- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв тип момиче предпочитате?(за момчетата)
И така..вероятно вече е имало такава тема,но все пак да питам-Какви момичета предпочитате?
В смисъл забавни,умни,спортистки, центъра на компанията,милото срамежливо момиче и т.н.Какви момичета ви правят най-голямо впечатление?И каква е вашата приятелка или момичето, по което си падате?![]()
![]()
Тъпа и грозна, ако може и да е циганка., И да има проблем с алкохола, също е плюс ако й липсва някой и друг зъб. Пък за капак ако е от Асеновград... Малилиииии <3
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тази тема е пускана 5 000 000 пъти и е сдъвкана, сигурно, двойно повече:
Всеки човек е различен.
Едни харесват срамежливи, други - не. И така нататък.
Не можеш да дадеш някакво определение за това какви момичета харесват момчетата. Че да вземеш да се преобразиш в съвършената.
^ А, бе, тебе не съм ли те виждал някъде ? лол.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Зависи от конкреното ми настроение и какви са очакванията ми от нея.
Ее, за кой път вече?
Schhh! Hear the silence...
Ами ... всеки ама различен вкус. Аз например харесвам момичетата да са с красив далак, по-закръглен черен дроб,еластични мусколи и гръден кош с 12 ребра , но ако има некое повече ребро няма да я върна.
да е курва , да има големи гърди и нещо извратено в лицето
По-тиха да е, мразя да ми плямпат постоянно, в тялото да е добре и да не търси внимание постоянно - трудна комбинация ама аз съм късметлия![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
да е човек, да не ми изневерява... да е забавна и умна
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Да може да ми хакне пощата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да е нисичка, с бледа бяла кожа и вдлъбната седловина на нослето, да е срамежлива като Hinata и да мълчи като риба, да има перверзен кикот и да ми дава да правя мръсни неща с нея, да мога да я вдигам и фляскам по стената и да "им ги изкрЪта саксиите".
да е хубава, с големи цици и да има дупе, а не дъска вместо него.
да не е прекалено досадна - не мисля, че има какво повече да се желае
кво значение има как изглеждат като всички отвътре са бездушни ,алчни курви
Сега на тези тинейджърски години предпочитам да е някаква дива и да прави глупости и най-важното ама това не само за тези години да е с характер (забавна).
БХ ми е