- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стар ли е за мен?
Хай =]
Ще го дам накратко - има един мъж, който е на 24, а аз преди 2 месеца направих 18. Страх ме е, че 6 години са голяма разлика и това ме спира да предприема нещо. Според вас голяма ли е разликата?
Ми не би трябвало да е проблем. Ама нали знаеш че няма да е на твоя акъл?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Стар ?
Повечето ми приятелки ходят с момчета по на 25 години
6 години разлика си е добре
А пък и ти си на 18 не е толкова фрапиращо
Виж ако беше по-малка нещаат щяха да са различни
Ти пък чак стар го изкара човека. Не ви е голяма разликата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ЯяяяяяясноCausa Perduta.
Аз ти казвам че няма да станат работите. По принцип 6 годинки не са много, ама... в случая ще си кажат думата. Щото няма шанс да аз си хвана 18 годишна примерно. Не че имам против 18 годишните ама... няма да ни съвпаднат интересите. За протокола тая година ще правя 25.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не! В унито имам колежки, които ходят с доста по-големи от тях то са доста сериозни двойки. Когато бях на 18, повечето отново бяха с по-големи половинки. Само едната ми изкара акъла, защото беше с 37-годишен. Аз самата няма нищо против за другите, дори е плюс. Но сериозно съм се замисляла дали да тръгна с човек 5 години по-голям от мен. Не беше, заради годините и двамата имаме по-зряло мислене, нито би ми пречило, но ме спря нагласата ми.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Както се казваше в една реклама: "Той не е стар. Той е супер стар.
Естествено,че не е стар.За тая възраст 6 години не са си нищо.Зависи си от дадените хора.Има хора,които са надраснали доста годините си и такива дето бая са се позабавили.
Всъщност даже майка ми и баща ми са със 7 години разлика.Оженили са се,когато майка ми е била на 20, а баща ми на 27 години.И какво от това.Вече около 28 години са заедно.Друг е въпроса,че смятам женитбата даже и на момичета около 20 за малко раншка.Както четох днес във Facebook: "Да се ожениш/омъжиш на 20 години е все едно да отидеш на як купон и да си тръгнеш в 20:30 часа" Напълно съм съгласен с това.
valdesbg малко повърхностно гледаш на нещата.Не винаги възрасттта е определяща.Както казах има хора и хора.Стига разликата да не е прекалено фрапантна и и двамата да са пълнолетни.Ами аз мога да ти кажа,че сега си общувам редовно с една съфорумка,която е по-малка от мен със 7 години мога да твърдя,че си имам много повече теми за разговор с нея отколкото с 3 години по-малката от мен,с която си общувах преди време.Общувал съм и общувам понякога и с други даже по-малки.Понякога са ме изумявали дори 14 годишни, с който съм си говорел като че ли са ми набори.Е,може и да е само в началото знам ли? Не че бих тръгнал с 14 годишна,но затова си има и много други причини.
И с риск да те засегна леко ще ти кажа нещо.Не би тръгнал с 18 годишна най-вероятно,защото не ти се е отдала възможността да се запознаеш с 18 годишна,която страшно ти допада и ти харесва.Викаш може да правиш на 24 години секс с 16 годишна,но пък връзка на почти 25 с 18 годишна НЕ сакът и дума да не става![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-10-2013 на 12:23
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Зависи какъв тип отнощения очакваш. Едно е разлика 18-24 , друго е 25-31.
Дай му шанс и го опознай първо,после прецени за себе си
откога хората на 24 станаха стари !? о.О
Загорели пичаги.
Schhh! Hear the silence...
Изобщо не е стар за теб! 6 години е голяма разлика ако той е на 18, а ти на 13 защото са ви коренно различни интересите, но ти си на 18 и не мисля, че разликата е някаква фрапираща![]()
Когато аз бях на 18, моя приятел беше на почти на 25.. Ами перфектно си се чувстваме и досега. А и аз съм ЗА връзките с малко по-големи мъже, поне моя опит показва, че така е по-добре.
Изглежда ми стар, защото почти всички, които познавам са имали деца на тези години. "Да се ожениш/омъжиш на 20 години е все едно да отидеш на як купон и да си тръгнеш в 20:30 часа" - тази глупост дори не иска да я коментирам.