.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Поправителен изпит - какво представлява

Здравейте така както е тръгнало се очертава да остана на поправителен изпит все още не знам по колко предмета и искам да попитам какво представлява изпита и дали изобщо се взема лесно, дали подсказват дали е тест или се пише абе всичко за поправителния изпит искам да знам защото съм яко спечен да не остана в същия клас, иначе съм 10 клас
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на ameli
    Съжалявам, че ти се меся в темичката, но искам да попитам за поправителните след 12 клас какво представлява? Примерно искам да си поправя годишната оценка от география 11 клас > само на този материал ли ми е изпитването, как се провежда..?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Съжалявам, че ти се меся в темичката, но искам да попитам за поправителните след 12 клас какво представлява? Примерно искам да си поправя годишната оценка от география 11 клас > само на този материал ли ми е изпитването, как се провежда..?
    Не се водят поправителни,а променителни,защото може и по-висока и по-ниска да изкараш. ТрябваШЕ вече да си падал/а молба до директора,в която да опишеш по какво искаш да се явиш и за коя година.Изпитът се провежда преди да завършиш 12-и клас и да се напечатат дипломите.
    Материалът е само от съответния клас,тоест явяваш се на психология от 9-и клас и изпитът е само върху този учебник.
    А самият изпит не знам как се провежда.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на ameli
    ^ 10 клас съм още, нищо не трябваШЕ да давам, просто ще завърша с кофти оценка по един предмет и се чудех дали имам възможност да я променя по-късно. Мерси все пак.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Зависи от предмета? По език е писмен и устен.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си