.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на j_adore2
    На моя бал получих главно пари и златни обици и колие Сваровски. На обиците, освен че не ми харесваха, закопчалката им беше развалена, та ми се наложи да ходя да ги сменям. Колието си го нося и ми харесва, но определено от парите бях най - доволна.
    Тази година съм на бал на момче и на момиче и още се чудя, но за сега мисля пари да им дам.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    При положение, че едно 80% от празнуващите ще са студенти, да им подариш подарък е супер малоумно според мен. Нали все пак трябва да има няква полза, а каква по-голяма от пари, вложени в образование или неща за споменатото.
    На баловете се канят най-близките, как не можете да им кажете, че искате пари о.о Нали са ви близки, уж ...
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    При положение, че едно 80% от празнуващите ще са студенти, да им подариш подарък е супер малоумно според мен. Нали все пак трябва да има няква полза, а каква по-голяма от пари, вложени в образование или неща за споменатото.
    На баловете се канят най-близките, как не можете да им кажете, че искате пари о.о Нали са ви близки, уж ...
    Ъъъъ, тя питаше за роднинското събиране.

Аз пък предпочитам подаръци а и роднините ми от Германия 100 % няма да минат с пари а с подаръци . Честно казано не знам какво искам или знам ама по-добре да не казвам
    Пари не искам да си подаряват

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Бахти меркантилните боклуци, дори и ако приемем , че имате нужда от пари. Ако на мен ми дадат пари по какъвто и да е повод , изключвайки трудови взаимоотношения , ще го приема като обида , особено в случай , че имам празник.

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Бахти меркантилните боклуци, дори и ако приемем , че имате нужда от пари. Ако на мен ми дадат пари по какъвто и да е повод , изключвайки трудови взаимоотношения , ще го приема като обида , особено в случай , че имам празник.
    Ами като цяло съм съгласна с тебе ,но пък за някой тези пари ще се вложат в учене

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Пхахаха!
    А какво да ми подарят, бе?!
    От септември ще съм в друга държава студентка, имам нужда от лаптоп, например, не от една купчина непотребни вещи - поредното златно нещо, дето струва един куп пари, а баба ми не разбра, че аз жълто злато не нося; скъп парфюм, който не ми харесва и няма да сложа никога... Какво?!

За пари ще се сети всеки разумен човек, който не е в близки отношения с мен, за да знае какво ми трябва в действителност. Би преценил, че щом не ме познава толкова добре, най-добрият вариант е да ми осигури възможността да си избера нещо важно за мен сама.

Пантерке като цяло и ти си права при мен просто нещата стоят по друг начин и затова не искам пари . Дори май не знам какво искам най-големият подарък вече си го получих

П.П А ти къде ще бъдеш студентка съжалявам аз спама ?

anonymous708973
    Guest
    Германия

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ъъъъ, тя питаше за роднинското събиране.

Прочетох си поста поне 10 пъти, и пак не схванах какво не съм разбрала правилно
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Аааа Пантерке ти ще си ми почти по съседски. xD
    Това не е рожден ден, че да речеш, че някои си отбива номер. По един бъдещ студент има толкова разходи и дори учебниците да си купиш само с тези пари пак си е нещо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Прочетох си поста поне 10 пъти, и пак не схванах какво не съм разбрала правилно
    Оф, аз съм виновна. Пак съм чела по диагонал, реших, че се възмущаваш, че бъдещите студенти искат пари от приятелите си, пък нали темата е за роднински събирания :д

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз на моя бал събрах около 2 000 лв и не ги вложих в нищо смислено, за което сега съжалявам. Единствено морето може би...Така че парите в действителност са по-практичния вариант, но не и за прахосници като мен. Въпреки че сега ако бях, нямаше да е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си