- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема за момичетата: с кинти или без
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Крайно време е даже.
Така, аз съм на 22г. и не може да се каже, че наш'те са богати, така че съм свикнала да пестя и да не харча много пари. Ако момчето има - това е в плюс, разбира се, но и без тях мога да мина без проблем, още повече, че съм на възраст, в която мога да работя и да си ги изкарам сама.
Важно е също откъде ги има тези пари, дали се прави на "гъзар" пред жените, а всъщност плаче на мама да му прати парички всеки месец. Такъв човек не ми трябва до мен. Това мъжът да има пари, власт и пр. е секси, но само ако той сам е постигнал всичко това, така изглежда силен в очите на дамите. Ако е някакъв разглезен и безотговорен пикльо е просто смешен.
Важното е човекът до теб да е умен, оптимист и упорит. Ако е такъв дори сега да няма пари го вземам, защото такива хора се справят с трудностите в живота и с малко късмет си намира стабилна работа. Ако обаче е хем незрял, хем беден... ами, то си зависи от човека, но ако на всичкото отгоре и аз нямам работа в този момент, мисля, че не бих се захванала с него. Колкото и да твърдиш, че не те интересуват парите, човек има нужда от някакъв минимум, за да живее и рано или късно липсата им ще доведе до караници, драми, раздели... Предпочитам да пропусна.![]()
Последно редактирано от thewhitelotus : 05-08-2013 на 12:54
Бейб , Мога да бъда баннат , докато не последва нова регистрация , но и това не е много мъдра постъпка , предвид засиления интерес който има към постовете миХората са изкефени
Затова пуснах анкетата и дори враговете ми бяха ОЗАДАЧЕНИ и учудени от маняшкия ми лайнян речник и БЕЗКРУПОЛНОТО ми поведение
Още нещо , дори и да не пиша тук , винаги мога да дойда да всея смут на живо , там няма как да бъда баннат
BRACE YOURSELF
Още нещо за накрая , нападам когато съм нападнат или когато не ми допадне нещо
Както се вика всяко действие има равно по големина противодействие
![]()
Знаеш ли от къде ми минава твойта криворазбрана справедливост?
Трансвагинално.
Предизвестието ти си важи![]()
Не, че nosferatu23 ме кефи, ама това кой ip адрес от кой краен клиент на конкретния доставчик се използва, е поверителна информация, и служителите на телкото нямат право да я издават, и гледай да не се окаже, че някой от форума те има в скайп и ти вземе твоя ip адрес, и накрая да дойдат да те разпитват за твоя човек, защо е шернал такова инфо с теб.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ето вече не съм анонимен, провери го в нета и ела де ме килнеш , мисир
![]()
Речникът ти е беден. Поведението ти е като на полуидиот с основно образование, че нали за книжка да може, за тирове. Можеш да бъдеш баннат отвсякъде, ама от форума ще е с най-малки последствия за всички. По-добре стъпи малко на земята, недей да скачаш на всеки и да изказваш крайни мнения, които не са подплатени дори със средно ниво на грамотност. Самоувереността ти е правопропорционална на слабоумието. Въпросът е дали наистина си толкова тъп, на колкото се правиш.
Temet Nosce
벨야카
Наистина съм толкова тъп , да , и това всички го знаят , ай сега.......УМРИ![]()
аджеба, има ли значение баткото с ква кола ви взима от даскало, с ква кола спира и слизате пред дискотеката, охраната пази ли ви мястото точно отпред, купува ли ви дрешки или е по-скоро сиромашко момче, иска ви заем да си купи бира, пуши от ваще цигари и ви баламосва, че новото му якенце не е от Mania-та за 4,85лв, щото пишело версаче на етикета. Колите и парите са до време.Ще се кефиш известно време и ще ти омръзне,казвам го от личен опит.Ако искам милионер,ще си хвана милионер.Приятелят ми не е 'богат' и не кара последен модел на BMW,с което да ме спира пред "училище и дискотеките",но това какво значение има? Излизала съм с момчета,които са имали пари,хубави коли и т.н,но те са ми били и все още са ми просто приятели.Мисля,че с този отговор няма смисъл да отговарям на по-долните въпроси.
аджеба, има ли значение баткото с ква кола ви взима от даскало, с ква кола спира и слизате пред дискотеката, охраната пази ли ви мястото точно отпред, купува ли ви дрешки или е по-скоро сиромашко момче, иска ви заем да си купи бира, пуши от ваще цигари и ви баламосва, че новото му якенце не е от Mania-та за 4,85лв, щото пишело версаче на етикета. Колите и парите са до време.Ще се кефиш известно време и ще ти омръзне,казвам го от личен опит.Ако искам милионер,ще си хвана милионер.Приятелят ми не е 'богат' и не кара последен модел на BMW,с което да ме спира пред "училище и дискотеките",но това какво значение има? Излизала съм с момчета,които са имали пари,хубави коли и т.н,но те са ми били и все още са ми просто приятели.За мен любовта не се измерва в това,колко ти е широк джоба и нека някой ми каже,че просто така говоря.Ще говоря.Ако не го мислех,нямаше да съм с това момче вече 2 години и половина,ами щях да си търся някой,който може да ми осигури "лачения живот".Но за какво ми е? Преди да тръгна с приятелят си,излизала съм с такива хора,които са ми осигурявали многократно този начин на живот,видяла съм как е,харесва ми,но аз обичам и спокойствието,а него ми го осигурява моето момче.Мисля,че с този отговор няма смисъл да отговарям на по-долните въпроси.
тея хора които са ти осигурявали тия работи сигурно не си ги харесвала , ако беше комбинация да харесваш човека и нещата около него шяха да дойдат като бонус , вярвай ми знам за тея нещатози който се прави на много морален се оказва че е празна хралупа , винаги
няма човек на тоя свят който да не се кефи на материалните работи , именно за това бачкаме да вадим кинти и да си купуваме маняшки работи
всичко останало е шматкенски разсъждения
До сега съм бил само със служебни пари и кучките винаги са се лъгали енжуй
Може би не си ме разбрал правилно.Тези хора ми бяха просто приятели и все още са.Харесвала съм ги като такива,не като нещо повече.Също така не отричам и в горният си пост,че ми харесва този начин на живот,на всеки му харесва,но просто нямам нужда да живея така постоянно,щом вече 2 години и отгоре предпочитам да съм всяка вечер при любимият човек,да се радваме един на друг,а не да се радвам на "хай-лайф" живота,след като той няма да е до мен.
Избирате ли си момче спрямо това колко е ''силен''? За да съм напълно искрена, ще кажа просто, че искам човека до мен да се държи на положение. Харесвам хората с достойнство, с качества, а според мен тези хора са обречени на успех. Ако под "силен" трябва да разбирам "с пари" имат значение, но не голямо. Искам да можем да си осигуряваме минимум някакви удоволствия.
Кефят ли ви гъзарите / дупетата? Харесвам мъжете, израстнали периода да се правят на посочените.
Има ли отношение състоянието му към това дали ще тръгнете с него, ако той ви сваля? Не. Първоначалните ми впечатления от един човек се основават на други качества и парите нямат отношение там.
Определещо / водещо ли е във връзката ви? Не.
Искате ли да ви купува дрешки и играчки? Ако дам пример с мъжа до мен - аз му правя много повече подаръци. Просто обичам да го правя щастлив. Купувал ми е много скъпи неща, но пък никога не ми е купувал цвете, а искам точно това
Искате ли да парадирате с това къф як пич сте забили пред колежки/съученички? Не парадирам с нищо. Стига ми това, че хората виждат колко много се обичаме и подкрепяме. Ако някой ми завижда за нещо, предпочитам да е за това.
Въобще, падате ли си по хайлайфа, правите ли си резервации в нощните барове и заведения.. кво мислите за по-'лаченият' живот. Фенове сме на друг тип места. Предпочитаме да сме сами или ако сме с компания да е в домашна обстановка.
Късали ли сте с гадже защото вече ви е писнало да се занимавате със сиромашките му изцепки? Не.
Последно редактирано от stOlen``EyEs : 05-10-2013 на 23:01
Не съм чел предишните постове но моето мъжко мнение е такова. РАЗБИРА СЕ че жените се кефят на мъже с пари. Еволюционно е напълно разбираемо да търчат при мъже които могат да им покрият нуждите. Всяка жена която го отрича, лъже. Защото готиния пич като повози мацката на мерцедеса/бмв-то и като я заведе на скъп ресторант и сърцето и омеква, за пичето да не говорим. Ако преди 10 000 години от един мъж се е искало само да може да ловува, то сега от един мъж се иска много повече. Този който е красив, готин, здрав, умен, с много пари разбирасе че ще грабне най-готината мацка. Натурална и сексуална селекция. Теория на еволюцията. Нищо повече.
Така че, ти, този който се дразниш на красивите готини мъже с пари, явно не си като тях, и ако искаш готините мадами, стани като тях. Хубавото на днешно време е, че дори и да си сексуално не атрактивен, пак би могъл да привлечеш някоя красива жена с финансовата си стабилност.