- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За хората с шоф. книжки
Между другото, сега ще ти споделя малко личен опит, когато карах курсовете - казах на инструктора тогава да не бара педалите или волана освен ако няма пряка опасност за движението. Ама аз бях карал преди това. Както и да е. По този начин, като карах известно време кажи речи самостоятелно в града, накрая си карах и на изпита самостоятелно, но по - уверено и не се притеснявах, че този, дето ми седи отдясно, може да ме спре изведнъж, защото си бях изградил минимална съобразителност за самостоятелно каране и всичко без проблем. Но аз лично така се уча най - добре - когато сам си направя нещо и видя, че става. Включително си спомням ходих по цариградско учебна кола с над допустимата скорост накрая, което не се прави. Друго нещо, което беше добре, че инструкторът не ми казваше завий наляво - завий надясно, а ми казваше - тръгваме оттук, трябва да стигнем до еди къде си - и ако не знам пътя - питам, ако го знам - карам. Ако ти е било полезно като акъл това - добре. Приемай колата като тенекия с 4 колелета, с която стигаш от т.А до т.Б, не е нищо страшно, даже е супер готиното като свикнеш.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."