.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Obey Виж мнението
    npp, останах с впечатлението, че си с промит мозък.
    Бог и Исус го съживили след като умрял при практикуване на някакви източни практики. Прави сметка колко е наред с главата.

Иначе по темата...

Защо някои хора вярват безусловно в нещо, което сами са измислили?

Първо, едва ли смятат, че бог и боговете като цяло са плод на човешкото въображение, да се принизяват така божествените същности за тях е недопустимо. Второ, предпочитат да се уповават на нещо божествено, дори магическо, нещо, което граничи едва ли не с фантастиката. Иска им се да вярват, че там горе има някой, който бди над тях, някой към който да се обърнат, когато имат нужда. И най-вече, някой, който ще ги дари с ВЕЧЕН ЖИВОТ ако са били послушни. Най-вече с последното. Хората искат да мислят, че след смъртта има нещо повече от пръст и червеи. Назови ми една религия, която не говори за отвъден живот ???

За мен бог е плод на човешкото его, его което не иска да се примири със смъртта.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Бог и Исус го съживили след като умрял при практикуване на някакви източни практики. Прави сметка колко е наред с главата.

Иначе по темата...

Първо, едва ли смятат, че бог и боговете като цяло са плод на човешкото въображение, да се принизяват така божествените същности за тях е недопустимо. Второ, предпочитат да се уповават на нещо божествено, дори магическо, нещо, което граничи едва ли не с фантастиката. Иска им се да вярват, че там горе има някой, който бди над тях, някой към който да се обърнат, когато имат нужда. И най-вече, някой, който ще ги дари с ВЕЧЕН ЖИВОТ ако са били послушни. Най-вече с последното. Хората искат да мислят, че след смъртта има нещо повече от пръст и червеи. Назови ми една религия, която не говори за отвъден живот ???

За мен бог е плод на човешкото его, его което не иска да се примири със смъртта.

не практикувам окултни/езотерични практики ако това имаш предвид, нито съм практикувал такива през времето когато ми се случиха онези неща, и откъде знаеш какво има след смъртта та бързаш да я посочваш за безобидна?!
    Последно редактирано от npp : 04-29-2013 на 11:57

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    не практикувам окултни/езотерични практики ако това имаш предвид, нито съм практикувал такива през времето когато ми се случиха онези неща, и откъде знаеш какво има след смъртта та бързаш да я посочваш за безобидна?!
    Сори, но до колкото помня преди пишеше, че си пробвал да медитираш и си УМРЯЛ ?! Даже беше написал, че някакви демони са те преследвали ! Много бързо забравяш.
    И къде съм писала, че смъртта е безобидна ? И какво значение има дали смъртта е безобидна или не ? Това е естествен завършек. Твоя си работа щом не можеш да се примириш със смъртта.

Мега фен
    Сори, но до колкото помня преди пишеше, че си пробвал да медитираш и си УМРЯЛ ?! Даже беше написал, че някакви демони са те преследвали ! Много бързо забравяш.
    И къде съм писала, че смъртта е безобидна ? И какво значение има дали смъртта е безобидна или не ? Това е естествен завършек. Твоя си работа щом не можеш да се примириш със смъртта.

абсолютно никъде не съм писал че съм умрял след като съм медитирал, иначе наистина умрях само че бях убит от духовната армия на сатана, след което истинският Бог - Отца и истинският Господ - Исус ме съживиха, обаче армията на сатана продължи да ме преследва и след това, но Бог и Исус пак ме опазиха - ако не бяха Те Двамата досега вече да съм умрял и да са ме погребали хиляди пъти, наистина не мога да се примиря с смъртта защото Божията Правда го изисква, тъй като смъртта е едно от явленията на "тъмнината", което трябва да бъде премахнато веднъж завинаги, понеже всички явления на "тъмнината" трябва да бъдат премахнати до краят на вечността, и това е тъй нареченият процес "свършек" познат от Библията, за който Исус говори в Евангелията(Матей 24:14), понеже "тъмнината" е негативната страна на божественото и тя се явява под формата на такива духове като: сатана(-та), звяра(666), смъртта, ада, бесовете и пр., всички те съвсем скоро ще бъдат затворени и заключени в т.нар. съоръжение "огнено езеро", което е приготвено от истинският Бог специално за тази цел:

"И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел(т.е. което функционира с Сила от Бога)." Откровение 19: 20,

"И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчени(т.е. и ще бъдат държани там заключени) денем и нощем до вечни векове(т.е. до краят на вечността)." Откровение 20: 10,

"И смъртта и адът бидоха хвърлени в огненото езеро. Това - присъдата за в огненото езеро е втората смърт(т.е. окончателната смърт на явлението на "тъмнината"). И ако някой не се намери записан в книгата на живота, той биде хвърлен в огненото езеро." Откровение 20: 14-15
    Последно редактирано от npp : 04-29-2013 на 13:24

Мега фен
    иначе наистина умрях само че бях убит от духовната армия на сатана,
    а какво точно представляваше това убийство от духовната армия на сатаната...........и как беше извършено. ............. .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а какво точно представляваше това убийство от духовната армия на сатаната...........и как беше извършено. ............. .

по духовен път - чрез могъщи сатанински сили, които можеха да ме изпепелят, понеже температурата, която тялото ми излъчваше след като антихристите ме връхлетяха беше над 300'C, точно както от метри можеш да усетиш високата температура на нажежен стоманен блок, обаче Бог и Исус ме опазиха жив въпреки че онази сатанинска огнена сила въздействуваше на тялото ми

"Навуходоносор се изпълни с ярост, и изгледът на лицето му се измени против Седраха, Мисаха и Авденаго, та проговаряйки заповяда да нагорещят пещта седем пъти повече отколкото обикновено се нагорещяваше. И на някои силни мъже от войската си заповяда да вържат Седраха, Мисаха и Авденаго и да ги хвърлят в пламенната огнена пещ. Тогава тия мъже бидоха вързани с шалварите си, хитоните си, мантиите и другите си дрехи, и бяха хвърлени всред пламенната огнена пещ. А понеже царската заповед бе настойчива, и пещта се нагорещи премного, огненият пламък уби ония мъже, които дигнаха Седраха, Мисаха и Авденаго. А тия трима мъже, Седрах, Мисах и Авденаго, паднаха вързани всред пламенната огнена пещ. Тогава цар Навуходоносор ужасен, стана бърже, и като продума рече на съветниците си: Не хвърлихме ли всред огъня трима мъже вързани? Те отговаряйки рекоха на царя: Вярно е, царю. В отговор той рече: Ето, виждам четирима мъже развързани, които ходят всред огъня, без да имат някаква повреда; и по изгледа си четвъртият прилича на син на боговете. Тогава Навуходоносор се приближи до вратата на пламенната огнена пещ, и проговаряйки рече: Седрахе, Мисахе и Авденаго, слуги на всевишния Бог, излезте и дойдете тук. Тогава Седрах, Мисах и Авденаго излязоха изсред огъня. И като се събраха сатрапите, наместниците, областните управители и царските съветници, видяха, че огънят не бе имал сила върху телата на тия мъже, косъм от главата им не бе изгорял, и шалварите им не бяха се изменили, нито даже миризма от огън не бе преминала на тях. Навуходоносор продумайки рече: Благословен да бъде Бог Седрахов, Мисахов и Авденагов, който изпрати ангела Си и избави слугите си, които, като уповаха на Него, не послушаха думата на царя, но предадоха телата си за да не служат, нито да се поклонят на друг бог, освен на своя си Бог(т.е. освен само на истинският Господ Бог)." Данаил 3: 19-28

Мега фен
    по духовен път - чрез могъщи сатанински сили, които можеха да ме изпепелят, понеже температурата, която тялото ми излъчваше след като антихристите ме връхлетяха беше над 300'C,
    ами тялото не е предназначено да съществува при 300 градуса........

да не би просто да си имал температура............... аз по някога като съм имал температура и съм имал усещане че все едно горя отвътре.
    Последно редактирано от defender : 04-29-2013 на 14:52

Мега фен
    Иначе по темата...
    Ами за мен атеизма е измислен от хората................

За мен бог е плод на човешкото его, его което не иска да се примири със смъртта.[/B]
    За мен атеизма е плод на човешкото его, което не иска да се примири с това че трябва постави себе си под Бога (егото смята това за някакъв вид принизяване на себе си, то винаги се е величало в себе си, че представлява нещо повече от Бога)............
    Последно редактирано от defender : 04-29-2013 на 13:10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си