.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Мисля, че разбрах какво имаш предвид. Нямаш си и на идея колко ти благодаря. Със сигурност ще послушам съвета ти.
    Аз напоследък наистина си възвърнах вярата, но пак ми е трудно и не съм сигурно как точно да изразявам това усещане...Благодаря ти.
    само внимавай да не попаднеш на някоя секта или някакъв сектант да не те прилъже като те види в момент на слабост ......................... затова за насоки във вярата задължително ходи при православен свещеник.
    В противен случай рискуваш да попаднеш на всевъзможни видове и всякакви изкелефенчени породи лъжесвидетели и сектанти...................... които да те вкарат в неуравновесено духовно състояние и от там да станеш лесна за манипулиране.
    Последно редактирано от defender : 05-14-2013 на 11:40

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    само внимавай да не попаднеш на някоя секта или някакъв сектант да не те прилъже като те види в момент на слабост ......................... затова за насоки във вярата задължително ходи при православен свещеник.
    В противен случай рискуваш да попаднеш на всевъзможни видове и всякакви изкелефенчени породи лъжесвидетели и сектанти...................... които да те вкарат в неуравновесено духовно състояние и от там да станеш лесна за манипулиране.

имаш право за това, но не си мисли че православните е невъзможно да създадат усложнения, ходел съм при тях в продължение на месеци и се изповядвах пред свещенник, обаче (дори) от опит разбрах че там също може да има някакъв вид затлачена институция и омагьосан кръг - разбира се като казвам това никак не съдя когото и да е от човеците, иначе досега наистина е имало и добри православни, но най-добре е човек да си носи "кръста" сам - колкото повече се учиш да вярваш в и да си верен на истинският Господ Бог и да не се доверяваш на хора в това отношение, толкова повече ще спечелиш съкровище на Небето в Него
    Последно редактирано от npp : 05-19-2013 на 10:27

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ходел съм при тях в продължение на месеци и се изповядвах пред свещенник,
    ти нали не беше кръстен, къде си ходил ................. ?

Мега фен
    ти нали не беше кръстен, къде си ходил ................. ?

условието беше първо да ходя при свещенник (за) да се изповядвам и пр. и после да приема причастие, но така и не се стигна до причастяване(-то) защото ме подгониха и аз си отидох оттам и повече не се върнах - просто не ми оставиха друг избор, а след това Бог и Исус ме направиха да свидетелствувам Тяхното Слово
    Последно редактирано от npp : 05-20-2013 на 08:49

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    условието беше първо да ходя при свещенник (за) да се изповядвам и пр. и после да приема причастие, но така и не се стигна до причастяване(-то) защото ме подгониха и аз си отидох оттам и повече не се върнах - просто не ми оставиха друг избор, а след това Бог и Исус ме направиха да свидетелствувам Тяхното Слово
    как са те подгонили, за какво са те подгонили .................. ти прилично ли се държеше .................. да не си започнал да свидетелстваш на висок глас в Църквата или нещо подобно.

да не би да са разбрали че не си кръстен ................. не може да вземаш причастие току тъй, защото може да ти послужи не за спасение, а напротив, за по-голямо осъждане.
    първо отиди да се кръстиш ............... кръщението е засвидетелстване че вярваш не само на думи, но и на дело и чак тогава другото.
    Последно редактирано от defender : 05-21-2013 на 13:08

Мега фен
    как са те подгонили, за какво са те подгонили .................. ти прилично ли се държеше .................. да не си започнал да свидетелстваш на висок глас в Църквата или нещо подобно.

да не би да са разбрали че не си кръстен ................. не може да вземаш причастие току тъй, защото може да ти послужи не за спасение, а напротив, за по-голямо осъждане.
    първо отиди да се кръстиш ............... кръщението е засвидетелстване че вярваш не само на думи, но и на дело и чак тогава другото.

не съдя никого от човеците/одушевените, обаче едно е да вярваш само в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, и да разчиташ на онези, които наистина са истинските Светии, а друго е да вярваш в някакъв друг или несигурен Бог/Исус, и да разчиташ на онези, които не са или за които не е сигурно че са истински Светии, не че свидетелствувайки това имам предвид че в православието не е имало или няма истински Господ Бог и истински Светии, но много по-сигурно би било ако вярващия се стреми към съвършенство във вярата - поне лично аз не (смея да) се доверявам на не-достатъчно надеждното особено що се отнася до вярата, понеже и съм патил доста от всякакви вероизповедания, деноминации и секти - навремето гостувах в десетки различни, и (дори и) от опит съм разбрал че да се доверяваш на религиите и на последователите/хората там е доста опасно, нападали са ме не веднъж безпричинно при това (поне в повечето от случаите) без никакво обяснение или предупреждение, като това сториха дори и християни от различни деномнации и секти, не ги съдя, но никак не възнамерявам да предприемам безумни рискове, като човек, който по някакви дори непредвидени стечения на обстоятелствата е бил преследван и си е патил от човешките религии в продължение на десетки години, след всичкият опит, който съм придобил досега в това отношение мога единствено да кажа: внимавай, пази се от: йога, хиндуизъм, окултизъм, сатанизъм, езотерики, религии, деноминации, секти, окултисти, сатанисти, езотерици, вярващи, поклонници, духовници, духовни/религиозни/окултни/езотерични книги, и въобще от всичко духовно, религиозно, езотерично и окултно - много са опасни тези неща, по-добре имай макар и най- нищожна/простичка вяра в истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос, но оставайки жив и здрав, отколкото да се довериш на човешка(-та) духовност/религия и да пострадаш и после да не намериш изход/спасение

"И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница(т.е. на човешката(666) религия/духовност/вяра), която седи на много води(т.е. която има много вероизповедания/деноминации/секти); с която блудствуваха земните царе(т.е. с която "земните" духовни служители/работници беззаконстваха), и земните жители(т.е. и "земните" поклонници/вярващи) се опиха от виното(т.е. от благодатта) на нейното блудствуване(т.е. на нейното беззаконие). И тъй, той ме заведе духом в една пустиня(т.е. на мястото на "запустението" - виж Матей 24:15), гдето видях жена(т.е. верческа/духовна/религиозна/окултна дейност), седяща на червен звяр, пълен с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога. Жената бе облечена в багреница(т.е. тя упражняваше власт от вселенски мащаб) и червено(т.е. и предлагаше множество привилегии) и украсена със злато(т.е. и имаше велика слава), със скъпоценни камъни и с бисери(т.е. с велики човешки вероучения и заповеди), и държеше в ръката си златна чаша(т.е. велика съдба), пълна с мръсотии и с нечистотиите(т.е. пълна с несъвършенствата и неправдите) от нейното блудствуване(т.е. от нейното беззаконие). И на челото й имаше написано това име: Тайна(т.е. езотеричното/окултното); великий Вавилон(т.е. "старата" човешка(666) религия/духовност/вяра), майка на блудниците(т.е. майка на неправедните/лошите вярващи/духовни служители/работници и на престъпниците) и на гнусотиите(т.е. и на аномалиите/страданията/злините по лицето) на земята. И видях, че жената се беше опила(т.е. и видях че тя проливаше и паразитираше) от кръвта на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици; и като я видях, зачудих се твърде много(сиреч, бях шокиран, как считаната за най-голяма светиня от множество(-то) вярващи на земята се оказва че е самото цраство на звярът(666)). Но ангелът ми рече: Защо се зачуди? Аз ще ти кажа тайната на жената..... жената, която си видял, е големият град(т.е. чрезмерната вяра), който царува над земните царе(т.е. която царува над "земните" вярващи/духовни служители/работници)." Откровение 17: 1-18
    Последно редактирано от npp : 05-25-2013 на 12:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си