.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 400

Hybrid View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Според доста наблюдения съм стигнал до извода, че човек, който наистина може да се бие, не говори за това и избягва да го прави, както и мъж, който знае какво да прави с жените, рядко се изтъква с това.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Според доста наблюдения съм стигнал до извода, че човек, който наистина може да се бие, не говори за това и избягва да го прави, както и мъж, който знае какво да прави с жените, рядко се изтъква с това.
    Мухаха прав си лек , как позна ве Имаш житейски опит признавам ти го Ето аз говоря как бия и какво правя с жените , логиката ти е правилна че съм паляк Ще ти дам да ме нападнеш и набиеш с удоволствие , хем и другите ще се смеят и ще те изкарат герой нали тъй

Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Тоя спукан капут явно толкова са го млатили в меден рудник, че е натрупал няколко тона комплекси и сега си ги избива на единственото възможно място (тийн форум).
    Аз предлагам да спрем да му обръщаме внимание. Дано някой ден го излекуват... :S
    Ти може да предлагаш много неща ама никой няма да те послуша понеже хората не са тъпи , те знаят къде е силата И кой е готиния и забавен ,а ти не си оттях Ти си толкова спекън че си получил улцерозен колит на червата и хемороиди от стягане на сфинктера пред компа Я кажи коя щи са изкефи като ти види хемороидите ве , ща изрита на момента.Иди да си ги излекуваш миризлак Питай баща ти тираджията , той ходи най редовно по частните клиники да се надупва в операционната Ти го имаш от него като наследство мухаха И да не ти се случва пак отново СПЕКЪН Попитай и мама как се ползва клизмата Може да пробвате заедно да се учите един от друг , мама и синче

P.S. също така освен че си спекан , си и най голямата шматка оттук Как може да ходиш с тва прилично момиче до софия и да си и приятелката , да не си хомяк Тряя си мноо прост да минеш толкова километри и да нямаш никви цели , в смисъл целта ти да е да храниш софииските гугутки с трохички в борисовата и да си лафиш с бабките на тема плетене мухахах

Ама то не от всеки се получава де знам го и тва , примерно ти никога няма да можеш да я изчукаш щото няма да пусне на киликанзер като теб , виж се само
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-11-2013 на 13:09

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    ...
    Не знаеш какво говориш. Колето е пич, ти си отскоро тук, какво си го захванал? Ебавай се с мен, бе, лешпер. Кое те прави толкова мъж, на какъвто се правиш?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си