- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искат жените?
Те затва там се раждат с вродени грешки на обмяната и циганките идват с течение отдолу няма да ти казвам какво, че ще ми тежи на съвестта, ако си вечерял и ти стане лошо.
И да се допълня- нито са ходили на консултация, нито знаеш дали са сифилистични, спинозни, гонорейни и прочие и си слагаш не 2, ами 22 чифта ръкавици и се пазиш да не плиснат околоплодни води, че тогава си е ебало мамата от паника, докато минеш прозоречния период и дойде време да се изследваш за ХИВ.
Последно редактирано от kalpazanka : 05-16-2013 на 16:30
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Иууууу
Иначе те тези деца ги раждат не защото ги искат а заради помощите нали колкото повече деца толкова повече помощи ?
Поне аз така съм чувала нямам представа всъщност как е .
Така е. И схеми за ТЕЛК има вече.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ахамм аз знам защото леля ми е акушерка и казва че с всеки изминал ден се множат като гъби![]()
Да не говорим, че са и инвестиция за бъдещето.... гаХАХ.
тази тема ми провървяурааа
Не съм чела темата, може повторя някого, но пък държа да се включа.
Всички жени искат едно и също: Да ядат без да дебелеят.
Точка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Какво искат жените не знам, ама аз искам много, вероятно няма да го получа, ама все пак ще изброя:
- Да не пуши, да пие малко и по повод. (като се събира с приятели, може и да се натряска)
- Да е искрен и честен (най-много от всичко мразя да ме лъжат)
- Да умее да ме разсмива (неее, не искам плоски и тъпи шеги, които всеки втори подмята)
- Да е интелигентен (не само природно, ами да се стреми да усвоява повече знания, да е грамотен, да не псува като каруцар, да мога да разоварям с него на всички теми - да е по-интелигентен от мен, но да не го изтъква)
- Висок (по възможност над 1.80)
- Да слуша всякакъв тип музика (най-добре без чалга обаче, така или иначе тя не е и музика..)
- Да имаме общи интереси (например да обича планината, да пътува, да спортува)
- Да е мил и романтичен (но не и баналния псевдоромантик)
- Да има принципи и морал (да не налита на бой на първия срещнат, да не върши измами и т.н.)
- Да е възпитан (да не плюе наляво и надясно, да не си бърка в гащите и носа на публични места поне)
- Да обича да му говорят (много говоря, пък и искам да ме слушат...)
- Да няма много много жени приятелки
Общо взето е това...като се замисля аз не съм цветенце и си имам недостатъци, но пък кой няма? Не искам перфектен, а някой с когото да се допълваме, просто гореизброените неща биха ми привлекли вниманието в едно момче.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
е то туй беше....
gabi_94, a ти какво ще му предложиш в замяна?
Welcome to the Jungle...
Ти си бахти астралния любопитко.![]()
Welcome to the Jungle...
Има много различни видове жени . Обаче макар и голямата част от тях да са странно нелогични , те са предвидими. Искат да се чувстват обичани и специални , да харесваш как изглеждат и да проявяваш искрен интерес към това , което ги вълнува.
Ами не смятам да се самоизтъквам. Има какво да предложа, не мисля, че е малко. Който ме опознае, сам ще прецени. Въпросът в днешно време е, че общуването е някак на заден план...
Мда, в днешно време основно парите и сексът са на преден план. C'est la vie.
klimatronik, сложна личност си ти.![]()
Welcome to the Jungle...
Везни съмИ даа...амбициозна съм си
![]()