.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Има мъничък проблем - имам си гадже. С него ходя от не много време, но някак си нещата, чувствата изчезнаха. Много ли е грбо ако правя секс с друго момче преди да съм го скъсала? И като цяло как да постъпя

Да грубо е защото все пак си имала чувства към момчето ако си решила да правиш нещо по-добре скъсай с момчето но мисля че не трябва да го правиш с другия защото както казват почти всички той само ще те нае*е и ще ти тегли една майна след известно време пак ще иска ще ти се извинява и пак същото Според мен ако много искаш да си с него по-добре му предложи да ходите известно време и тогава прецени сама дали държи на теб

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от gabriela2 Виж мнението
    Има мъничък проблем - имам си гадже. С него ходя от не много време, но някак си нещата, чувствата изчезнаха. Много ли е грбо ако правя секс с друго момче преди да съм го скъсала? И като цяло как да постъпя

добре бе, аз аз ли съм толко крив или наистина тея на по 16-17 заслужавате да ви бъде плюто в лицата публично
    грубо ли ще е ако се наеба с някъв/ няква, докато имам приятел/ка
    еми не, мега яко ще бъде. даже след тва кажи на твоя, че си го направила, сигурен съм, че тва ще ви сплоти страшно много, той ще ти се кефи 100 пъти повече след тва
    как тъй сте толко прости, не мое си обясня
    ебахти

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от gabriela2 Виж мнението
    мъничък проблем? Ти сериозно ли?
    Ще си спестя по-голямата част от коментара, тъй като принципно не ми е привично да нареждам потребители.
    Да, много е грубо.
    Като искаш някой си там, който не го ебе за чувствата ти, да те изчука - поне имай доблестта да скъсаш с гаджето си, момчето не ти е виновно, че си толко заблудена. То е ясно, че накрая ще ревеш, ама иди си начеши крастата, като ти е толко зор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си