.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 120
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Клоун.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Рижата умрЕ, но слабоумните, които го идолизираха още ги има.. носферату ли си, къв си, тъп си кат цигански мензис, очевидно си правен по погрешка и майка ти те е събирала от мокета у вас.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Рижата умрЕ, но слабоумните, които го идолизираха още ги има.. носферату ли си, къв си, тъп си кат цигански мензис, очевидно си правен по погрешка и майка ти те е събирала от мокета у вас.
    А ти си жив , но пък си насран и спазващ закони паляк Що избяга в софия , дрис дрис или Това е по добре явно

Той и Малката Рижа избяга в София и сега е курвичката на Софиийския централен дранголник. Анала му сигурно е станал с размерите на портата на Мордор. Убеден съм, че и ти мечтаеш за същото.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-14-2013 на 18:45
    Welcome to the Jungle...

Той и Малката Рижа избяга в София и сега е курвичката на Софиийския централен дранголник. Анала му сигурно е станал като портата на Мордор. Убеден съм, че и ти мечтаеш за същото.
    Я кажи тва ще им го кажеш ли на живо , просто питам Ако искаш мога да предам какво си казал

Това за което аз мечтая е да взема пуканки и да гледам как го казваш това на живо

Ти как мислиш? Ей въшка, ти сигурно си някое малко бездарно лайно като Мъфито, дето цял живот лиже анусите на двамата братя, щото за друго не го бива. Мога да те нареждам цяла година и пак няма да схванеш що за оръфляк си.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-14-2013 на 18:58
    Welcome to the Jungle...

Ти как мислиш? Ей въшка, ти сигурно си някое малко бездарно лайно като Мъфито, дето цял живот лиже анусите на двамата братя, щото за друго не го бива. Мога да те нареждам цяла година и пак няма да схванеш що за оръфляк си.
    Ей мангал , ти виждал ли си ме изобщо Не , така че общо взето нареждаш призрак , паляк Не съм много малко лайно , по скоро голямо лайно дето обича да ти се изсере в устата с пълния капацитет Става ли по ясно ?

Чезвай ве, анонимник, тебе сигурно и вашите вече не те познават, щото не си излизал от собствената си клоака, така де стая, от години. Ако въобще имаш родители и дом де, че така като те гледам, сигурно някоя долна мангалка те е изсрала в някоя квартална локва.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-14-2013 на 19:10
    Welcome to the Jungle...

Чезвай ве, анонимник, тебе сигурно и вашите вече не те познават, щото не си излизал от собствената си клоака, така де стая, от години. Ако въобще имаш родители де, че така като те гледам, сигурно някоя циганка те е изсрала в някоя квартална локва.
    Излизам всъщност всяка вечер по тва време , и знаеш ли кво прая Опъвам приятелката ти силно щото почва да скимти че не си я чукал добре , а ти кво праиш , теглиш порнак от арена понеже си падаш по мъже , тъй като гледам не зарибяваш сливи ми само в мойта тема пишеш Даже не ми е забавно да те нареждам , толкова си тъп че се опитваш да всееш респект с аватар на тигър от лого за одеала за семейни двойки и никнейм на темплиер ли тряя да е това , сигурно от някоя тъпа игра която цъкаш по цял ден на компа ти за 200лв

Добре е, лоша батка, нареди мА. хОди лапай през решетките потната миризлива чурка на рижавия клошар-пандизчия, дето всеки ден му е подарен и си вярвай, че си вървежен.
    Welcome to the Jungle...

Добре е, лоша батка, нареди мА. хОди лапай през решетките потната миризлива чурка на рижавия клошар-пандизчия, дето всеки ден му е подарен и си вярвай, че си вървежен.
    Само да вметна нещо което не е заплаха , просто съвет , това може да се прочете от някой афектиран младеж който си засегнал и да бъдеш наръган примерно На твое място не бих приказвал така , но ти си знаеш Ай лека от мен

Мега фен Аватара на RagioL
    Промени стила на писане интересно!

Супер фен Аватара на Supermassive____

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Промени стила на писане интересно!
    Кой стил съм променил ве шпиндел Единствения стил дето мога да променя е да сменя ръката с която ще бъркам в путето на майка ти , от лява щото съм левичар , ще сменя на дясна и с средно пръстче ще я подготвя за проникване от моя страна

Къде по-забавно ще е да ти прережа сънната артерия и да наблюдавам как ти изтича кръвта.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    На мен лично ми е интересна употребата на думата "шпиндел" като обида. Все едно го нарече гаечен ключ, водач, неогъваем прът или лагер. Интересни думи. Все технически.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Къде по-забавно ще е да ти прережа сънната артерия и да наблюдавам как ти изтича кръвта.
    Добре , обещавам пред всички че ще ти дам да ми прережеш сънната артерия , обаче ако ти дадеш да прережа химена на девствената ти приятелка , дето те е страх да я оправиш , понеже си СМОТАНЯКОВ Имаме ли сделка

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    На мен лично ми е интересна употребата на думата "шпиндел" като обида. Все едно го нарече гаечен ключ, водач, неогъваем прът или лагер. Интересни думи. Все технически.
    Мухаха шпиндел се нарича онова пласмасовото на което се нанизват дисковете ве , ученик На ШПИНДЕЛА нанизваш дисковете Така като му кажа шпиндел значи ЧЕ МУ ГО НАНИЗВАТ , схвана ли патър Два пъти го повторих да знаеш
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-14-2013 на 20:48

Нямам приятелка.
    Нужно ли е съгласието ти за да те скалпирам! Не бъди нагъл. Само малоумник ще чака разрешение за да убие.

Доста е скучно човек да разговаря с теб.
    Да не си се учил да докарваш хората до самоубийство от скука?

Нямам приятелка.
    Нужно ли е съгласието ти за да те скалпирам! Не бъди нагъл. Само малоумник ще чака разрешение за да убие.
    Как няма да имаш приятелка ве ???? Искаш ли да ти дам начини да си сложиш край на живота , явно е че няма за кво да живееш Може да вземеш кухненския нож с който баща ти ръга мухлясалия хляб и салама тип кучешка радост у вас , и да си напраиш харакири , ама вместо корема си резни ташаците , няя да ти трябват щом не ебеш момичета

Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Как няма да имаш приятелка ве ???? Искаш ли да ти дам начини да си сложиш край на живота , явно е че няма за кво да живееш Може да вземеш кухненския нож с който баща ти ръга мухлясалия хляб и салама тип кучешка радост у вас , и да си напраиш харакири , ама вместо корема си резни ташаците , няя да ти трябват щом не ебеш момичета
    Намираше ми се една преди, продадох я! Ако продължавам да говоря с теб хората ще си помислят че съм ментално увреден, така че ще се наложи да приключваме, достатъчно филми за днес.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ъп ве
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на solo_
    _)_

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    )o(
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си