- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- АХАХАХАХ Истината за Носферату23
Клоун.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Рижата умрЕ, но слабоумните, които го идолизираха още ги има.. носферату ли си, къв си, тъп си кат цигански мензис, очевидно си правен по погрешка и майка ти те е събирала от мокета у вас.
Welcome to the Jungle...
Той и Малката Рижа избяга в София и сега е курвичката на Софиийския централен дранголник. Анала му сигурно е станал с размерите на портата на Мордор. Убеден съм, че и ти мечтаеш за същото.
Последно редактирано от DarkTemplar : 05-14-2013 на 18:45
Welcome to the Jungle...
Ти как мислиш? Ей въшка, ти сигурно си някое малко бездарно лайно като Мъфито, дето цял живот лиже анусите на двамата братя, щото за друго не го бива. Мога да те нареждам цяла година и пак няма да схванеш що за оръфляк си.
Последно редактирано от DarkTemplar : 05-14-2013 на 18:58
Welcome to the Jungle...
Чезвай ве, анонимник, тебе сигурно и вашите вече не те познават, щото не си излизал от собствената си клоака, така де стая, от години. Ако въобще имаш родители и дом де, че така като те гледам, сигурно някоя долна мангалка те е изсрала в някоя квартална локва.
Последно редактирано от DarkTemplar : 05-14-2013 на 19:10
Welcome to the Jungle...
Излизам всъщност всяка вечер по тва време , и знаеш ли кво праяОпъвам приятелката ти силно щото почва да скимти че не си я чукал добре , а ти кво праиш , теглиш порнак от арена понеже си падаш по мъже , тъй като гледам не зарибяваш сливи ми само в мойта тема пишеш
Даже не ми е забавно да те нареждам , толкова си тъп че се опитваш да всееш респект с аватар на тигър от лого за одеала за семейни двойки
и никнейм на темплиер ли тряя да е това , сигурно от някоя тъпа игра която цъкаш по цял ден на компа ти за 200лв
![]()
Добре е, лоша батка, нареди мА.хОди лапай през решетките потната миризлива чурка на рижавия клошар-пандизчия, дето всеки ден му е подарен и си вярвай, че си вървежен.
Welcome to the Jungle...
Къде по-забавно ще е да ти прережа сънната артерия и да наблюдавам как ти изтича кръвта.
На мен лично ми е интересна употребата на думата "шпиндел" като обида. Все едно го нарече гаечен ключ, водач, неогъваем прът или лагер. Интересни думи. Все технически.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Добре , обещавам пред всички че ще ти дам да ми прережеш сънната артерия , обаче ако ти дадеш да прережа химена на девствената ти приятелка , дето те е страх да я оправиш , понеже си СМОТАНЯКОВИмаме ли сделка
Мухаха шпиндел се нарича онова пласмасовото на което се нанизват дисковете ве , ученикНа ШПИНДЕЛА нанизваш дисковете
Така като му кажа шпиндел значи ЧЕ МУ ГО НАНИЗВАТ , схвана ли патър
Два пъти го повторих да знаеш
![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-14-2013 на 20:48
Нямам приятелка.
Нужно ли е съгласието ти за да те скалпирам! Не бъди нагъл. Само малоумник ще чака разрешение за да убие.
Доста е скучно човек да разговаря с теб.
Да не си се учил да докарваш хората до самоубийство от скука?
Как няма да имаш приятелка ве ???? Искаш ли да ти дам начини да си сложиш край на живота , явно е че няма за кво да живеешМоже да вземеш кухненския нож с който баща ти ръга мухлясалия хляб и салама тип кучешка радост у вас , и да си напраиш харакири , ама вместо корема си резни ташаците , няя да ти трябват щом не ебеш момичета
![]()
ъп ве
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
)o(
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.