.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    pet4encetoooo
    Guest
    Какво се случи ли ?! Какво се случи ...случи се това, че повечето от днешните момчета израстват слабохарактерни, а останалите както в случаите използват това "качество" и така си избиват и собствените комплекси като свалят момичета пред очите на приятелите им ...пфффф ...аз не бих била с момче което не може да ме защити в такава ситуация ...защото погледнато реално би ли могло да е защити в още по кофти ситуация ..сещате се направо съм отчаяна ..някои жени станаха по смели и от мъжете !!!!!!!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от pet4encetoooo Виж мнението
    аз не бих била с момче което не може да ме защити в такава ситуация ...!
    Би ли ми обяснила от какво трябва да те защитава?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мъжът ми си е наред. Очаквам да ме защитава, когато съм застрашена, а не когато някой ми подсвирква и не го отразявам. В тази ситуация няма реална заплаха за мен, защо той трябва да отиде, да се репчи и да се стига до бой, като по този начин би ме смутил, изплашил и т.н., няма да се възхитя и да си кажа "ах, какъв лош батко", напротив.

Момче да дойде и да ме зарибява докато съм с гаджето ми е най-малкото провокация към него и е нормално да се афектира до някаква степен в такъв случай, но трябва да умее да се контролира и да се справя с нещата по нормален начин.

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    с мъжете ви, момичета?
    От известно време забелязвам една тенденция, която на мен лично ми изглежда смешна и тревожна. Давам пример. Момиче върви по тротоара с приятеля си. Някой започва да свири и вика по нея. Приятелят й е очевидно по - як от него, момичето поглежда с презрение, наистина, въпросния субект, а приятеля й дори не се обръща.
    Друг пример. Две момичета, едното с приятеля си, седят в кафе на маса. Двама пича отиват и сядат с тях на масата, започват да си говорят с момичетата, а приятелят им не се обажда.

И така, въпросът ми е следния - какво мислите за подобно поведение, мили дами, у мъжете до вас и защо търпите подобно нещо?

арииииииии е батинка , преди кат имах приятелка , що не и свиркат , кат беше извънредната курва хахах

грешката иммм , мн ми е чудно вас как да нападат на улицата и такиа раоти .Аз късметлия ли сам мен шо не ма нападат или да ми свиркат тай на момичето нз хаха

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Е голямата защита пък, някакви селяни си били показали простотията, като подсвиркват. От мен реакция няма да има, от приятеля ми вероятно също. На мнение съм, че простите хора си остават прости и единственото, което ще постигнем, ако аз или той им направим забележка или нещо друго е, да погалим егото им, че са успели да привлекат вниманието ни, и, видиш ли, са но подразнили. Няма смисъл.

За другата ситуация, в която беше даден пример, че момичето позволява случайни докосвания, леки намеци и т.н. и на всичкото отгоре й е приятно и не прави забележка - тук не съм съгласна, ако съм приятел на такава ще и направя забележка да се справи сама, ако се наложи и на този другия. След това насаме ще има караница защо по дяволите й е кеф да я закачат/ухажват.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Тъпо е да ходи да се разправя с някой заради едно подсвиркване.Щом подсвиркват на момиче,което върви под ръка с приятелят си,значи са пълни селяни,незаслужаващи внимание,такамоли бой или нещо такова.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Аз познавам двама такива които го правеха това нещо понеже им беше скучно , ама всъщност целта им не беше изнасилване ми да набият на момичето приятеля и да го гаврят Пред нея , и да види тя какъв паляк е примерно

Единия си инжектираше анаболи в задника , другия му викахме господин химик , ако просто_човек попадне на такива ще избяга като путяк

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    А дали?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Да ще избягаш Или вариант 2 ще замръзнеш както зайците правят , и ще молиш за милостиня.Нямаш развит инстинкт за каквото и да е друго Не го възприемай като обида , просто ти казвам какво ще стане при 99% от хората

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Интересно ми е ти как ще реагираш.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Интересно ми е ти как ще реагираш.
    Аз ли Ще избягам много ясно

На никой не му стиска да се занимава с мене.

Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    На никой не му стиска да се занимава с мене.
    Пак ли искаш ЗАНИМАВКА

За тебе съм готова хахах

Ахаха добре ама не тая вечер мързи ме , тряя да ми дойде отвътре

Когато кажеш знаеш, че за мен ще е удоволствие.

Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Когато кажеш знаеш, че за мен ще е удоволствие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си