Най-лошата тактика е да не даваш гласа си. Интересувам се от политика от половин година може би, смятам, че след една определена възраст всеки трябва да почне да надава ухо на каквото се случва в собствената му държава. Покрай протестите четях всичко наред, слушах радио почти постоянно, но факти, не думите на сульо и пульо.
Като цяло е малко, да, но смятам, че с динамиката съм наясно. Доста от познатите си слушам и си правя изводи - интересни хора, все в различни сфери на различна възраст, та... определено е любопитно.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
Проблема е, че се забихме в цифри, а те реално нищо не значат. Външия дълг на САЩ е почти 100% от техния БВП.

Иначе бих гласувал за Витков умно момче е, обаче е абсурд да се мисли, че ще успее да събере достатъчно кадърни с които да направи кабинет, възможно е да направи по-големи поразии от боко, обаче ми се ще да си мисля че е отишъл на избори по правилните причини, а не да се облагодетелства като всички.
Тук съм съгласна и за двете.
В моменти на криза обаче въпросът буквално е сини или червени. Не трябва да се разсейват гласове за партии, за които е абсурдно изобщо да влязат в парламента. За сформирането на кабинет може и да си прав, не съм врачка, нито достатъчно вряла и кипяла, за да кажа, но според мен ще си има мнозинство и ще изберат който трябва.

П.П. Това с имунитета е просто малоумно, отдавна трябва да се свали това право.