- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя ли? ? ?
очаквам следващата тема да е за циганин, ще го напиша РОМ (ликьор) че да няма цензура . яко кръвосмешение, долу българската раса, да живеят хибридите![]()
Ако питаш хора от форум ддали да го направиш или не очевидно е, че не си готова ! Не разбирам защо не искаш да си девствена да не би да те е срам (рофл)
Вярвай в мечтите си !
Всъщност наистина ли е турчин?Познавам мангали,които твърдят,че са турци...На твое място щях да го забравя веднага!![]()
НАПРАВИ ГО
ама запомни - нагоре по протежение, а не напреки на вените
Те повечето мъже са така?Познавам 37484827484723472342347238472348324723483274834723 7483472348234723 българи,които бият други момчета само защото са писали на приятелката им?
по темата:това,че е турчин не трябва да те спира.Ако искаш да го правиш,правиш ако не-не.Но щом си на 17,направи го.
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Според мене не те притеснява тва, че е турчин, а по-скоро това как изглежда отстрани да бъдеш с турчин.
И щото хем ти се иска да си с него, хем те е страх как ше бъде прието, и не знаеш накъде да тръгнеш.
Един ден ше се омъжиш за някакъв стереотип само щото чрез него ше получаваш признание.
И няма и да знаеш, че не си щастлива.
!
Абе според мене не бързай.Казваш че е турчин-няма значение какъв е по националност.Пък и така като гледам какво се писала,само го харесваш.Трябва взаимно да се обичате и да го направите когато и двамата сте готови.Спокойно винаги ще има първи път.А и на теб май ти се прави колкото да казваш,че си го правила и само колкото да изгубиш девствеността си.
![]()
Един вариант е да му дадеш дупето си. Така хем си запазваш цветчето за някого, който наистина си сигурна, че харесваш, хем ще му се харесаш, защото турците си падат по този отвор.![]()
до последните потребители.... вървете моляви и се самоубийте .. заключете скапаната тема
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.