.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Не знам какво да правя. Супер много искам да съм с него. Това ми е някак си като несбъдната мечта, а от друга страна се страхувам да не се влюбя или че няма да му хареса секса с мен ...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от gabriela2 Виж мнението
    Не знам какво да правя. Супер много искам да съм с него. Това ми е някак си като несбъдната мечта, а от друга страна се страхувам да не се влюбя или че няма да му хареса секса с мен ...
    Извинявай! Стига си се залъгвала! Знаеш, че той иска само да те такова и продължаваш да се залъгваш. Не иска да има нищо с теб. Спри до тук! Отиди да ти почеше катерицата и да си ревеш после, или се стегни.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Извинявай! Стига си се залъгвала! Знаеш, че той иска само да те такова и продължаваш да се залъгваш. Не иска да има нищо с теб. Спри до тук! Отиди да ти почеше катерицата и да си ревеш после, или се стегни.
    Ама аз имам чувството, че тя е наясно, ама й е мерак да види какво ще стане.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Град
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Ама аз имам чувството, че тя е наясно, ама й е мерак да види какво ще стане.
    Ама само се обяснява и обяснява, и пишем едно и също. Сега имала гадже и как да постъпила. А да попита как се ака? И това ще обясним. Приказки много. Взимаш решение и действаш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Ама само се обяснява и обяснява, и пишем едно и също. Сега имала гадже и как да постъпила. А да попита как се ака? И това ще обясним. Приказки много. Взимаш решение и действаш.
    усещала ли си онова чувство, да знаеш, че нещо е грешно и да искаш да го направиш само защото те ръчка отвътре, въпреки че си наясно с последствията. Лошото е, че това трябва да е минало още в ранна възраст, а ако човек го носи у себе си и като пораснал, нещата не са никак добри за него.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Град
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    усещала ли си онова чувство, да знаеш, че нещо е грешно и да искаш да го направиш само защото те ръчка отвътре, въпреки че си наясно с последствията. Лошото е, че това трябва да е минало още в ранна възраст, а ако човек го носи у себе си и като пораснал, нещата не са никак добри за него.
    Да и то много пъти. Цената си струва. Да знаеш как да постъпиш в трудни ситуации и да пораснеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си