- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя ли? ? ?
дай на момчето да те оправи да не стане като мен на 100 години не е целунал момиче
Като те чета и си представям текста ти така:
кОпих си краставици днес. Винаги съм яла краставици. Ама видях и ебати яките домати, които искам да изям, 'ма се колебая, защото (забележете) са РОЗОВИ! Какво да ям?!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Имам акъл вика хахахах ти ако имаше акъл нямаше да питаш по форумите " ДА МУ ПУСНА ЛИ " На турчин и циганин не пускай . Намери си някой който не е само заради секса с теб, ще те направи много по щастлива от колкото тоя като те наклеца
Edit: Т'ва, че имаш гъз и цици не те прави красива :FACEPALM:
Последно редактирано от sexy15 : 04-13-2013 на 19:47
според мене ква жена е щом няма гърди примерно или хубаво тяло или нещо от сорта?
Едно е да с ром , друго е да си турчин , научете се да ги различавате !!! ..
България я ограбват Българите моето момче ей тези нашите министри ако мога така да го кажа !!! . Всеки гледа да си прибере в неговия джоб ... Нямам думи за България само да стана на 18 и се омитам от тука .
Последно редактирано от Eskapel4o : 04-13-2013 на 19:51
Хората в Англия взимат съвсем различни помощи, от помощите които взима Бай ти Мангау у Нас. Кат' цяло ниш' не каза..
Иначе за другото съм съгласен. Не на расизмаМного мразя такива хора, които съдят за човека по няк'ъв "етикет".
П.П. - Пък тая все повече почва да ми бие на трол.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Идеята е, че в Англия хората не взимат издръжа за 430957384574 деца които не могат да изхранват. Кой кое не е разбрал ?![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
На турчин ше пуска... ай да ти еба путката майна курвенска. Няма ли българи, че на турци си тръгнала да пускаш мама ти да еба курвенска долна. Яд ме е, че има момичета като тебе.
Повечето турци имат мания за собственост,от край време за тях е "гордост" да спят с българка...Най-добрата ми приятелка в момента ходи с турчин,от който не може да се оттърве от край време,доста пъти са късали ,но той си и казва "Ти си моя,ходи се забивай с който искаш,после ще ги смачкам"или нещо от този род...Та недей .![]()
~
Окей, ти знаеш всичко, права си, съгласявам се.
Хайде стига с тези тролове де.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."