , че бих нЕ набила гаджето си ако ми падари пръстен или ме заведе на вечеря . Но всяко нещо си има граници, и не всичко се свежда само до парите . Може би до известна степен съм материалистка и се заглеждам по скъпото и лъскавато , но от както започнах да работя мисленето ми придоби малко по различна основа .
Парите са важни, и аз поне си признавам, че ги обичам . Но не са най-важното и не гледам само тях
Сегашната ми връзка е с момче което също може да си позволи много неща по простата причина , че и двамата му родители са в правната система но той от дете работи и не при мама и тати а най-обикновенни неща типични за един тинейджър неща . Абселютно никога не ми е парадирал с парите на родителите си или ме карал да се чувствам като стока . Научен е , че парите се вадят с пот на челото няма значение дали баща ти и майка ти са съдии или продавачи . Не е като другите такива деца да се вълнува само от купони и тузараски места а напротив в момента е на военна мисия а повечето такива децица ги е страх и от сянката им . Не твърдя , че родителите му не дават пари напротив , но той се научил да работи от сутрин до вечер и знае как се изкарават пари .
Почти 3 години сме заедно и досега нито един път не ме е накарал да се чувствам като стока или нещо подобно . Прави ми подаръци но и аз на него . За заведия и други подобни той не е българин и българският хайлайф въобще не го късае даже и попринцип тези неща са му далечни . Много го обичам защото е силен не само физически а защото т е умен и отговорен и може да си направи сметката за всичко . Колата си я е купил с една част от негови пари а другата от родителите му . Освен това винаги ме е имал за равна и с равни на неговите права . Кара ме да се чувствам желана и специална, но и аз правя същото за него ,и нито един път не се е възползвал от това , което има за да ме впечатли .
Напротив дори ми се е случвало когато сме заедно и се загледам по нещо скъпо или се направя на глезла той бързо да ми стопи мераците и да ме върне в правият път .
Мнго съм щастлива с него защото именон той ми показа едан друга странан на света и макар и още да има от старото ми АЗ в мене се надявам то постепенно да си отиде .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-15-2013 на 12:34
4XCOKИ
Че писането у форум, пак си е вид хоби, аре молим !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
В допълнение към дългия ми пост ще кажа, че това, че някой ви заглежда джиповете/дрехите/ланците, не означава, че ги иска, а че именно ВИЕ сте с нагласата, че някой ви обръща внимание заради това. Т.е. какво говори това? Мислите си 'Аз имам пари, коли и ланци. Много ясно, че ме гледат заради това.'
Те хората и по Лейди Гага се заглеждат, която да кажем, че в случая ще сравним с джип-някой-си-последен-модел..
Какво искам да кажа? Че Лейди Гага е екстравагантна, фрапираща и естЕ че ще прави впечатление! Всеки кич прави впечатление! Въпроса е какво. И отговора е там, че имате само една гледна точка.
4XCOKИ
Общо взето съм съгласна със Щруди момчетата слагат етикети на момичета , че са курви и материалистки , но и момчетата парадират с това . Така като момичета сме материалитски така и момчета се гъзарят с парите , които в повечето случай не са техни . Възникват разни класификаци тази била такава или онзи бил такъв . Има много богати деца , които могат да работят и много средностатически деца , които се правят на кой съм аз пред приятелите си .
4XCOKИ
ShtrudeL,
наистина доста глупости изписа. Половината ми живот е минал по дискотеки и кафета, ходил съм из доста градове и села и съм доста социален, та ти казвам наблюденията си. Просто BMW-то някак привлича женските, не мога да си го обясня, сякаш те колата му ще целуват. Дразнещо е. Виждам приятелите си как се правят на мъже-сто кила ланци по тях си,черна музика (с английски текст,който не разбират,и хал хабер си нямат какво се пее,ама да са пичове уж) и се правят на паралии...с 2-та лева на мама и тате. Що за глупост?
Или ония кифли? Ми аз предпочитам приятелката ми да не е първа красота, да не се мъчи на токчета,с големина колкото ръцете ми и да ходи като кон с тия токчета защото не била свикнала и да не се кипри по 2 часа пред огледалото. Предпочитам си я естествено красива, да не е надута и да не се прави на интересна, сякаш е гордост,че през (с извинение) половия и орган движението е по-натоварено от АМ Тракия.
Такива са си, наистина.
Аз пък не се правя на някой, за да се правя. Имам си изправена през средата коса с една камара изрусени кичури (снимката е леко стара,с черна коса), ходя си с тънки и тениска, и също полагам елемнтарни усилия да приличам на човек, но да сложа една камара фалшиви ланци по мене, да се кача да на тузарско возило и да слушам песни, които не са ми на душата (чалгата ми е на сърце,признавам,и кво?!)..абсурд! От тая мода на тузари и леки момичета хората станаха много фалшиви. Това ме дразни адкси много.
Ама чакай, ти какво искаш точно да ми оспориш, че не те разбрах..
Момичетата, които познаваш само от дискотеки и кафета ли ги познаваш? Или от приятелките им, които ходят по дискотеки и кафета? ( -.- В ходенето по дискотеки и кафета няма нищо лошо, само да уточня за протокола)
Аз ако ходя на йога, актьорско майсторство, рисуване и т.н. артЪ шитни (които пак за протокола не са просто артЪ шитни, просто съпоставям дискотеките и кафетата с тях).. та аз ако ходя по такива места, дали пък ще срещам кифлите и гъзарите?
4XCOKИ
Преди да се оплаквате, че жените искат пари и власт, първо поне си наумете защо е лошо.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не съм докоснал никой с пръст.Просто сте ми интересни до какви изводи стигате и какви доводи използвате.Еми да,има момчета фукльовци,има и скромни.Да,има момичета курви,има и свестни.Омръзна ми във всички теми да слагате всички под един и същ знаменател и едната кранта да се опитва да ме убеди,че всички са курви,а другата овца да ми казва,че всички са свестни.
4XCOKИ