.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    До автора - всички изброени от тебе части са много слаби. Аз съм с GT430, компютъра не го ползвам за игри, но все пак да споделя, теста на видео картата не е много добър. По-добре дай бюджет и да ти направим компютър.

Ето едно предложение от мен за 1055лв. (Стабилна конфигурация за игри. Първоначално можеш да спестиш тези 55лв. от 8GB рам и да станат 4. Разлика има, но не е голяма.)

Това са ти основните части (без кутия и dvd) - ЛИНК
    Процесор: AMD FX-6350 /3.9G/X6/BOX AM3+
    Дъно: GB 990FXA-UD3 /AMD 990FX/AM3+
    RAM: CORSAIR 2x4GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.35V
    Хард: 500GB SEAGATE ES SATA 6G/S/64M
    Видео карта: SAPPHIRE HD7770 GHZ EDITION 1G G5 OC
    Захранване: PSU FORTRON HE-400 / 400W

Дай тази характеристика на твоя познат от семейството да си каже мнението и да го вземаш компицето

П.П. Винаги може да се направи по-добра конфигурация, но на мен целта не е това. Целта ми е производителност-качество и цена

Ако ви е проблем че няма кутия, само ми дайте частите - ако трябва в кашон ще ги сглобя
    Сигурен съм, че предпочиташ да ти даде частите, за да му върнеш направо твоя.

Машина се избира спрямо нещата, за които ще се ползва.

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Сигурен съм, че предпочиташ да ти даде частите, за да му върнеш направо твоя.

Машина се избира спрямо нещата, за които ще се ползва.
    Toчно така, като ти трябва за видео обработка, слагаш 32гб рам и един GTX 680/ HD 7970, а за процесор може и i3
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    Toчно така, като ти трябва за видео обработка, слагаш 32гб рам и един GTX 680/ HD 7970, а за процесор може и i3
    Много често пишеш за неща, от които нищичко не разбираш.
    Рама се ползва най-добре и с голям размер само в един видеоедитор-Fusion.
    Няма значение, че хиляди малоумници ползващи АЕ също се заблуждават, че с повече е по-добре, олигофренията им не ми се коментира.
    Може да сложиш и 128ГБ, пак няма да използваш по правилния начин дори и една десета от тях.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Много често пишеш за неща, от които нищичко не разбираш.
    Рама се ползва най-добре и с голям размер само в един видеоедитор-Fusion.
    Няма значение, че хиляди малоумници ползващи АЕ също се заблуждават, че с повече е по-добре, олигофренията им не ми се коментира.
    Може да сложиш и 128ГБ, пак няма да използваш по правилния начин дори и една десета от тях.
    Без изобщо да правя опити да се заяждам, от чисто любопитство питам - какво толкова го храниш този АЕ ? Към 30 часа курсове за Нюк изгледах, още толкова г/д вкарах колкото да си поиграя с програмата - спор няма, че е страшно удобна от гледна точка на това, че по всяко време можеш да коригираш каквото и да било по скрипта си.
    От друга страна обаче АЕ е фраш с плугини и инфо в нета, далеч по-лесно е да композираш някакъв видео ефект и има на практика същата функционалност (поне аз за колор корекции и такива посредством zdepth пас я ползвам).

Та какво му е толкова на това АЕ ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си