- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Шофьорски курсове
Катастрофите са ежедневие, за това е опасно да се шофира и трябва много голямо внимание. Има си и неща които трябва да се правят при неизбежен удар ама са все неща дето няма как да се научиш сам![]()
А, тук не си прав.
Не познавам човек, който да остане хладнокръвен при вида на сигурна катастрофа, когато стои на мястото ДО шофьора.
Опитен шофьор зад волана може да реагира, но тогава рефлексът изпреварва мисълта. Но и най-опитният да е, ако не управлява той автомобила, се панира.
Време за мисъл на опитния, време за изказване на мисълта, време за възприемане от младия шофьор зад волана, време за реакция... то катастрофата е станала отдавна.
Здравейте ,регистрирах се специално за темата за да предпазя други хора от измамниците с курсове за 299лв и после олеле.курса ми излезе над 1000 лв ( естествено си казах после за какво по напред да стигнат тези пари за гориво ли за амортизация ли за данъци ли за печалба ли ,но след дъжд качулка ),но най-лошото е че не ме научиха на нищо -само гледаха как да ме из клатят.Накрая се записах от начало на курс за 700лв и сега вече си карам ,паркирам и знам ,че не съм убиец на пътя .Няма да правя реклама на инструктора ( макар че го заслужава ) ,ако някои му иска координатите пуснете ми мейл ivanka.chetrafilova@abv.bg