.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ей тюфлек
    Вярно ,че на някои по-грознички може и да им отива грим, но винаги натуралното си е било по-качествено .
    То или е красиво , или не е. А пък кат сложи къвто и да е грим става цоцало!
    ей ЧИРАК на автосалон
    виждам че мечтата ти е да имаш кола с климатроник , тва е голяма цел в живота и съм изкефен от амбицията ти , ако дойдеш да ми окосиш тревата може да ти хвърлям по някой лев , и след 7-8 години може и да събереш за някоя хонда за 1000лв със запушен климатроник

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и ти не си прав... аз ходя без грим ама далеч не съм мис свят
    щом ходиш без грим значи се харесваш и така , сега може да скромничиш демек , ако сложа грим ще стана още по яка

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    ей ЧИРАК на автосалон
    виждам че мечтата ти е да имаш кола с климатроник , тва е голяма цел в живота и съм изкефен от амбицията ти , ако дойдеш да ми окосиш тревата може да ти хвърлям по някой лев , и след 7-8 години може и да събереш за някоя хонда за 1000лв със запушен климатроник
    ХаХА Малак, запази си скромно първичните желания за себе си

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ХаХА Малак, запази си скромно първичните желания за себе си
    аве колкото и да съм "МАЛАК" поне знам как се пишат думите

мнението ми че ставаш само за общак се потвърди и сега всички видяха колко съм прав

като се видим ще се уговорим точно къде да окосиш , трябва да ми се изпомпи и септичната на съседите имам да им свърша услуга , имаш оборудване да им изпомпаш лайната нали свърши го моля те щото съм им длъжник , обещах им помощ в твое лице

Мега фен
    аве колкото и да съм "МАЛАК"
    Мерси ,че ме поправи.

Banned Мега фен
    ей ЧИРАК на автосалон

щом ходиш без грим значи се харесваш и така , сега може да скромничиш демек , ако сложа грим ще стана още по яка
    ами да,харесвам се през повечето време.. нещо лошо ли има ? не изцяло ама все пак г/д. се харесвам

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами да,харесвам се през повечето време.. нещо лошо ли има ? не изцяло ама все пак г/д. се харесвам
    защо да има лошо , ако се харесваш и останалите ще те харесват , в смисъл ще усещат самочувствието , и магнетизма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си