.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Тема: Оръжия

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от AzTheUser Виж мнението
    Вече ти го казах-реално погледнато си прав,обаче не си в САЩ,тук нищо не е сигурно,така че...
    А щом имаш възможност да спазиш дистанция,да крещиш предупредително и не знам какво си,нищо не ти пречи да го гръмнеш в крака,вместо да го трепеш,така че това също трябва да се вземе(и се взима) предвид.А какъв е бил тоя,дето си го гръмнал/заплашил,и кой ще те търси после(тук никога не се знае),това е друг въпрос.Като цяло да не ти идва на главата...
    В крака щом си стрелял това значи че не си действал по неизбежната отбрана , т.е. можело и да се е размине без стрелба.Тая логика съм я чувал от всеки смардляк през целия си живот. И е тотално грешна.Стреляй да убиеш , не да раниш,хората са го казали После няма кой да те съди , демек няма отсрещна страна , освен пагубното семейство , но нещата ще са по олекотени

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    Знаеш ли.. много ми е интересен тъпият ти коментар. Ако в твоето обкръжение се обличат като курвички не всички сме така. Днес в 17,00 бях на площад Македония, защото трябваше да отида до НДК. Вървя си аз и един мазен циганин с черни зъби ме спира и ме пита "Извинявай имаш ли цигара?", аз му казвам "Не." и си продължавам .. и той тръгна по мен и ме пита "А целувка имаш ли, или това нямаш?". За теб това нормално ли е? Всякакви боклуци да те закачат без причина. Знаеш ли как бях облечена? Със суичър, гуменки и дънки. Никога не се обличам предизвикателно. Замисли се, че в такива нелепи ситуации, където за потърпевшите мислиш че са курвички и те са виновни за простотията на околните, може да изпаднат майка ти/сестра ти/гаджето ти/дъщеря ти. ПРОСТО явно тук е пълна анархия и трябва да треперим на всеки миндил по пътя
    ццц ем риташ между краката и ритници в главата, ма вие не сте толкоз изпушили аз знам

Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    Само искам да ти кажа, че не си в САЩ и спри да ми даваш примери за САЩ, защото живеем в България. По твоята желязна логика, каквато всъщност е и желязната логика на нашите закони за неизбежна отбрана трябва първо нападателят да те рани и ти след като си ранен представи си да отвърнеш със същото оръжие. Искаш да ми кажеш, че ако утре на улицата ме нападнат една тумба наркомани или цигани аз трябва кротко да си стоя и да се опитам да ги спра с юмруци? За мен парадоксът е в това, че повечето хора сме беззащитни и ни нападат, и не само, че органите на реда не си вършат работата и не се борят с престъпността, но и ние ако дръзнем да се защитим върху нас ще падне тежестта на великия закон. И вместо само да анализираш и да спориш се замисли, ако някой нападне твой близък така ли ще мислиш?! И относно Йордан Опиц .. и на мен, ако някой ми влезе в къщата няма да го поканя на трапезата . Питаш ли се какво им е на хората, които си патят всеки ден от ненормалници и защо онези са толкова смели? Защото правосъдието не ги гони .. та те направо се поощряват. Да те е страх да носиш обеци, защото някой може да ти скъса ушите. Да те е страх да се опънеш на някой, който си позволява да говори на непълнолетно или малолетно лице толкова вулгарно и мръсно. Щом за теб това е нормално се чудя защо ти се обяснявам. Утре някой отново като реши по някакъв начин да се заяде с мен или тръгне нещо да ми прави също както Тайсън ще го пречукам от бой, въпреки че съм 50 кила и съм момиче
    Това което е казваш почти истина мила , но защо се обръщаш към мен , аз ли правя законите Как ще реагирам в дадена ситуация , ще реагирам инстинктивно естествено , като животните , но важното е да се приготвиш преди попадането в дадената ситуация , beware of your surroundings ако си го чувала , което ме съмнява жестоко И колкото за дядката , не видях някой да му е влязъл в къщата да го напада , по скоро са се причакали на входа Мен не ме е страх от нищо и от никого , но аз имам малко по други мисли.Тука говорим за законовите норми нали тъй Питаш ще те оправдаят ли - не.Тогава отиваш да търкаш наровете

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Това което е казваш почти истина мила , но защо се обръщаш към мен , аз ли правя законите Как ще реагирам в дадена ситуация , ще реагирам инстинктивно естествено , като животните , но важното е да се приготвиш преди попадането в дадената ситуация , beware of your surroundings ако си го чувала , което ме съмнява жестоко И колкото за дядката , не видях някой да му е влязъл в къщата да го напада , по скоро са се причакали на входа Мен не ме е страх от нищо и от никого , но аз имам малко по други мисли.Тука говорим за законовите норми нали тъй Питаш ще те оправдаят ли - не.Тогава отиваш да търкаш наровете
    Обръщам се към теб, защото твоето мнение е, че като те нападнат трябва да става нещо като око за око. Ако някой тръгне да те бие и ти да го набиеш. Ти сигурно можеш да се защитиш в такава ситуация, но много хора нямаме тази сила. И не е въпросът до "дядката", както се изразяваш. Нелепото е, че непълнолетни момичета едва ли не се чудим какво да носим в себе си в очакване някой да ни направи нещо, защото поне аз лично съм се уверила, че няма кой да ти помогне или да те защити.

Темата е много дълга . просто ти казах да не спориш тъй като има много неясни уравнения и не е лесно както го каза. Ако искаш ми вярвай , първият път като ти се случи ела и напиши

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    В последно време не нося, а май е хубаво да си нося по нещо...бокс, палка, спрей, нож. Нещо такова, пистолет не ми трябва.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    В последно време не нося, а май е хубаво да си нося по нещо...бокс, палка, спрей, нож. Нещо такова, пистолет не ми трябва.
    нали знаеш , по закона на мърфи ще ти потрябва точно когато не го носиш

Better to have, and not need, than to need, and not have

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Единия беше някакъв свинчо, а побегна толкова бързо, че и да исках - нямаше как да го догоня . А не съм от бавните ;d
    ХАХАХХАХАХАХХАХ Ох, много се смях.

Аз съм си носела само от онези спрейчета за самозащита, едно време, ама никога не съм го използвала де. За тях мисля, няма проблем да си под 18.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си