- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Българска слънцезащитна козметика
Препоръчайте ми добри слънцезащитни продукти на българска марка. Конкретно крем за лице и лосион/мляко за тяло.![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
За Бочко съм чела доста добри отзиви, но аз лично не съм използвала слънцезащитните им продукти и не мога да те насоча конкретно към някой продукт.
Здравейте. Може ли да ми кажете на Английски език възможно най-учтивия въпрос по който да помолим да отсъстваме за един ден от училище (ако може да е в едно изречение). Предварително ви благодаря
Защо държиш да е българска марка ?
На Каротен нещата са хубави ,но не са български.
За българска не знам,аз ползвам на Uriage(за лице) и съм много доволна![]()
за български не знам
аз имам този
http://shop.bazar.bg/fotozashtita-za...50-avene-.html
никак не лош и бързо попива
не си личи на лицето
Последно редактирано от Ivaaaaa : 04-25-2013 на 08:53
Племенника ми който е на 3г. и е с много светла и чувствителна кожа миналото лято, като го водихме на плаж снаха ми го мажеше с Бочко, и нямаше никакъв проблем. Без да се зачерви или да се бели, придоби си кафяв загар на кожата.
Ще следя темата с интерес. Не бих сменила сегашния си крем за нищо, но все пак ще ми е интересно да знам, ако има нещо читаво, слънцезащитно и българско.
Особено такова, което пази и тен.
Das Feuer liebt mich
Защо на българска марка?Аз ползвам на Авен и спрей за тяло и крем за лице.Страшно доволна съм от спрея, но от крема нещо не съм, защото ми е мазен.![]()
Някоя от вас да има слънчева алергия и да ми препоръча ефективен слънцезащитен крем? Ползвала съм няколко с висок фактор, но не помагат винаги. Чуда се какво да си взема вече...Искам тен, а тая тъпа алергия е ужасна...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
не разбирам защо всички я попитахте защо трябва да е българско...
добре е да се купуват български продукти, за да има работа за българите
по темата: чела съм добри отзиви за Бочко, но не съм го ползвала
Към тези, които ме питат: искам да дам шанс на българската козметика, за това. Наясно съм с марки като Юсерин, Авен и Ла рош. Конкретно съм ползвала Биодерма за слънцезащита. Реших тази година да заложа на българска марка, защото все повече се убеждавам, че козметиката ни е твърде недооценена.
Бочко определено е вариант, но се притеснявам да не е търде мазен, нали е бебешки все пак. Онзи ден в Елитис загледах два крема на Биле: 25 и 50 фактор. Четох, че и марката Христина има слънцезащитни продукти. Обещавам каквото и да си взема после да споделя мнение![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
С 15 ръце съм за Бочко ! Жесток е !
To infinity and beyond.
http://biotrade.bg/melabel-sun/?p=49&l=1 Каня се да пробвам някой от тях.
Офф, и аз съм пред голяма дилема какво да си купувам слънцезащитно това лято - кожата ми е бяло като мляко, а искам да почернея понее малко.. Rebirthing, ти от какво си доволна принципно?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Определено ще го купя и аз този на Бочко! Дано да не предаде.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И аз съм много бяла, с много чувствителна и изгаряща кожа. За лице ползвам SPF50 на Uriage, тониран. Чуден е, възможно най-немазен си го избирах. Пробвай него. За тяло съм с Биодерма, в началото- SPF50, после се мажа с едно олио за бърз загар на Гарниер, което е със SPF30. Почернях доста(за моята кожа) и тенът ми се задържа сравнително дълго.
BlackMeow, какво използваш?
Everything changes, but beauty remains ...
Аз един на Лавера гледах с 30-ти фактор,обаче щом е био ме притеснява,че ще е дооста мазен,защото главно масла ще играят роля на слънцезащита. Ама ако е нужно с пудрата в чантата ще ходя :Д Ще пиша,ако купя него![]()
За какво се използва слънцезащитният крем? ;дд
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн