- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема за момичетата: с кинти или без
@elena_zartova, абе баща ти случайно да е Ивайло Зартов...?
Aма аз нямам и за цел да те засягам бе. Ти обаче упорито продължаваш да си мислиш, че си изрекла големи думи, които да ме обидят. О, боже. Не ти достига акъла, за да го направиш. И айде да не си говорим за 'нива', че по-ниско от твоето май никой не е достигал в тая тема.
А 'адвокатката' си държи на мнението и продължава да си мисли онова, което главата ти не успя да смели, за да ми отговориш. Само отговора ти крещи 'Сега Чачо ще обясни защо великата пошлост и глупостите които казах са хубави'. Т.е. отново потвърждаваш мнението ми.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ехх и на мен свят ми се зави докато ви четохНе знам защо продължавате да се джанкате и защо й обръщате внимание на елена еди-коя-си....момичето просто много се обърка сред всичките 153454 мнения дето изписа.
Елена до един момент мненията ти ми харесваха ,но после взе да се излагаш
Мила моя нека те попитам първо нещо, и после да ти споделя моето скромно мнение и после ако исакш ме наричи пошла или там каквото искаш
Ти твоите приятели само от висшето ли общество ги избираш?
Звучиш ми като разглезено момиченце ,което няма и грам представа от реалният живот ами говориш заучени фрази от баба ,мама и хората от твоята среда . И защо съдиш ти кой е бил пошъл и кой вулгарен абе коя си ти въобще ? Че да слагаш етикети на този или онзи или само, защото имаш повече възможности имаш право да се правиш на примадона . Я се осъзнай малко, и порасни защото живота , не са само парите на мама и тати и розовият замък пълен с комплекси и огроничено мислене . Не разбрах какъв ти е проблема с чалгата нали знаеш , че това са места за купони и забавление не очаквай някой да ти рецитира стихотворения . Много мои приятелки слушат чалга и ходят по такива места , а да не говорим за стилът им който според тебе е пошъл, и това въобще не им пречи да са страшно начетени, и амбициозни .
Само да ти кажа израснала съм в Германия ,и моето семейство има възможности както, можеш да се сетиш имам доста различно възпитание заради средата и държавата в която съм израсла . Ама никога когато, и да е било не съм мислила толкова повърхностно като тебе .
Ама както и да е стой си във висшето общество и без това си твърде специална за нас простолюдието![]()
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-19-2013 на 18:11
Елена тъпа овца не се хвали много много колко пари имаш,че ако баща ти е тоя дето си отряза пръста за да не влезе в затвора не е много за хвалене : ) имай си пари на никой не му пука всеки случай не хладилник пълен с храна, ами и 1 стинка не бих дал за теб и смачкания ти фейс..
Та мойта гледна точка е следната.
Всеки човек си търси щастието и това е. Имаме си хиляди правила, морали и философии, които да нищят най-добрият начин да го постигнем, като до една имат своите недостатъци. От друга страна хората сме противоречиви и непостоянни същества, никога не следваме едни и същи принципи. Подвластни сме на емоциите си, не сме докрай рационални, затова характера е една нереална идея, тъй като винаги има моменти, в които действаме противно на убежденията си (или убежденията на другите за нас).
Дали ще искаш да си част от обществото, дали ще си състрадателен, съпричастен, помагащ, любящ. Дали ще си отдаден на каузи, дали ще придаваш смисъл на безсмисленото, дали ще живееш за апатията, дали ще получаваш щастие от аскетство или в разхищението, опира до собствената ти момента дефиниция за щастие. А дори не сме винаги наясно с това кое ни прави щастливи. Правим множество грешки.
Аз имам някаква идея за това какво ценя, но не се надценявам, че съм напълно наясно със себе си или, че съм прав. Може да съм се научил от житейския си опит да се предпазвам от нещастието и да следвам изводите си, не го отричам. Но се научих и да не виня останалите за това, че имат различно разбиране за щастието, различни разбирания за пътя към него. Не ги виня и за липсата на опит или наличието на повече опит. Не ги виня и за грешките. Нямам право, освен ако не ме ограничават хората съзнателно в собствения ми път.
След казаното дотук, смятам, че възвишените наслади не са оправдани. За тях се иска образованост и опит, че да им се насладиш. Ако на някого му липсват, то в края на крайщата вината е в обстоятелствата. Тези, които са по чалготеките и късат сълфетки, просто търсят щастието си. Дали късането на сълфетките, дали някво чувство за власт или пък жажда за внимание, хората търсят това, което търсим и ние постоянно. Може да имат комплекси, но комплексите не се създават по вина на притежателят им. Не съм никой, че да изисквам от тях да си решат тези проблеми, ако изобщо мога да ги нарека така. Те са намерили начин да си получават щастието и това е. И не ми пречат.
По същият начин не мога да виня хората, на които животът им се върти около парите. Какво лошо има в това? В крайна сметка въобще нямаме нужда да се развиваме, освен ако сме недоволни от сегашното си положение. Затова и хората, които не се развиват, също не мога да ги виня.
Никой не мога да виня. Освен ако не се оплаче. Тогава има място за съвети и критики. Тогава мога да предложа собствения си път като алтернатива.
Колкото до мен, от гледището на моите разбирания, аз не определям гореспоменатите три качества нито като добри, нито като лоши. Понякога получавам удовлетворение от тях, но по-често не. Обграден съм от хора, които по-скоро не ги толерират. Аз съм зависим от щастието на хората около мен, затова се старая да изкоренявам тези черти от характера си, за да съм доволен и аз. Но и правя грешки.
С други думи, няма добро, няма и лошо. Има само хора, които в даден момент, според дадени убеждения, могат да им придадат един или друг смисъл. Което обезсмисля всякакви обобщения.
ПС: Забравих да спомена нещо, макар че се крие в думите по-горе. Никой от тези в дискотеките или каквато и да е друга обстановка не се вписва напълно в стереотипите. Може да има ужасен и крещящ порок, който да предполага още n на брой такива, но учудващото е, че това не е необходимо следствие. Може да ми е ампутирано съчувствието, но въпреки всичко да имам хиляди други стойностни качества. И да съм готов да се променя. Чукаш ли достатъчно време една руда, може да удариш и на диамант.
Последно редактирано от Chacho : 04-19-2013 на 18:17
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ти и да се напънеш и да не се напънеш не променяш фактите за нея лижи и гъза смешник
ХА не се засяга тя? ако вярваш в това по добре си пръсни черепа.. да да не ми обяснявай как била ''над нещата'' тя е боклук и такъв си остава и спести си лекцията как не зачита ''хорските'' мнения именно живее за тях хвали се , и си натяква мнението като целта и да убеди всички в него .. и преди да си помислиш, че аз го правя от ''хейт'' или нещо от тоя сорт , не просто ми е кеф да мачкам боклуци и на мене не ми дреме за техното мнение но на тях да !
Иии след този роман ;д ако беше светнал простолюдието, че си проектират собствените критерии за щастие върху обществото в очакване (или по-скоро изисквайки) всички да им ръкопляскаме, в следствие на което се поражда и раздразнението им при сблъсъка с чужд 'мироглед' и несъзнателното усъмняване в своя собствен, направо златен щеше да си.
Избихте рибата в тая тема. Same game, different levels. Тъжно.
Получаваш утешителна награда - бира. В бъдещо неопределено![]()
Най-лошия симптом на средно-статистическия пич е да руши собствените си принципи и мислене,с цел привличане на вниманието на някое момиче.Точно тоя симптом при пичовете им създава тази илюзия на момичетата,че сякаш са незаменими и уникални сами по себе си.Гледам,че и тук има такива подобни.