- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да приема ли ?
Ако смяташ, че чувствата ти ще се засилят, не рискувай. Остави го, ще си намериш по-добра стока.![]()
Не знам какво да правя. Супер много искам да съм с него. Това ми е някак си като несбъдната мечта, а от друга страна се страхувам да не се влюбя или че няма да му хареса секса с мен ...
Добре, ти в момента седиш, знаеш, че искаш, само искаш още някой да ти каже - супер е, ходи, прави секс с него, защото си го решила. Ти не се чудиш, а искаш само още едно одобрение от някого. Добре - ходи, направи го, щом го искаш, обаче после имай предвид, че, ако си влюбена, можеш да останеш с разбито сърце. Другият вариант е да приемеш, че нещата най - вероятно ще се стекат по този начин, да го направите по приятелски и ако излезе нещо от цялата работа, да се чувстваш щастлива.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Има мъничък проблем - имам си гадже. С него ходя от не много време, но някак си нещата, чувствата изчезнаха. Много ли е грбо ако правя секс с друго момче преди да съм го скъсала? И като цяло как да постъпя
Да грубо е защото все пак си имала чувства към момчето ако си решила да правиш нещо по-добре скъсай с момчето но мисля че не трябва да го правиш с другия защото както казват почти всички той само ще те нае*е и ще ти тегли една майна след известно време пак ще иска ще ти се извинява и пак същото Според мен ако много искаш да си с него по-добре му предложи да ходите известно време и тогава прецени сама дали държи на теб
Е това е важен момент, с който трябваше да започнеш. Сега клоновете на решение са следните:
Вариант А: Отиваш, правиш секс с въпросния, той те зарязва, гаджето ти разбира и от два стола на земята - най - лошият за теб, най - добрият за човечеството;
Вариант Б: Отиваш, правиш секс с въпросния, той те иска за гадже, стават разправии между него и твоя, твоят те къса, онзи разбира, че си имала гадже и или и той те къса, което ни връща във вариант А, или те хваща той, но ти не го познаваш особено много. Така, ако имаш проблеми с гаджето ти, излизаш "чиста", ако нямаш - си курва;
Вариант В: Не правиш секс с него, но си мислиш за него, докато си с твоя, което само по себе си издава курвенски манталитет;
Вариант Г: Не правиш секс с него, осъзнаваш, че мислиш глупости, оставаш си с твоя, което е най - добре и за теб, и за твоя, и за обществото;
Вариант Д: (Хипотетичен) Отиваш да се забиваш с другия, гаджето ти случайно разбира, прекъсва ви работата, преди да е почнала, така се връщаш във вариант А с условието, че и секс няма да си правила.
Избери си.
Но по начало е много лошо да питаш такова нещо, когато си имаш гадже. На колко си?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Хората си казаха мнението... Дано не си направила някоя глупост вече... То не, че ще ти вади око, ама ще има после ред сълзи, ред сОполи.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
усещала ли си онова чувство, да знаеш, че нещо е грешно и да искаш да го направиш само защото те ръчка отвътре, въпреки че си наясно с последствията. Лошото е, че това трябва да е минало още в ранна възраст, а ако човек го носи у себе си и като пораснал, нещата не са никак добри за него.
Точно това казвам и аз, трябва да ти се случи в ранна възраст, за да не се учиш, че боли от тухла, паднала на главата ти, от личен опит, като голям.
Е нека, аз, като човек, който се занимава с математика, й съставих цяяял списък с може би всички възможни, структурирани, варианти на развитие на нейното елание от този момент нататък. Тя си решава, не е малка, предполагам.
Да.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ама той този другия знае, че си имам гадже. Иначе съм на 17. И да усещам го това чувство. Веднъж се случи да сме по-близко с онзи другия и беше наистина невероятно. Послее спряхме да си говорим, виждаме и т.н.
Подреждаш си приоритетите, решаваш кой искаш, надяваш се другият да е сериозен и правиш каквото знаеш. На 17 мисля, че такива чудения би трябвало вече да са отминали, честно казано.
Не..недей просто.Ако си готова да забравиш за чувствата си и да действаш с мисълта,че всичко е само флирт и нищо няма да стане от цялата работа окей давай направи си кефа.Но ти ще смешиш чувства и ще правиш любов..а той секс.Та ако имаш силни чувства по-добре не го прави.Ако той чувстваше поне половината от това,което ти чувстваш нямаше да си иска по такъв...груб начин..не знам иска да те изчука.Да те свали на нивото на един предмет,който той иска да използва за свое удоволствие.Предполагам няма да ти харесва това определение да се отнася за теб.И пак го казвам ако искаш направи го.Но ти казваме последствията после.
Аз принципно искам да съмс този другия, много искам, но той нещо не ме иска ...
Тогаав защо въобще се нагаждаш към човек който не те иска . Знам че боли но ще те боли още повече когато те отхвърли .
Тя историята е много дълга, но главно - ние си се забивахме, но на него един ден нещо му стана и ми каза, че м/у нас няма да се получи. След това една нощ ми писа да излезнем. Излезнахме и той ме целуна, беше ни много хубаво. След това загубихме контакт. Смисъл виждахме се, той е от мойто училище, но нито здррасти, нито нищо. Преди месец отново ми написа същото, но аз разбира се отказах. Преди 5 дена пак ми писа и то 2 пъти и се не знам как да сторя ..
Този според мен е пълен тъпанар и просто ще те изчука и после ще те заебе . Не си заслужава да си занимаваш с такива индивиди
Знам колко ти е гадон в момента но за твое добро е по добре да се полъгваш по тъпизма му .