- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Българска слънцезащитна козметика
Зависи от фактора, колкото по-висок е той, толкова по-малък процент от UV лъчите 'пропуска'.
Everything changes, but beauty remains ...
смисъл?![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Колкото по-висок фактор, толкова по-добре за кожата ти.
И тенът не е полезен в никакви количества по принцип.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз съм с бяла кожа и използвам на Нивеа,много съм доволна,но тяхната козметика е по-скъпа.
В интернет четох,че 30 фактор е добър и работи почти при всеки тип кожа.
Също,че кремът предпазва от вредните лъчи на слънцето и тн.
Но предпазва ли от това да хванеш тен,да станеш по-черен един вид?![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
А може ли да си слагам слънцезащитен крем всеки път,когато излизам навън?Почти всеки ден?![]()
Ъъъъ как така досега не си слагала слънцезащитен крем? Ако не си измиваш лицето вечер нищо чудно и да ти се появят пъпки.
Момичето каза,че досега никога не е използвала слънцезащитен кремА и доколкото разбрах въпроса й,тя не пита дали като не се измие вечерта ще й се образуват пъпки и т.н.,а дали като цяло слънцезащитните кремове вредят на кожата по някакъв начин.
А и ако трябва да бъдем подробни,почистването на лицето вечер (и сутрин,разбира се) е задължително..
Малко имам чувството, че се бъзика това момиче. Пита за какво се използва СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН крем. То и супер тъп да си, пак ще разбереш.
Най - доволна съм от този белия на Сън Денс ( от ДМ ) С Фактор 30 - Страхотен е за лице.
*Avon bronze SPF25 И Sun Dance SPF 15 винаги ги давам на приятелки да се мажат с тях , защото не съм много доволна.
*Двете Нивеи Са СУПЕР . Взех ги от ДМ двере в комплект за 22 лева някъде. *Светло синята е за след слънце, както и този зеления на Ейвън.
*SUBLIME BRONZE - 18-19лв - Страхотен Бронзант. (имам витилиго и затова го ползвам) А този в златистото не е много хубав.
Та, това са моите, НО непременно ще разгледам за БОЧКО.
Биотрейд някой ползвал ли е? Много интересни ми изглеждат слънцедащитните им кремове за лице, а и цените им не са високи.
Аз имам един крем на Биотрейд с 30-ти фактор. В момента го използвам за шията само,а за лицето,както съм споменавала съм с този http://beautystuffandhealth.blogspot...ted-cream.html