- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво става ?
От една седмица насам се чудя и се опитвам да обмисля всички възможни причини и реших да ви споделя проблема си.. С приятелят ми сме заедно от половин година вече и всъщност той беше девствен като тръгнахме, т.е. аз му бях първата.. но това не беше никакъв проблем, защото той не се срамуваше и не се притесняваше (може би първия път, но съвсем малко и от тогава, няма никакъв проблем с притеснения и т.н) всичко беше супер.. замина за Италия за 2 седмици и като се прибра в един ден го направихме около 4 пъти.. после 2 дни някъде почивахме ии напоследък не може да го надърви както трябва.. като започнем да правим нещо отначало го стимулирам ръчно, с уста и той се възбуди достатъчно, но в момента в който влезе в мен и някакси нещата замират... и не става ;х не знам какъв е проблема.. аз по принцип съм доста тесна отдолу, но досега не е имало такъв проблем.. според вас каква може да е причината за това?
Него попита ли го ? Може да са много нещата, най-вероятно е от това, че акъла не му е на място в тоя момент. Поговорете.
но при свирката нямаше проблем.. свърши за отрицателно време ;х .. поговорихме и каза, че няма никакъв проблем, че и той го иска много .. отначало ми каза, че съм се стегнала, но после провери с ръка и всъщност нямаше нищо такова... :х може би не го възбуждам вече ?? или не знам ..
Ама ти си го свършила със свирка и после за втори път му е омекнал или ? Ако е така просто му дай повечко време. Надали не го възбуждаш щом иска да прави секс с теб и свършва лесно.
Ние няма как да знаем.. поговори си с него.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Италианките са много красиви и страстни жени, едва ли му го дървиш след сексът с тях.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
След 1-2 месеца най-късно ще разбереш, или ще се влоши, или ще е окей.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Защо не пробвате да правите директно секс? Може да му е просто период.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ми случва се бе не е в настроение явно тея дни и тва е . Питай го него