.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 128
    Хъхх, търси си я, само ще си изгубиш времето, а когато те сполети ще се чудиш, къде е отлетяло времето?!

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Няма как да разбера, докато не се случи, но смятам да си намеря някой с който ще съм щастлива, а не както казахте първия срещнат
    това вече е друго

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Позитив-Соул човек сам решава към какво да вложи енергията си. И съответно колко продуктивен може да бъде, като резултат от това. А самонавиването особено за глупости е капан, в който се пада изключително лесно за жалост.
    Човек решава към какво да вложи енергията си само ако мисли трезво и нищо не замъглява мисълта му. А в случая както ти сам каза човешката психика е слаба, лесно се поддава на такива капани в живота. Да не мислиш за сериозен проблем е невъзможно особено когато той е всеки ден пред очите ти!

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    И като се забиеш с някой, който просто е свободен и е решил да е с теб, ако си по - затворен човек, а той по - доминиращ, ще ти се качи на главата и когато те зареже или ти него, ще се окажеш в по - лошо състояние от изходното.
    Всеки човек има предпочитания. Доминиращите хора както ги нарече си личат когато седнат да говорят на маса. Всеки си знае нервите, търпимостта, възможностите и може сам да преценява дали иска дадено нещо. Не може ли човек да има една физическа връзка без проблеми?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от CharovnikaOtOz Виж мнението
    ми примерно пробвай като видиш някой привлекателен мъж
    МЪЖ?
    Колко годишeн да е тоя мъж?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от Positive_SouL Виж мнението
    Всеки човек има предпочитания. Доминиращите хора както ги нарече си личат когато седнат да говорят на маса. Всеки си знае нервите, търпимостта, възможностите и може сам да преценява дали иска дадено нещо. Не може ли човек да има една физическа връзка без проблеми?
    Мисля, че не ме разбра. Човек, който се хваща с друг човек, за да не е сам, е човек, който си търси заместител за нещо, което му липсва, но иска да има. В конкретния случай - любов. И когато получи някаква форма на това, което иска, той се старае да не го изпусне на всяка цена, защото това го кара да си мисли, че се чувства по начина, по който мечтае и не е сам, другите виждат, че не е сам, човекът от самовнушения започва да се чувства дори задължен пред обществото да бъде с този човек, защото до голяма степен се е хванал с него заради обществото. От другата страна, човекът, който се хваща с такъв човек, обикновено усеща, че търсещият другарче е по - слаб, затворен, уязвим, и има две причини да започне такава връзка - едната е да се възползва от това, че другият просто няма да иска да го загуби и да прави с него каквото си иска, докато не му омръзне, а другата е той да е същият, на ръба на отчаянието, тогава връзката може да е както много дълбока и успешна, което е рядък случай при това положение, така и пълен провал, защото двамата не знаят какво точно искат. И статистически погледнато, 90% от този тип връзки завършват с много сълзи за поне един от двамата.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мисля, че не ме разбра. Човек, който се хваща с друг човек, за да не е сам, е човек, който си търси заместител за нещо, което му липсва, но иска да има. В конкретния случай - любов. И когато получи някаква форма на това, което иска, той се старае да не го изпусне на всяка цена, защото това го кара да си мисли, че се чувства по начина, по който мечтае и не е сам, другите виждат, че не е сам, човекът от самовнушения започва да се чувства дори задължен пред обществото да бъде с този човек, защото до голяма степен се е хванал с него заради обществото. От другата страна, човекът, който се хваща с такъв човек, обикновено усеща, че търсещият другарче е по - слаб, затворен, уязвим, и има две причини да започне такава връзка - едната е да се възползва от това, че другият просто няма да иска да го загуби и да прави с него каквото си иска, докато не му омръзне, а другата е той да е същият, на ръба на отчаянието, тогава връзката може да е както много дълбока и успешна, което е рядък случай при това положение, така и пълен провал, защото двамата не знаят какво точно искат. И статистически погледнато, 90% от този тип връзки завършват с много сълзи за поне един от двамата.
    Това може да го има може и да го няма като вариант. Дори и подходящия, може да се окаже неподходящ и всичко да завърши с лоши чувства. Тогава кога ще откриеш правилния човек без да търсиш и да пробваш и как може да очакваш от човека до теб да те прави щастлив ако ти не правиш нищо за него и връзката? Значи в крайна сметка през горе твоята описана ситуация може да мине всеки. Никой не е застрахован. Но в случая аз мисля че тя просто иска някаква връзка, което означава че може би няма да мине през стъпките които си описал.

Това може да го има може и да го няма като вариант. Дори и подходящия, може да се окаже неподходящ и всичко да завърши с лоши чувства. Тогава кога ще откриеш правилния човек без да търсиш и да пробваш и как може да очакваш от човека до теб да те прави щастлив ако ти не правиш нищо за него и връзката? Значи в крайна сметка през горе твоята описана ситуация може да мине всеки. Никой не е застрахован. Но в случая аз мисля че тя просто иска някаква връзка, което означава че може би няма да мине през стъпките които си описал.
    Винаги има риск нещата да се оплескат. Но когато започваш една връзка поради факта, че просто не искаш да си сам, ти тръгваш с друга нагласа към тази връзка. И тази нагласа не е "как ще бъда щастлив с този човек", а "как а не го загубя" още от самото й начало. Което не е предпоставка за нищо хубаво и обикновено се прави от хора, които са по - чувствителни на тази тема, тя им е болна и са склонни на много силни психози в следствие на прекратяването на такава връзка.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не търси, защото няма да я намериш. Тя ще те намери. Или както казва Пикасо: Аз не търся. Аз намира.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

А каква е разликата в случая от нормален човек който не търси връзка но случайно се появява човек в който се влюбва. Няма ли ситуацията да е същата?
    И още един въпрос, от къде си сигурен че тя ще бъде влюбена в първия човек. В началото всеки си мисли че е влюбен след това му минава :P

А каква е разликата в случая от нормален човек който не търси връзка но случайно се появява човек в който се влюбва. Няма ли ситуацията да е същата?
    И още един въпрос, от къде си сигурен че тя ще бъде влюбена в първия човек. В началото всеки си мисли че е влюбен след това му минава :P
    Разликата е в нагласата, с която се подхожда към връзката. Когато случайно те срещне любовта, ти влизаш в такава връзка с чувство на изненада от това, което се случва и екзалтация, които после утихват, но ако нещата са добре, връзката има бъдеще. Докато при връзка по нужда влизаш с чувство на страх и несигурност и тепърва се опитваш да възпитаваш у себе си чувства, модели на поведение и прочее, което мислиш, че е редно, защото си започнал тази връзка като модел на подражание на останалите.

Какво трябва да направи тя за да не изпадне в тази ситуация и в това състояние?

Какво трябва да направи тя за да не изпадне в тази ситуация и в това състояние?
    Да не търси на всяка цена просто гадже, за да не е сама, а да избере да бъде с човек, с който знае защо е и има реално чувства към него.

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    :ДД Толкова срамежлива не съм. Просто не мога да намирам много общи теми с непознати, трудно се сближавам с някого и съм тиха и ако съм в компания с много хора и не ги познавам добре не говоря освен ако някой не ме запита нещо ;с
    И аз съм същата история като цяло, а с "правилното" момиче се запознахме случайно. Наистина недей да търсиш напористо, да не ти бъде фикс идея. Излизай, запознавай се с повечко хора и може освен контакти да попаднеш на "тръпката" си.

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    МЪЖ?
    Колко годишeн да е тоя мъж?
    това не го разбрах съжалявам

Да не търси на всяка цена просто гадже, за да не е сама, а да избере да бъде с човек, с който знае защо е и има реално чувства към него.
    Ами аз като казах че всеки може да преценява какво може да понесе не е ли същото!
    В крайна сметка това ми беше мисълта че коментарите от сорта не си търси гадже няма да и решат проблема.
    Може да излезе с човек който може да понася и да я разсейва от проблема. А да изпадне в ситуацията че да прави всичко за него си зависи само от нея и от неговото отношение. Ако тя наистина го харесва няма нищо лошо и е нормално да го направи, това както казах може да се случи и на опитни и на неопитни.

Ами аз като казах че всеки може да преценява какво може да понесе не е ли същото!
    В крайна сметка това ми беше мисълта че коментарите от сорта не си търси гадже няма да и решат проблема.
    Може да излезе с човек който може да понася и да я разсейва от проблема. А да изпадне в ситуацията че да прави всичко за него си зависи само от нея и от неговото отношение. Ако тя наистина го харесва няма нищо лошо и е нормално да го направи, това както казах може да се случи и на опитни и на неопитни.
    Едно е да си търсиш гадже, друго е да си търсиш пълнител на празнотата в себе си.

Едно е да си търсиш гадже, друго е да си търсиш пълнител на празнотата в себе си.
    А смисъла на любовта не е ли да запълниш празната част в живота си.

А смисъла на любовта не е ли да запълниш празната част в живота си.
    За мен смисълът на любовта е да намериш човек, с когото да бъдеш щастлив, да получаваш и да даваш и заедно с този човек да изградите своето щастие. За запълване на празнини хората са измислили вар, цимент, гипс, хоросан. Любовта е друго.

За мен смисълът на любовта е да намериш човек, с когото да бъдеш щастлив, да получаваш и да даваш и заедно с този човек да изградите своето щастие. За запълване на празнини хората са измислили вар, цимент, гипс, хоросан. Любовта е друго.
    Напротив ти каза изграждаш щастие, а това означава че изграждаш нещо което нямаш. Може да имаш щастие но точно това щастие което искаш го нямаш и го 'запълваш" там където липсва в душата със тази любов.

Напротив ти каза изграждаш щастие, а това означава че изграждаш нещо което нямаш. Може да имаш щастие но точно това щастие което искаш го нямаш и го 'запълваш" там където липсва в душата със тази любов.
    Това, че градиш нещо, не означава, че го нямаш. Казах ти, помисли над това как би се чувствала ти примерно, в ролята на човек, който е използван за пълнеж от някой, който не знае какво иска. Това се получава в случая, който обсъждаме.

Това, че градиш нещо, не означава, че го нямаш. Казах ти, помисли над това как би се чувствала ти примерно, в ролята на човек, който е използван за пълнеж от някой, който не знае какво иска. Това се получава в случая, който обсъждаме.
    Да изграждаш щастие образно казано може да звучи като да запълниш наполовина пълната дупка

А това да ползваш някой човек като пълнеж звучи грозно. Защо не кажеш същото но с други думи примерно да споделиш моменти с някого. Иначе така казано все едно всичките ни приятели са едни пълнежи в живота.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Щастието си е щастие и не съществуват разновидности. Няма щастие с карамел или щастие с конфитюр от вишни. Ако си щастлив, си щастлив, без значение дали такъв те прави човека до теб, новия лаптоп или нещо съвсем различно.
    Любовта не означава запълване на празнина. Любовта означава допълване на двама души в името на общо щастие. Другите клишета просто звучат... ами, глупаво.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Щастието си е щастие и не съществуват разновидности. Няма щастие с карамел или щастие с конфитюр от вишни. Ако си щастлив, си щастлив, без значение дали такъв те прави човека до теб, новия лаптоп или нещо съвсем различно.
    Любовта не означава запълване на празнина. Любовта означава допълване на двама души в името на общо щастие. Другите клишета просто звучат... ами, глупаво.
    Това.

Мега фен Аватара на Chacho
    Бойните също са готини, супер секси е понякога момиче, трениращо таекуондо.
    +100

Мисла да направа песен за таекуондистките.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък, да ви се похваля, се записах на степ аеробика. Отидох на една тренировка и направо ще умра от мускулна треска.
    Да се таковам в мързеланата...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си