- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да приема ли ?
Това, с което в прав текст ти е казал, че иска да те оправи. А после ти е казал, също така, че няма да бъде с теб.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Престани да ме приканваш да опитвам малкия ти, крив фалос.
добре бе, аз аз ли съм толко крив или наистина тея на по 16-17 заслужавате да ви бъде плюто в лицата публично
грубо ли ще е ако се наеба с някъв/ няква, докато имам приятел/ка
еми не, мега яко ще бъде. даже след тва кажи на твоя, че си го направила, сигурен съм, че тва ще ви сплоти страшно много, той ще ти се кефи 100 пъти повече след тва
как тъй сте толко прости, не мое си обясня
ебахти
мъничък проблем? Ти сериозно ли?
Ще си спестя по-голямата част от коментара, тъй като принципно не ми е привично да нареждам потребители.
Да, много е грубо.
Като искаш някой си там, който не го ебе за чувствата ти, да те изчука - поне имай доблестта да скъсаш с гаджето си, момчето не ти е виновно, че си толко заблудена. То е ясно, че накрая ще ревеш, ама иди си начеши крастата, като ти е толко зор.
До авторката на темата: ти си тъпа УФТСЪ... Имаш си приятел, ама мечтаеш за някакъв кретен, който ти е казал в прав текст, че иска секс от теб и нищо друго... К'во трябва да коментираме и да помагаме ? Начеши си малката м*нджа, но преди това се раздели с приятеля си и то по нормален начин. Той ще си намери по-добра от теб, защото ти не заслужаваш нищо хубаво (поне и в любовно-сексуален аспект)![]()
защото и на наркомана му се иска, да си забие иглата у гъзО, ама това не оправдава идиотското му действие, нали? Рядко това, което искаш и това, което е най-добре за теб съвпадат. Едно е да се водиш по вътрешната си преценка, съвсем друго е да се поддаваш на слабостите си, заради които непременно ще страдаш рано или късно.