- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е от него
Хора полицията няма как да ми помогне .. има много близки хора там,които ще направят нещата така,че да бъдат в негово полза.. А относно това,къде съм гледала 5 години ще кажа,че това положение е близо от 1 година .. преди не беше такъв
Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!
Добре де.Нямате брак,нямате деца,нямате обща собственост,нямате нищо.
Това е все едно некъв непознат да те пребие и ти да отидеш в полицията.Какво общо имат роднините.Отиваш в полицията и искаш ограничителна заповед,защото ти нанася психически тормоз,ако не се получи и ти пак се върнеш,той те набие,отиваш в болница,там ти вадят медицинско,викат полиция и нека,боклука да си има роднини.Нито той,нито те са богоизбрани.
Взимаш си багажа и се изнасяш,ако не искаш цял живот да си му боксова круша,но дори и да не те удря,психическият тормоз ти е достатъчен.
Щом сега е такъв,представи си как ще се държи с тебе,недай си Боже,ако имате дете или подпишете?
Заслужава ли се за един боклук,да си съсипеш живота?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
а ти оплаквала ли си се там, отиди в полицията с желанието да бъдеш придружена от полицай, за да си прибереш вещите и да се изнесеш тъй като те е страх от него, ако ти откажат заплаши че ще се обадиш в някоя телевизия, тогава много бързо почват да действат, или пък се обади на телефон за домашно насилие, а на изключително симпатичните момиченца синеочка и виолетoвата шапчица им предлагам да изгледат това http://www.vbox7.com/play:e6738829d5
Само да вмъкна,че виолетовата шапчица е била жетва на домашно насилие през половината си съзнателен живот и знае много добре какво говори,/пише по тази тема.Шапчицата толкова ужаси е видяла,че не е за приказка.
На ясно съм с всичките психологически зависимости,които развива жертвата към насилника.И именно затова й казвам да си обира багажа,защото с течение на времето ше става все по-зле.
Айде със здраве!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
и след като ти се е случвало това (съжалявам за което) и ти е ясно за психологическите зависимости защо и обясняваш че щом нямали нищо заедно значи било по-лесно да се махне от него, би трябвало в такъв случай много добре да си наясно че бягството от насилник не се определя като по-лесно или по-трудно в зависимост от такива фактори, както и че това по никакъв начин не означава липса на себеуважение
п.с. и аз ти пожелавам здраве