- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема за момичетата: с кинти или без
Хубаво де,изписа 220 реда с неща които са ясни,само не са ясни на онези които ти се впечатляват от постовете и тепърва проглеждат едни много банални житеиски притчи,при тях си силна... Принципно говориш едни обичайно клиширани приказки от пазара и тва породено от сляпо самочуствие 'бе',си го прилагай на тях мойто момиче..
Меркантилни момиченца ще рече всички онези,които излизам в последната една година откакто съм си в България и не оценяват нито подхода,отношението,грижат а,старанието за нещо хубаво и градивно чисто в емоционален план,а мисленето им винаги е насочено в това какви общи ползи ще имат от мен в материално естество..Е тва са те,аз онези стоиностните момичета ги познавам от километри и ги няма,затва така се разгорещих в темата...
Плюс тва сме много малки да говорим за пълнене на хладилници и токове,на тия години всичко трябва да ни е трепети и усещания,и тва не мога да го обесня на никои..Явно липсите в парите им е изяло цялостното мислене и представата за гадже или приятел.
Взе да става много грозно в тая тема.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
и веднъж щрудел да се включи с нещо на място ... права си признавам ти го без да се заяждам, мойте съболезнования за баща ти... моят баща винаги е разполагал с много, от малка има бизнес и много пари, в момента също не е при нас, но не е починал, а от мания да има много пари си плаща. Не търся мъж като него, склонна съм да съм с някой, който не може да ми осигури всичко което баща ми ми осигурява, но да ми дава подкрепа, любов, уважение, да има време да си поговорим да се видим... А вие момченца, говорите, че жените искат само пари, защото истината е, че не може да ги впечетлите с нищо друго и си избивате комплексите)
Последно редактирано от elena_zartova : 04-19-2013 на 13:38
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ако ти си малък, не казвай, че си търсиш сериозно момиче, кажи, че си търсиш просто връзка ... това, че не си попадал на стока не означава, че всички момичета са еднакви. Понякога човек трябва да се замисли в собственото си отношение и да потърси собствените си грешки, а не да търси оправдание, че момичетата били меркантилни. Ми да има лигли на по 14-15-16 за които най-якото е да се возят по хубави коли и да им се купуват тигрови клинчета, но това не са жени, а пикли ...
Не съм голям така е,но знаеш ли какъв процент от 23-26 годишни вече жени,са точно така както описваш 14-15-16 годишните? Аз не си ги смуча от пръстите тези работи,каквото съм видял това казвам.Статистиката е плашеща!Естествено,че не всички са еднакви,всеки човек е с различен характер и мислене,просто онези с еднаквото мислене надделяват някак си :Х
търсели от теб полза? На колко си - 16-17? Сам го каза добре сега баща ти и майка ти направили пари, а като порастнеш и сам не можеш да направиш толкова пари тогава каква полза ще търсят, нали познаваш стойностните момичета, защо тогава пак се занимаваш със такива, които търсят удобства и екстри... май сам си търсиш белята, а после обвиняваш. Като не ти харесва някоя, никой не те задължава насила да си с нея и да търпиш.. така, че да ми се ежиш тук и да ми обесняваш какво си видял и какво не ... не съм толкова голяма ама съм видяла повече от теб така, че нямаш право да се заяждаш![]()
няма да ходиш в "хубавите заведения, където пускат само чалга'', защото даже и малоумниците знаят, че точно там са девойките с обемите, които само чакат някой да ги почерпи уиски с редбулче и да му направят една свирка, ако е съгласен да си ги закара с новия мерцедесще смениш компанията, ще търсиш момичета, които не са ''кифли'' .. те и на 30 години не вярвам да си променят мнението и стандартите, но моето мнение е, че има достатъчно стойностни жени и момичета, просто повечето ''мъже'' не са достатъчно стойности да ги трогнат
![]()
Давам ти съвет като по-голяма без да се заяждам грам.. Стойностните момичета не са в чалга клубовете, не мятат кючеци по масите и не искат да хвърлят салфетки.. Стойностните момичета не носят поли с дължината на колан, момичетата стока се обличат както подобава, ходят по клубове където се пуска модерна музика, било то поп, рап или хаус и не танцуват мощно клатейки задник, а елегантно и класно... Класата на едно момиче си личи по маниерите и, по начина и на общуване, а не по това дали баща и има пари или не ...
Ти откъде прогнозира в интернет,от кои си видяла повече и от кои не? Самия факт,че така самоуверено имаш тази преценка говори за точно обратното,лошото е че си яко във филма да си Ти тази,която обяснява и си налага мнението,а още по-лошото е че има маса немислещи които ще те подкрепят и малко такива,които найстина вникват в това което казвам.Така че спора е излишен,ясна си...ако беше някои градивен човек с които се води смислена и изграждаща дискусия,щеше да продължим,ти за жалост си в друг филм,на видялата и преуспяла в тия отношения кукла... Хубав ден ти желая.
Така ли? Не знаех.
Не знам от къде си, но в Плевен си имаме едно много готино art club-че, в което не се пуска чалга и вярвай ми, доста е готино. Там не ходят кифли и момченца, които не си знаят парите.
ИнаК имаме си и едно друго, викат му 'Анаконда' и е най-известното 'забавно' заведение. Всички ходят там, за да мятат салфетки, да пият и да слушат чалга.
И не 100.. а 200% съм сигурна, че ако отида там (защото съм от Плевен, а не съм ходила нито веднъж), няма да срещна нито един човек, който да ми харесва до толкова, че да имам по-задълбочена връзка с него (независимо от пола).
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Виждам какво си видял, чалга клубовете, ''защото както знаем са най-яките заведения'' от там нататък аз нямам намерение да впечетля човек като теб. Написах ти в пост съвет надявам се да го видиш и да помислиш малко, а не веднага да ми казваш колко съм грешна и колко не, хората сами могат да си преценят по мненията ни кой какъв е.. Под звуците на Галена и Преслава няма да си намериш човек, който да оцени отношението ти към него и какво правиш за негочак ми става жал от чалга живота...
Violenza с кое се изложих? Точно мнението което си коментирала, за мен е правилно и с нищо не можеш да ме убедиш, че не е ... защото когато аз видя обем, изкуствени мигли, ултра къса пола и момиче мятащо кючеци си казвам тази е лесна, а не тази е стойностна ... Ако ти слушаш чалга и с коментара те засегнах извинявай... радвам се, че момчето на което обеснявах е разбрало какво имах предвид и пак го казвам с никой коментар не се опитах да те засегна, а само да ти обесня, защото това, че искаш да дадеш на момичето подобаващо отношение, да се държиш добре с нея е за похвала, но всичко което изреди, че жените били меркантилни и тн е супер грешно, не се слагат всички под общ знаменател, излез в друг клуб, потърси скромно момиче.. има много, които искат добро отношение, а не кинти![]()
А като каза в Пловдив, била съм там в Хистериа на парти на Криско и на 100 кила ... всички момичета бяха с кецове, бяха с бели потници, бяха с хванати коси или просто изправени... Имаше 2-3 с високи токчета, с къси поли, които явно видяха, че не вървят и напуснаха бързо ... беше отдавна така, че не съм в час всичко ли работи, но Плазма, Плазма гардън .. не всичко е Планета ... Пообиколи и сам ще си прецениш... Да ти харесва чалгата няма лошо, просто в днешно време си мисля, че точно чалга певиците със силиконите и екстеншъните развлят 13-14 годишните момичета, а веднъж развалят ли ги няма оправяне ...
Нормално да са добре изглеждащи, да се е вложило много в тях, жалко но факт те са най-посещавани и най- много пари се вадят от тях, но просто повечето от хората вътре не са стока. Скъпото не винаги е хубаво, както казах пробвай и огледай... в добра компания и местата с не толкова скъп дизайн са приятни![]()