.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Здравейте!
    След месец правя 17 години, доста слаба съм тежа 41кг а ръста ми е 1,60см ако може някой да ми направи хранителен режим или да ми каже с какво да се храня за да покача килограмите си, но не с мазнини разбира се. Попринцип не тренирам нещо съществено, ходя да бягам сутрин преди да отида на училище 2-3 пъти седмично от скоро. Понякога правя и упражнения в дните в които не ходя да бягам .. обикновенно ги редувам 1 ден бягане 1 ден тренировки. Ще съм много благодарна ако някой ми направи хранителен режим, защото не му разбирам особено и да ми каже какви упражнения да правя за да не натрупам мазнини.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от sunrice55 Виж мнението
    Здравейте!
    След месец правя 17 години, доста слаба съм тежа 41кг а ръста ми е 1,60см ако може някой да ми направи хранителен режим или да ми каже с какво да се храня за да покача килограмите си, но не с мазнини разбира се. Попринцип не тренирам нещо съществено, ходя да бягам сутрин преди да отида на училище 2-3 пъти седмично от скоро. Понякога правя и упражнения в дните в които не ходя да бягам .. обикновенно ги редувам 1 ден бягане 1 ден тренировки. Ще съм много благодарна ако някой ми направи хранителен режим, защото не му разбирам особено и да ми каже какви упражнения да правя за да не натрупам мазнини.
    няма начин да не тренираш (при това тежко) и да качваш повече мускулна маса отколкото мастна тъкан!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

за това казах ако може някой да ми каже и упражнения или някакви тренировки

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от sunrice55 Виж мнението
    за това казах ако може някой да ми каже и упражнения или някакви тренировки
    какви упражнения можеш да правиш .. имаш ли оборудване, ще посещаваш ли зала ?
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си