.
Отговор в тема
Страница 6 от 20 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 479
    Мега фен
    Град
    <3
    И искам да покажа нещо, което си намерих случайно, но което смятам, че има връзка с темата (малко или много):

Изкривени

(…) Еди-кой-си се огледа напрегнато. Не предполагаше, че може да го връхлети точно сега тъпата паническа атака. К’во става, хамстер? (аналогията идва от там, че като стиснеш хамстера малко по-силно, той се изцъкля почти противоестествено). Това долетя от някъде до дясното му ухо и той се обърна, да види кой се опитва да му говори. Приятелката му! Точно така, точно така – те са в киното! Някакъв филм гледат! Дееба проклетата трева, мисли си Еди-кой-си и се оптива да успокои дишането си. Той още не знае, че „проклетата трева“ няма нищо общо. Или ако има, то е косвено и не чак толкова важно. Или пък и да е важно, той няма какво да направи – така или иначе ще продължи да си я пуши.

Еди-кой-си и женската му компания правят опити да намекнат един на друг, че много им се иска да се изконсумират, но някак си все не успяват да предадат или разчетат тези импулси. Тя е самотна, въпреки че не може да диша в тълпата от познати около себе си. На него пък, не че толкова много му се чука, ама му се иска да си намери жена, на която да мрънка и която да изглежда добре за пред приятелите му. Нали отдавна вече се е вкискнал и сам не може да се оправи, мисли си, че ако се залепи за нещо лъчезарно и с големи гърди, всичко ще си дойде по местата. До такива изводи стигат хората, когато започнат да мислят глупаво.

Двамата еди-кои-си не знаят какво им липсва. Предолагат, че е свързано с ловуването на сърца и емоции, но понеже това вече не се практикува, те са забравили за него. Отгоре на всичко се познават от 4 (четири) години, от толкова и работят заедно и понеже вече са изписали и най-интимните подробности от биографиите си я в Туитър, я в Скайп, сега като че ли няма каква да си кажат. А не смеят и да си признаят, че току що излезли за първи път заедно, вече се отегчават един от друг.

Еди- кой-си и паническото му разстройство вече толкова са се сближили, че той не може да си представи да обръща внимние на някого повече, от колкото на сърцебиенето и изтръпналите си ръце. Когато му се наложи, той избира да се спаси от несъществуващия си инфаркт и да заебе тазвечершната дамата на сърцето му. За това отдавна и не опитва нови неща. Зарязал е дори старите и дори не кара семейния Пасат вече – от шубе, че ще вземе да му стане нещо. Това, което го прави още по-тъжен е, че той всъщност е умен, пък отгоре на това и романтичен. Скапаняк, мисли сам той за себе си. Цялото му усещане за мъжественост е отишло по дяволите. Той много добре знае, че мускули и голяма кола няма, няма и да има. Много добре знае и как да се сдобие с тях, но не иска, а и не умее онези поведения, които ще му донесат тези облаги. Пуши си тревата, надява се да не го обземе паниката на някое неподходящо място и за да покаже все пак характер, е обявил пред света, че нищо не го интересува и е непукист. За нихилизма си пък обвинява както държавата, така и родителите си, които нямаха възможност да го изпратят да учи в Германия.

Сега и тази девойчица до него. За чии изобщо се занимава с нея, като и тя е като всички останали – ще го сдъвче и после ще го изплюе, за да напълни устата си със спермата на някой дебеловрат 50-годишен скапаняк.

След всичката пот, която изкара тялото му в опити, да не се побърка от страх в киното и последвалите разсъждения на тема, колко непрокопсан и обречен е, Еди-кой-си се сдуха и изгуби желание да си говори с девойчето до него. Нали все пак знаеше вече как ще протече връзката, раздялата и преодоляването на щетите около катастрофиралото си сърце. Беше я намразил вече, за това, което щеше да му причини и реши, че е по-добре просто да я зареже и да отиде да се напуши.

- Заеби, не ми се занимава със селски пръчки, братле.

Това ще каже малко по-късно на същия такъв като него, след като той пък го попита как е минало. Ще си мисли, че звучи много, ама много як и непоклатим. После ще се хили като идиот пред компютъния монитор с поердната нашумяла игра и ще се прибере да спи. Сам. Приспал усещанията си с трева/бира/бири и виртуална иреалност.

Еди-коя-си придърпа дънките си нагоре, за да захлупи с тях нагънатия си корем и сбърчи вежди пред лицето на Еди-кой си. К’во ме зяпаш?! След зимния период човек още не е влязъл в най-добрата си форма. Пффф… Колко унизително!, мисли си момичето и казва решително:

- К’во става, хамстер?

А монологът в главата й продължава да тече – Ето го поредния малоумник. Сега се чуди защо изобщо е излязъл с мен, при положение, че неговите мега-скини-мини-тайни*-майни приятелки-друсалки можеха да му предложат супер фън изживяване, вкючващо свирка и екстази.

Еди-коя-си има същия проблем като мъжката си компания в киното – много акъл, малко самочувстие и (това вече не важи за него) големи цици (големите цици са преимущество само при наличието на много самочувствие и отсъствието на всякаква мисъл). Тя също непоклатимо е легнала на стереотипите, с които боравят масата от хора и предпочита да мисли за потенциалния си любовник като за вече изгубена кауза. Вече й е “ясно” колко отегчен е той с нея и как изобщо не го свърта там. “Ясно” й е колко много му се иска да я изчука и да отиде да си попуши и да се занимава с други неща, които не включват шкембето й или неспособността й да се набута в някой малък чифт дънки с ниска талия и кецове за 200 лева. Ще й се да си поговори с него за неща, които я интересуват – за фотография**, за книгии или за това, колко са смешни хората понякога, но я спира някаква скапана автоцензура – оня тъп гласец в главата, който пищи – не говори глупости, това е тъпо, той кой-знае какво ще си помисли.

To be…ор нот ту би

* тайни – иде от tiny , като мънички, не като скришни. А ‘майни’ не е свързано с Пловдив, а с римата.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Както прочетох днес във форума.Дигни си левела на ирония и сарказъм.
    Това няма нищо общо с твоето изказване, което си е чисто заяждане. Но да не цапаме ОЩЕ темата.
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на Deadlock
    не съм чела дългите постове. но ми се пише и ще пиша някакви свободни съчинения :Р

та
    парите са много много полезно нещо. измъкват те от проблеми, донасят ти дребни радости и предпоставки за хубави емоции, израстване и какво ли не. така че ми харесва половинката ми да изкарва и съм фен на общите бюджети. колкото имам, не ги ползвам за гонене на лъскав живот. като цяло не обичам дискотеки, барове, ресторанти и прочие. и коли. виждам по-приятни начини да 'купуваш щастие'. лъскавостта няма как да ме привлече към някого, но виж, ако има пари и ги използва по начин, който аз харесвам, е един плюс. оставя ми приятно впечатление. все пак от смятане на плюсове и минуси резултатът не е влюбване.

а що се отнася до стереотипа за силния, богат, стилен колкото официалните ми обувки мъж, по такива си падам теоретично и за по едно заглеждане. а ако преминат към 'вземащ-се-насериозно', това ме изнервя и отблъсква (също във всякакви други ситуации, в които някой го прави).

защото имах една подобна дискусия тия дни, ми изникна следното пренаписване на темата - "падаш ли си по спортисти? предпочиташ ли мъжът ти да спортува? случвало ли ти се е да зарежеш някой, защото не спортува?". ами харесва ми да спортува, обичам спорта, мисля, че е много полезен, но е просто невъзможно да сведа цял човек до спортист/неспортист.

иии ми омръзна да пиша. ;д

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    и ме питаш на лично защо те пренебрагвам?
    аре де още те чакам.....

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    И отново чукурнайсе страници със съдържание "парите са важни, но не са всичко".
    Па така е - с пари могат да се купят много неща. Богатите също плачат, ама е по-добре да плачеш в Бентли, отколкото в Трабант.

В контекста на българската култура е по-вероятно жена да обърне внимание на мъж заради парите, отколкото в скандинавската, но доста по-малко отколкото в китайската или някоя африканска. Повече приемаме и възприемаме социалното неравенство.

И да - на всички парите са ни приоритет, но само на тъжните комплексирани сантяговци са приоритет номер едно, мерило и начин на себеизява.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на Deadlock
    дам, а Канис/мъжете, какви са ти предпочитанията за финансовото състояние на гаджето ти/жена ти?

Мега фен Аватара на pandabear
    Я си кажете сега, ама честно - позволявам си да си направите тайни профили, какво мислите за материалното благосъстояние на момчетата до себе си или тия, на които се точите..

Избирате ли си момче спрямо това колко е 'силен' 'Ми, да.

кефят ли ви гъзарите / дупетата Не, много.

има ли отношение състоянието му към това дали ще тръгнете с него, ако той ви сваля Има.

определещо / водещо ли е във връзката ви Не особено.

искате ли да ви купува дрешки и играчки Искам да ме заведе в Китай (най-малко за месец) и по цял ден да гушкам панди.

искате ли да парадирате с това къф як пич сте забили пред колежки/съчуенички Не, 'щото си е само мой, пък и мразя да се хваля.

въобще, падате ли си по хайлайфа, правите ли си резервации в нощните барове и заведения.. кво мислите за по-'лаченият' живот. На по-специални празници го оставям да прави к'вото иска. Иначе предпочитам да си накупим някакви неща и да си готвим сами. Клубове, барове само през почивните дни.

късали ли сте с гадже защото вече ви е писнало да се занимавате със сиромашките му изцепки? Не. Аме веднъж един потенциален ме заведе на сладкарничка и не ми плати тортичката, и не му се обадих повече.
    Последно редактирано от pandabear : 04-15-2013 на 15:28

Мега фен Аватара на xoxi
    Не съм чела цялата тема, не мисля и да го правя. Големи чаршафи са се изписали.

Не мога да кажа дали парите са ми важни или не, защото и са и не са.
    Не искам до себе си да имам мъж, беден като църковна мишка, който се надява на това, което аз ще отпусна. Не искам някой, който е без лев в джоба, но повтаря колко незначителни са парите, как те не са всичко и такива глупости. На всички ни е ясно, че парите са важни.
    Не искам обаче и някой, който не си знае парите и си мисли, че с тях владее всичко и едва ли не, всяко второ момиче е готово да му падне в краката.
    Реално не ме интересува мъжът до мен какви пари има и какво ще изкарва. Ако няма пари, примерно няма работа, искам да знам, че ще се бори със зъби и нокти за да намери и да донесе в семейството, а няма да седи у дома и да разчита на мен или на някой друг.
    Ако пък е финансово стабилен, не искам да парадира с това и да харчи парите си за глупости. Най-много бих уважавала такъв мъж, ако разполага с парите си разумно и ги влага в неща, които са полезни за него и семейството му (ако има такова).
    Аз самата съм прекалено независима и горделива, за да позволя някой да поеме всичките ми разходи или аз самата да поема на някой друг разходите. За това и не ме блазни мисълта за мъж, който ще ме глези и ще ми купува глезотийки, от които нямам нужда. Искам мъж, който е способен да се издържа сам. Това не опира толкова до парите, колкото до черти от характера, с които не трябва да се прави компромис.
    Ясно ми е, че ако сме семейство, парите ще са общи. Много по-добре ще ми е ако и двамата внасяме горе-долу еднакви суми в общия бюджет. Все пак аз самата не бих си позволила да харча повече, отколкото изкарвам. Няма да ми е приятно и ако той го прави.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    дам, а Канис/мъжете, какви са ти предпочитанията за финансовото състояние на гаджето ти/жена ти?
    Човек си избира партньор от собствената черга. Естеството на хобитата ми не предполага особен контакт с нежния пол по време на занманията с тях. Като численост са малко към липсващи.
    Тоест остават контактите покрай работа и излизанията с приятели. От подбора на заведенията - ми предполагам, че ще изкарва горе-долу колкото мен.
    не ходя по заведения да пръксам пари, че да забърша някоя залтотърсачка.
    Няма да е сервитьорка в крайпътно заведение, нито ще е милионерка.

Бе прецкан съм - не впечатлявам нито с тяло, нито с визия, ни съм сантяговски фрашкан с пари.
    Grumpy old madman

Избирам златната среда,не искам да ми пуши от цигарите и аз да му давам джобни,но и не искам да "дупе" което си мисли,че е хванал "дядо боже за шлифера" защото има кинти

Сега повечето ще ме наредят, ама почти съм убедена, че повечето тук момичета се правят на каквито не са с отговори, ама не как аз ли? аз бих излизала дори с бездомник, само да го обичам! ... по-добре да си кажем истината все пак е форум не ви следят коя сте и какво ...

Аз си имам собствена кола с която да си се ''забирам'' ... А иначе не бих имала наглоста да разкарвам някого само защото задника ми иска да се вози, а не да ходи пеш. Неприятно ще ми е някой, да дойде с мен по магазините и да ми каже '' аз ще ти платя'' - щом съм влезнала в магазина значи имам пари и сама да си го платя. Бургас не е толкова голям град, познаваме си се и покрай баща ми в дискотеките ме познават, но няма да тръгна да се правя на велика да ми пазят вип масите съответно не би ми станало и приятно, ако момчето до мен го влекат вип масите, все пак излизаме да се забавляваме не да се гъзарим. До тук казвам, че не търся някой, когото може да ми осигури материални неща... Обачееее! Излизала съм с момче, което наистина знаех, че е по-беден от средностатистическите хора, дори повечето ми приятели предричаха неуспех. Момчето беше добро наистина, на мен ми харесваше външно, може би, защото знаех паричното му састояние, дори ми беше неудобно да му казвам да ходим на кино, на кафе, на ресторант и по дискотеки. Казвах му да сме у нас или у тях, защото щях много да му сроня достойнството ако му кажа знам, че нямаш пари за ресторант, но аз ще платя... да бих му платила сметката, но на него щеше да му е гадно... В началото бяхме добре, но каквото и да си говорим за любов и тн, аз не съм се оженила, на 22 години съм, не мога да си променя коренно живота заради него, ходеше ми се по дискотеки, по барове не да харча луди пари, а защото всеки млад човек понякога дори и да е рядко има нужда да излезе, да пие по едно, да потанцува и да се повесели, а виждах, че той не може да си го позволи, а когато исках да излезна с приятелки той се сърдеше, че ще е без него и един вид не ми даваше (и така и с него не мога и с други което е кофти) .. В един момент нещата станаха много по-гадни,защото той почна да избива комплекси, че като няма пари едва ли не не ми дава всичко и аз ще му изневеря(опитах се да му обесня, че имам достатъчно не си търся чичко-паричко и, че въпреки всичко съм с него той не разбираше) .... и проблемите му с парите ставаха и мой проблеми които са доста натоварващи, постоянно ми говореше как няма пари, как имал 2 лв в джоба даже за хляб не стигали.. и естествено аз съм се опитвала да му помогна, въпреки, че не исках да му смазвам достойнството в един момент той ми изглеждаше като човек, които няма такова, защото аз на негово място, никога не бих ревала за тея пари, а бих почнала работа... предлагала съм му пари, той е отказвал... и получавах постоянното му мрънкане без аз да мога да направя нищо, освен да слушам, да ми става гадно и да се ядосвам, че реве и чака да му паднат от небето... Помогнах му да си намери работа(изкара 1 месец) получи заплата и я изхаби за глупости, но все пак това са си негови пари да ги харчи както си иска. После негови познати от които е взел пари започнаха да си ги искат и нямаше как взе пари от мен ... и след това започна да иска все по често и по често и с тези пари не излизаше с мен, а харчеше за цигари и алкохол(като нямаш пари не пушиш и не пиеш) ... и изведнъж се чувствах като банкомат, а той ме източвше все повече и повече... И го оставих... сега ако си мислите, че е било защото не е богат- грешка ... оставих го защото за мен е жалко, момче над 22-3 да се оплаква, че няма пари за хляб, да ходи със скъсани обувки, да стои само в тях и да иска пари от приятелката си или от приятели( и когато получи пари не да мисли как да си върне заемите, а как да ги харчи) ... Ако е отговорен ще си намери работа, може да не е богат, но ще има пари за кафе или поне веднъж седмично или месечно да си позволи да иде на бар - така ще има поне малко самочувствие и момичето до него ще се чувства добре ... защото ако някоя ми каже, че би и било приятно да стои с някого, който не може да си плати тока и водата или да намери 2 лв за кафе според мен е най- голямата лъжкиня ...
    Сега за мен е важно, момчето до мен да е ''МЪЖ'' което ще рече, независимо колко взема да може да си разпредели парите така, че да не му се налага да реве за 2 лв, да има достойнство да не иска пари от хората, а да се опитва да си изкара сам ( срамна работа няма, не бих го оставила, ако е барман или продава закуски)... от него няма да искам да ми плаща или да ме вози, ще искам да се разбираме и уважаваме ... Имам връзка от 1 година, момчето не взема милиони, въпреки, че моята кола е по-скъпа с удоволствие се качвам в неговата( защото е и по-добър шофиор хаха), може да си позволи когато му се прииска да отидем да се забавляваме като не е нужно да изхарчи 200 лв за една вечер по дискотеки или барове, а да пие ако трябва и една бира, няма да ми е по-гъзарско ако кажа ''гаджето ми пие Jack с redbull'' ... стана малко дълго, но се опитах да обесня, че аз не обичам ''гъзари'' дето да ми се фукат с пари и дрехи, аз обичам ''мъжкари'', които се трудят, бачкат , а не МИШКАРУВАТ ... защото човек с 2 лв в джоба, които не може да си позволи най- минималните неща нужни за живот е точно мишка ... и не ми е цел да трупам точки тук и да се правя на Дева Мария и да обеснявм как едва ли не ще съм приют за мишки стига да се обичаме лудо... отговорих честно

xoxi Евала за отговора.. не съм изчела всички коментари, но от прочетените ти си първата, която си го казва точно и ясно и искрено !

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от elena_zartova Виж мнението
    xoxi Евала за отговора.. не съм изчела всички коментари, но от прочетените ти си първата, която си го казва точно и ясно и искрено !
    сама ли си правиш евала, душа?
    4XCOKИ

ShtrudeL, не мога да разбера комплекси ли избиваш с жалките си нападки спрямо всички, които не мислят като теб ))) Написала съм XOXI ( потребител написал коментар малко преди моя) ... А за теб "ДУША'' прочетох един от отговорите ти( от който си направих извод, че явно живееш в собствен свят) и съветът ми е вместо да нападаш по форумите и да трупаш ''сила'' прави както ти харесва - да си мишкарувате с приятеля ти без стотинка в джоба и да си мислиш, че живеем в свят където еднорозите ядат пеперудки и акат дъги ( с извинение)
    Последно редактирано от elena_zartova : 04-17-2013 на 20:37

Мега фен
    Град
    <3
    ShtrudeL, не мога да разбера комплекси ли избиваш с жалките си нападки спрямо всички, които не мислят като теб ))) Написала съм XOXI ( потребител написал коментар малко преди моя) ... А за теб "ДУША'' прочетох един от отговорите ти( от който си направих извод, че явно живееш в собствен свят) и съветът ми е вместо да нападаш по форумите и да трупаш ''сила'' прави както ти харесва - да си мишкарувате с приятеля ти без стотинка в джоба и да си мислиш, че живеем в свят където еднорозите ядат пеперудки и акат дъги ( с извинение)
    въХ
    Бих ти се извинила за грешката, понеже нейния коментар е стар, но виждам, че няма смисъл. Голям чаршаф разпъна за едно мое изречение. Голямо желание да ме затапиш, голямо нещо.
    Бъди си щедрата и самоизтъкваща колкото си искаш, а тея работи за пеперудките и дъгите са само във вашите усти (чудно защо).
    4XCOKИ

ShtrudeL '' бих ти се извинила за грешката'' еми ДУША, ако вместо веднага първоинстиктивно да нападаш и да се заяждаш, може да погледнеш за да няма такива грешки )) второ погледни себе си ... изписах ти го защото не отива без да се познаваме, ти да ми говориш все едно сме от едно село на ''душа'' ... и трето ДУША аз не виждам къде съм била щедра или самоизпъкваща се( нямам против да ми кажеш, нося на критика), но погледни собствените си отговори и как изпъкваш, че парите нямат никакво значение, най-важно е любов, ако ще и с празни джобове... ТИ СИ ГАДЖЕТО МЕЧТА за едни средностатистически мухлио ...

Мега фен
    Град
    <3
    ShtrudeL '' бих ти се извинила за грешката'' еми ДУША, ако вместо веднага първоинстиктивно да нападаш и да се заяждаш, може да погледнеш за да няма такива грешки )) второ погледни себе си ... изписах ти го защото не отива без да се познаваме, ти да ми говориш все едно сме от едно село на ''душа'' ... и трето ДУША аз не виждам къде съм била щедра или самоизпъкваща се( нямам против да ми кажеш, нося на критика), но погледни собствените си отговори и как изпъкваш, че парите нямат никакво значение, най-важно е любов, ако ще и с празни джобове... ТИ СИ ГАДЖЕТО МЕЧТА за едни средностатистически мухлио ...
    повтори 'душа' още 20 пъти, за да ми го напомниш, моля
    И никъде не съм говорила такива неща, не ми предъвквай думите.
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Последната мадама го каза добре с дългия коментар.

виждах, че той не може да си го позволи, а когато исках да излезна с приятелки той се сърдеше, че ще е без него и един вид не ми даваше (и така и с него не мога и с други което е кофти) .. В един момент нещата станаха много по-гадни,защото той почна да избива комплекси, че като няма пари едва ли не не ми дава всичко и аз ще му изневеря(опитах се да му обесня, че имам достатъчно не си търся чичко-паричко и, че въпреки всичко съм с него той не разбираше) .... и проблемите му с парите ставаха и мой проблеми които са доста натоварващи, постоянно ми говореше как няма пари, как имал 2 лв в джоба даже за хляб не стигали.. и естествено аз съм се опитвала да му помогна, въпреки, че не исках да му смазвам достойнството в един момент той ми изглеждаше като човек, които няма такова, защото аз на негово място, никога не бих ревала за тея пари, а бих почнала работа... предлагала съм му пари, той е отказвал... и получавах постоянното му мрънкане без аз да мога да направя нищо, освен да слушам, да ми става гадно и да се ядосвам, че реве и чака да му паднат от небето...
    Точно, всяка нормална мадама би оставила подобно подобие/сянка на мъж.

Голям фен

elena_zartova - хареса ми какво си написала.
    Не четох цялата тема и кво пише преди това, щото е дълга, ама твоята история е добра,
    не знам дали е истинска , обаче мислиш готини неща
    не знам що щрудела ти съска, явно избива комплекси

Мега фен
    Град
    <3
    разбира се.. като не знаете какво да кажете, всичко опира до комплекси. х)
    4XCOKИ

Хареса ми отговора на elena_zartova. Бях в подобна ситуация, където човека не беше "с 2 лева в джоба". Както и да е...точна мацка ми се струваш. Харесвам хора които мислят така А и бтв не обръщай внимание

Голям фен Аватара на sneering
    Проблема на меркантилните момиченца от съвремието е че им липсва баща с пари и си търсят такъв заместник в ролята на гадже... Лошото е че си мислят,че някои им вярва като разправят друго,а те имат минимум 100 фейк глупости с които си мислят че им минава номера

Добре че наще направиха пари 2007-ма,иначе не си ги представям това булшинство искащи,не умеещи да обичат човешкото материални мърли,чак със самочувствие и принципи ахахаххах

Сега какъв сейр ееееееееееееееееееееее

Какво ще рече меркантилни момиченца бе?? Значи мъжете искате сериозна приятелка? Какво разбирате под сериозност? Защото аз разбирам като имам сериозна връзка да мисля за развитие било то живеене заедно, брак, деца ... това е сериозно всичко друго е връзка за секс и забавление... И вие немеркантилни момченца е време да станете мъже и да усетите, че за мъжа е важно да може да си гледа семейството, приятелката която живее с него... не може да я вземете сериозно и да не можете да напълните хладилника, да нямате пари да се плати тока, а да чакате тя да оправя всичко и да лежите и да чакате тя да купи всичко... и накрая да викате тя иска богат да и плаща всичко - грешка , искаме мъж, който дори и да няма много да може да си прави сметка как спрямо парите си да живее г.д добре, а не да е мизерник ... един мъж трябва да може сам да си извади парите, защото е супер жалко да сте на години и да чакате пари от мама и тати ))

а иначе на мацките, коментирли моя коментар благодаря за мнението, радвам се, че сте разбрали какво имам предвид и че не го пиша да трупам точки, защото даже не ме познавате ... споделих на какво съм попадала, за да се включа в темата адекватно, а не да обиждам и избивам комлекси по отговорите на другите

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Проблема на меркантилните момиченца от съвремието е че им липсва баща с пари и си търсят такъв заместник в ролята на гадже...
    Мислиш ли? Когато бях малка никога не сме имали пари. Т.е. имахме колкото да живеем що годе добре.. както имахме и купища заеми. Купища. Никога не съм виждала баща ми отчаян, самосъжаляващ се и оплакващ се. Винаги беше грижовен, адски грижовен и отдаден на семейството си. Той дори не ми беше баща. Беше ми приятел. И никога, ама никога не съм го чувала да казва 'Няма начин.'.
    Нямам го от 8 години и никога не съм си търсила някое момченце, което да го замести по един или друг начин, колкото и модела ми за мъж до мен да е ..като баща ми.
    Така че айде молиМ те не ни казвай какво ни липсва.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си