.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от maistorluk Виж мнението
    3. Dota 2 всъщност е много по-балансирана от LoL откъдето и да го погледнеш.
    Тук ми стана интересно. Кажи ми един герой в лол дето може да те уаншотне като си на фул хп без да можеш да направиш нещо?

За пример от дота 2 ще ти зам бутчера, да не говорим ако има дд. А пък за стъновете по 4-5 секунди дори още в началото няма да коментирам.

Не че имам нещо против играта, но като се има в предвид че е още в бета фаза не я хвалете толкова защото има още много неща за доизкусуряване докато стигне ниво че да е годна за играене.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Тук ми стана интересно. Кажи ми един герой в лол дето може да те уаншотне като си на фул хп без да можеш да направиш нещо?
    Zed

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    Zed
    Зед не може да те уаншотне каквото ще да прави. Няма цц при това винаги можеш да му избягаш / dodge-неш скиловете.

Докато бутчера като те хване с куката си деад 100%.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Зед не може да те уаншотне каквото ще да прави. Няма цц при това винаги можеш да му избягаш / dodge-неш скиловете.

Докато бутчера като те хване с куката си деад 100%.
    как по-точно му избягваш скиловете, като той ултва, при което идва до теб, пуска ти active-а на blade of the ruined king (което се ръшва винаги), след което те удря със всички скилове и ти пуска игнайт.. ?
    дори и да се флашнеш си изял толкоз дмг, че ултиматът те довършва след секунда-две

докато бътчъра с фул комбо прави максимум 1000 дмг. демек ако си над 15 левел, да речем, не може да те убие (освен ако не си умрел съпорт, от рода на lion)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си