.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Според мен си направила супер. Подкрепям те напълно. С колкото повече момчета правиш секс, толкова по-яка ще ставаш.

Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Според мен си направила супер. Подкрепям те напълно. С колкото повече момчета правиш секс, толкова по-яка ще ставаш.
    не е хубаво изобщо и какво разбираш под по-яка

какво разбираш под по-яка

Цитирай Първоначално написано от misssixtyy1818 Виж мнението
    какво разбираш под по-яка
    Абе всички се кефат на такива с опит. Като правиш секс най-яко е после да ходиш и да разправяш, така всички започват да ти се възхищават и да ти завиждат. Продължавай да бъдеш все така палава и го прави без презерватив, защото усещането е по-готино.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Абе всички се кефат на такива с опит. Като правиш секс най-яко е после да ходиш и да разправяш, така всички започват да ти се възхищават и да ти завиждат. Продължавай да бъдеш все така палава и го прави без презерватив, защото усещането е по-готино.
    Точно така. Всеки мъж иска жена, която не става от кревата и от много секс може да бръкне в нея и да ръкопляска. И като го правиш без презерватив, още повече ще се зарадва всеки почитател на разни болести и зарази, които са безкрайно еротични, както и на многобройната ти челяд на 20 годишна възраст.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Точно така. Всеки мъж иска жена, която не става от кревата и от много секс може да бръкне в нея и да ръкопляска. И като го правиш без презерватив, още повече ще се зарадва всеки почитател на разни болести и зарази, които са безкрайно еротични, както и на многобройната ти челяд на 20 годишна възраст.
    Какво по хубаво от това. Виж ти напълно ме разбра.

melany94 Наранена си от мъжкото мислене нали

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си