.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1132

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тамън днес си мислех що за промит мозък ще гласува за БСП, турците или привидно зелените партийки.
    Вземи се опомни, че говориш пълни глупости. Страната ни имаше много добра политика като за държава в криза, изчистихме си дълговете, повиши се БВП-то, минималната, съответно и средната работна заплата... просто замълчи, че се излагаш. Точно преди 2 часа четох 26 страници с политиката на ГЕРБ в различни области, ама нея колко хора ще я прочетат? Шматкенска история. Прост народ, братче.
    Никой не ви кара да гласувате за идеалния политик, в нашата държава се гласува на принципа на по-малкото зло, едва ли само при нас е така.

Много ми е интересно ти за кого ще гласуваш.
    (rofl) Аз съм потресен... Защо му е на някой да чете пропагандните глупости на ГЕРБ? Ето ти тъжната истина:

Данните могат да се потвърдят от няколко места, мързи ме в момента, обаче ако някой тръгне да ги оспорва ще го направя.

Пак ела и разказвай кви глупости си чела в предизборните бюлетини на ГЕРБ. Белким излъжеш някой по-тъп от тебе.
    240 хиляди загубени работни места, това направи Бойко.
    И върха на иронията е да говориш за повишено благосъстояние на народа(вдигнали заплатите), като правителството падна понеже хората нямаха с какво да си платят сметките.
    Тука съм с Аурис, няма избор. Всички са за затвора.
    А Цветанов, дари при неработещата съдебна система, пак се насра да си свали имунитета. Нали е невинен, от какво го е страх?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    240 хиляди загубени работни места, това направи Бойко.
    И върха на иронията е да говориш за повишено благосъстояние на народа(вдигнали заплатите), като правителството падна понеже хората нямаха с какво да си платят сметките.
    idd .

Няма да подхващам темата за благосъстоянието, че ще стане дълга и широка, факт е, че то не се определя само от няколко показателя .
    А Бойко.. той не е близко до народа, той просто е умопомрачително тъп, толкова тъп, че и за пожарникар сигурно не става, камо ли да управлява държава .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си