- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се случи
Какво се случи ли ?! Какво се случи ...случи се това, че повечето от днешните момчета израстват слабохарактерни, а останалите както в случаите използват това "качество" и така си избиват и собствените комплекси като свалят момичета пред очите на приятелите им ...пфффф ...аз не бих била с момче което не може да ме защити в такава ситуация ...защото погледнато реално би ли могло да е защити в още по кофти ситуация ..сещате сенаправо съм отчаяна ..някои жени станаха по смели и от мъжете !!!!!!!
Мъжът ми си е наред. Очаквам да ме защитава, когато съм застрашена, а не когато някой ми подсвирква и не го отразявам. В тази ситуация няма реална заплаха за мен, защо той трябва да отиде, да се репчи и да се стига до бой, като по този начин би ме смутил, изплашил и т.н., няма да се възхитя и да си кажа "ах, какъв лош батко", напротив.
Момче да дойде и да ме зарибява докато съм с гаджето ми е най-малкото провокация към него и е нормално да се афектира до някаква степен в такъв случай, но трябва да умее да се контролира и да се справя с нещата по нормален начин.
Е голямата защита пък, някакви селяни си били показали простотията, като подсвиркват. От мен реакция няма да има, от приятеля ми вероятно също. На мнение съм, че простите хора си остават прости и единственото, което ще постигнем, ако аз или той им направим забележка или нещо друго е, да погалим егото им, че са успели да привлекат вниманието ни, и, видиш ли, са но подразнили. Няма смисъл.
За другата ситуация, в която беше даден пример, че момичето позволява случайни докосвания, леки намеци и т.н. и на всичкото отгоре й е приятно и не прави забележка - тук не съм съгласна, ако съм приятел на такава ще и направя забележка да се справи сама, ако се наложи и на този другия. След това насаме ще има караница защо по дяволите й е кеф да я закачат/ухажват.
Аз познавам двама такива които го правеха това нещо понеже им беше скучно , ама всъщност целта им не беше изнасилване ми да набият на момичето приятеля и да го гаврятПред нея , и да види тя какъв паляк е примерно
Единия си инжектираше анаболи в задника , другия му викахме господин химик , ако просто_човек попадне на такива ще избяга като путяк![]()
А дали?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Да ще избягашИли вариант 2 ще замръзнеш както зайците правят , и ще молиш за милостиня.Нямаш развит инстинкт за каквото и да е друго
Не го възприемай като обида , просто ти казвам какво ще стане при 99% от хората
![]()
Интересно ми е ти как ще реагираш.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
На никой не му стиска да се занимава с мене.
За тебе съм готова хахах
Ахаха добре ама не тая вечер мързи ме , тряя да ми дойде отвътре![]()
Когато кажеш знаеш, че за мен ще е удоволствие.