- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се влюбваш в грешните
а таакаа мамоо :Д
мАМА е мис вселена!
их ^^
Фактът,че обвиняваш другите за своите грешки е показателен.Не очаквам да ме разбереш, независимо от факта,че си на 18 , все пак нарастването на годините не е гарант за нарастване на умствения капацитет. Мисълта,че 90% от женските са кифли е въпрос на изкривената ти гледна точка,което абсолютно не означава ,че е така. Докато искаш да виждаш кифли и да се занимаваш с такива - ще го правиш. Въпрос на личен избор. Никой не може да направи твоите грешки,затова и не обвинявай другите.
maDamn
Това,че носи грим,не я прави кифла. Излез от рамките,спри да си тесногръд!
maDamn
моята паралелка пък само 2 момичета ходят с грим и не са кифли
Естествено Вие като висш вид търчите след гъзовете на подвида...найЗ. Тъпо е да се отнасяш с някого зле и да очакваш добро отношение. Малко са идиотките като мен,които са си го позволявали и затва много пъти са ме прецаквали.
Последно редактирано от granger : 05-03-2013 на 13:22
maDamn
Какво означава да се влюбваш в грешните? "Грешните" са някога били "правилни". Нямаме различни форми. Не съм триъгълник, той не е квадрат, а ти не си кръг. Отвънка всички сме еднакви. И всички си пасваме. Трудното идва от вътре. Когато търсиш форма, която да съвпадне с формата на твоя характер/вкусове/ценности/изисквания/чувства/мисли.
Мех.
Не съм чела коментарите, нито темата.
huge mistakeМех.
Не съм чела коментарите, нито темата.обезсмисля се всичко така.
maDamn
Търчим ,защото вие ни опианявате нарочно , само и само , да се хванем в примката и после ни изяждате като чудовища!http://blog.oceanlife.eu/wp-content/...ngler_fish.jpg
Което какво прави: кучката води господаря си за носа...ако се държиш нормално ,неснобски , с някоя женска тя няма да ти се подчинява,а ще те уважава...даже го има и моментът , в който ще те 'ареса.
Ако си снажен 'убавец е бонус.
maDamn
Не сме, просто някои хора не могат да приемат фактите...
maDamn
ей ЧИРАК на автосалон
виждам че мечтата ти е да имаш кола с климатроник , тва е голяма цел в живота и съм изкефен от амбицията ти , ако дойдеш да ми окосиш тревата може да ти хвърлям по някой лев , и след 7-8 години може и да събереш за някоя хонда за 1000лв със запушен климатроник![]()
щом ходиш без грим значи се харесваш и така , сега може да скромничишдемек , ако сложа грим ще стана още по яка
![]()
Мда.Ок.
Блажени са вярващите!
maDamn
аве колкото и да съм "МАЛАК"поне знам как се пишат думите
мнението ми че ставаш само за общак се потвърди и сега всички видяха колко съм прав
като се видим ще се уговорим точно къде да окосиш , трябва да ми се изпомпи и септичната на съседите имам да им свърша услуга , имаш оборудване да им изпомпаш лайната налисвърши го моля те щото съм им длъжник , обещах им помощ в твое лице
![]()
Оф, това е някаква супер тъпа тема и не знам защо всички продължават да пишат в нея, дори няма да чета мненията, защото съм гъз