.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Някойтам, обръщаш се персонално към мен, затова се обръщам персонално към теб. По принцип не бих го направил, защото ми е омръзнало да вадиш от 9 кладенеца вода и да разтягаш великденски локуми за всичко. А и предполагам не само на мен.

За твое сведение общувал съм с хора от всякакъв калибър, пол и възраст. Само от форума с над 30 човека на живо и купища още хора чрез ЛС във възрастовата граница 13-35. Хора и хора няма. Има малко по начетени и по малко начетени. Общите теми не са определящи. Много по-лесно е да си намериш общи теми с по-малки отколкото с набори. (сети се защо) Въпроса е във времето, в което ще можеш да поддържаш общите теми в двата случая, и мотивите, поради които имаш възможността за повече общи теми. В първия случай е много неопределено. Какво като сече пипето на някоя 14 годишна, ако това се случва веднъж на високосна а през останалото време ти бие игнора. Малките го правят за да впечатлят по големите и да компенсират разликата. Което обрича упражнението на провал. Сещай се сам защо.

Намирам общи теми с почти всеки, с когото се заговоря, но не там е въпроса. В малко по дългосрочен план ще видиш как нагласата почва да си оказва влияние и всичките общи теми отиват да гледат дързост и Красота. Онлайн общуването, каквото съм останал с впечатлението че практикуваш основно далеч не изчерпва нито пък е критерий за качествено общуване. В интернет е измамно лесно да споделяш, общуваш и заплашваш. Казвал съм много пъти възрастта спира да има съществено значение, когато малкия участник е поне на 25.

Знаеш ли, лукаво използваш случката с ДД за свои цели. Преди да намесиш трети човек - поинтересувай се от първа ръка как са седели нещата и какви са фактите. Просто за да не изглеждаш смешно, ако русалката се окаже сом.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Някойтам, обръщаш се персонално към мен, затова се обръщам персонално към теб. По принцип не бих го направил, защото ми е омръзнало да вадиш от 9 кладенеца вода и да разтягаш великденски локуми за всичко. А и предполагам не само на мен.
    Не виждам какво още може да се каже, омръзна ми да въртим една и съща плоча. Следващия път намесвай само мен, а не една торба народ с които имам/съм имал/ще имам отношения. Лек ден.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Не виждам какво още може да се каже, омръзна ми да въртим една и съща плоча. Следващия път намесвай само мен, а не една торба народ с които имам/съм имал/ще имам отношения. Лек ден.
    Както се казваше в една мисъл:'Не са важни думите, а делата." Повече нямам какво да кажа Затова и намесих тази позната ми история
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си