.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от ararat Виж мнението
    Тая програма mft28 на Greg Plitt е пълен леш. Признавам, че не съм я глядал цялата, само деня за крака му гледах и беше резил.
    Абе направи я веднъж , пълната му програма за ръце , и да видим дали няма да предадеш богу-дух

И само да добавя нещо към това което каза колегата ararat
    Когато правиш с щанга/крива вкарвай и различните захвати (неутрален,тесен,широк)
    Последно редактирано от Illusion772 : 04-22-2013 на 16:40

Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Абе направи я веднъж , пълната му програма за ръце , и да видим дали няма да предадеш богу-дух
    Малко офф-топик, не исках да прозвучи все една програмата не е добра. Трябва да я пробвам, за да мога да го кажа това. Имах предвид, че повечето му упражнения са някви вариации на доказани упражнения ( примерно прави клек-а на обратно,с гръб към пода или тесен хват за бицепс и добавя ластици, защо просто да не използваш кабели?) и като цяло изискват много уреди. Просто цялата програма изглежда някаква много специална, което примерно някой новобранец би сметнал за добре, което не е задължително. И програмата като я гледах преди няколко месеца в bodybuilding.com основно място заемаше секцията с добавките, което ме навежда на мисълта, че малко или много самата програма е реклама за определени марки. Но пак казвам, не знам наистина колко е добра програмата, понеже не съм я пробвал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си