- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде да търся любовта ?
Нали знаеш, че след всяка следваща тренировка мускулната треска ще е все по - малка. Супер, давай все така.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Проблемът е, че ми се налага следващите две да ги пропусна, просто няма да съм в града.
Ама... съм си наумила да не се отказвам![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Малка си още не ти трябва, не гледай другите какво правят, а гледай в собственото си канче. Щом не си срещнала никой до сега - значи така трябва. Имаш си други задължения в момента. Смятам, че мислиш повърхностно. Една връзка привидно може да ти донесе много щастие, но също и много проблеми. Гледай си уроците на всичко ще му дойде времето.
Challenge accepted.
Аз цял живот нищо не съм тренирала. Тук там по нещо за малко и се отказвах. Нямах мерак, а имах време. Сега нямам време, а имам мерак
Пробвах, да ти кажа, с домашната гимнастика, ама не е за мен. В смисъл, почвам и малко като ме заболи нещо или се поизморя и спирам. А там, като знам, че съм дала пари за тоя един час, скачам или докато припадна или докато изтече часа![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Важното е да чувстваш пълноценна тренировката. Аз тренирам вкъщи, щото връщам форма, а без да съм в някаква стартова кондиция, няма смисъл да се захващам с нещо по-сериозно.
Но с времето, като напредваш, почваш да си поставяш по-високи цели и да си стигаш до по-крайни предели. И след време ще имаш самосъзнанието да тренираш вкъщи, но няма да ти е достатъчно. ^^
Whatever, радвам ти се, че си почнала.
ПС: Абе, за кво беше темата?![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
без хапове , няма резултати![]()
аспирина е много вредно, трябва да внимаваш с него.
Аз се разплаквах, като видех стълби, първите три дни от 30 days shred
Ама с'я съм кораво копеУе
И съм стипца- пари за фитнес или тренировки ня'а дам! Ще си подскачам вкъщи или ще тичам в парка, ако намеря компания, ей така от скръндзалък.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз тренирах джудо и си разширих мускулите. Спрях го и началото на миналия семестър само се криех по коридорите от треньорката. Спрях го и започнах тези дни Pump It Up. Старата любов ръжда не хваща.Майка ми ходи всяка неделя на някаква аеробика и мисля да отида с нея, но съм скептично настроена.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мерси! На мен ми са скучни еднообразните упражнения и еднаквата музика. Примерно Pump It Up е аеробика, кик-бокс, латино танци, йога, обикновена гимнастика. Точно каквото искам и нямам мускулна треска, защото всичко е пресметнато точно като разтягане и загрявка. Има някаква система.
Последно редактирано от ledenakrasota : 05-09-2013 на 11:28
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
В един момент научаваш достатъчно за тренирането, че да можеш сам да си измислиш 30daysshread или Pump it up тренировка/програма.
В crossfit-а има доста по-добри попадения и там нещата наистина са пресметнати и има схема. Но трябва мнооого да четеш и повечето програми са за машини.![]()
Фитнеса и плуването са истината <3 и спортната гимнастика
Иначе то колкото повееч се напираш да я търсиш тая любов тя все ще ти бяга![]()
Мисля, че получи отговор на въпроса си.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Махни тая срамежливост.
Иначе, и да я търсиш под дърво и камък - няма да стане.
Не ти е дошло времето просто и това е.