Инат жена искам, за да мога да споря с нея и да ми става все по-трудно да я затапя. По-студена, по-мъжкарана и много по-еблива от другите. Да има стил, когато трябва и грация в походката. Да може да ми сменя гумите на колата, да кара като тираджия и да бърка бетон (може и без да бърка), ама да заблуждава хората, че не ги може тези работи. Да кърка заедно с мен и да не ми прави фасони, че съм щайга. Да чисти, да готви и постоянно да ми говори как да разделяме работата си. Искам като ми набие един шамар да ми изпаднат зъбите. Да е много работна и постоянно да мисли как да прави пари. Да пуши цигари, но по-малко от мен, да не взема наркотици, а само тревица (и пак по-малко от мен). Да живее сама. Да обича планината и да ми обича кучето! Да държи на нейното в леглото и да проявява капризи! Да проявява капризи за много работи, за да мога пак да я затапвам или тя мен! Да яде месо и да мрази вегетарианците, ама в същото време да не яде риба! Да казва "Кур за рибата!"! Да носи на майтап, за да може заедно да се храним и псуваме. Да се интересува от всякакви теми и да попива като гъба. На такава жена бих се поклонил даже.

Не искам много.