.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Как се "режат" момичета?

Адски много момичета ми пишат и ме канят да излизаме на "по кафе" или в тях, все им казвам, че съм зает и имам работа, но просто не искам да излизам с тях... Как да им го кажа без да се засегнат?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Защо режеш момичетата, бе? Ще плачеш след време.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Кажи им, че си гей... ;д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Chacho
    Сори, вече ходя с Лола.

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...m9FCTZdhc0cxbA
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Защо режеш момичетата, бе? Ще плачеш след време.
    Те тия дето се натискат или са със съмнителен здравен статус, или са им в излишък килцата за сметка на акъла.

Не, мерси.

Ако продължи да пише не отговаряш и толкова.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Те тия дето се натискат или са със съмнителен здравен статус, или са им в излишък килцата за сметка на акъла.

Не, мерси.

Ако продължи да пише не отговаряш и толкова.
    Ти пък ни изкара, нас мъжете,че сме прокажени бре
    "щом се бута значи не е добре или е дебела" - т'ва пък за пръв път го чувам
    може пък автора да е некЪв играч, ама не на league of legends
    и да го харесват, а от тук и фенките.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-17-2013 на 12:47
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен
    Автора пита как да се отърве от досадни кокошки. За какви мъже ми говориш ?
    И не е нужно да си 'играч', че да ти досаждат прости патки. Сносните се държат като жени, не като разгонени павиани.

Е добре де, той автора е малък, все още е момче, но все пак.. може пък да е някакъв симпатяга, и малките лепки да му се лепят не е като да е невъзможно..

Женските сте няк'во много странно племе.. ще харесате някой, ама ще се правите на "кой съм аз".. и няма да предприемете нищо, само и само за да не изглеждате като лепки, а нямате представа колко сладко е, момичето да се интересува от момчето, да не трябва да и ходи по задника и т.н и т.н влизам в дълбоки води, ще спра, че форума ще ме изяде
    това че му пишат не значи че са няк'ви патки, може просто да го харесват, и да искат да излизат
    Това, че автора предпочита да си стой самичък , не значи автоматично, че тези "женСки" са 2ра рака хора
    Ехх женската злоба край няма
    Бтв на профила ти пише, че си мъжко?! мъжко ли си? ако си *bro fist*

А как ме мързи да споря, отивам да уча *no hard feelings*
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-17-2013 на 13:18
    Dr. Gregory House

Мега фен
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....

Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    <3
    лъжи, че имаш приятелка и че си мега съвестния и моралния
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    разгонени павиани.

This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Е добре де, той автора е малък, все още е момче, но все пак.. може пък да е някакъв симпатяга, и малките лепки да му се лепят не е като да е невъзможно..

Женските сте няк'во много странно племе.. ще харесате някой, ама ще се правите на "кой съм аз".. и няма да предприемете нищо, само и само за да не изглеждате като лепки, а нямате представа колко сладко е, момичето да се интересува от момчето, да не трябва да и ходи по задника и т.н и т.н влизам в дълбоки води, ще спра, че форума ще ме изяде
    това че му пишат не значи че са няк'ви патки, може просто да го харесват, и да искат да излизат
    Това, че автора предпочита да си стой самичък , не значи автоматично, че тези "женСки" са 2ра рака хора
    Ехх женската злоба край няма
    Бтв на профила ти пише, че си мъжко?! мъжко ли си? ако си *bro fist*

А как ме мързи да споря, отивам да уча *no hard feelings*
    само да вметна че има разлика от ''искане да излезнат просто на кафе'' и от '' ела у нас,сама съм,що не идваш,айде ела,преди беше зает,ела сега,що не искаш,ама искаш и си просто зает или друго, айде де,иначе аз ще дойда'' ииии т.н. .

ако автора е решил че му досаждат явно наистина е така

по темата: спри просто да им пишеш.. щото така нито ги режеш как си трябва,нито нищо... само ги залъгваш

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Що не пробваш да им кажеш, че не те привличат?
    Фенка съм на директния подход.
    И както казва един мой много добър познат - по-добре директен, лош и мразен, отколкото с лошо име.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Те тия дето се натискат или са със съмнителен здравен статус, или са им в излишък килцата.
    Ух!

'Що ли си мисля, че авторът по-скоро искаше да се похвали, а не да се оплаче.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ух!

'Що ли си мисля, че авторът по-скоро искаше да се похвали, а не да се оплаче.
    и аз това си помислих ама реших да не съм много лоша

Голям фен Аватара на nosferatu23
    няма да успееш да ги разкараш без да ги обидиш , или ще изхабиш толкова време и нерви че не си струва единствения успешен начин за които се сещам е да им кажеш че са дебели,имат косми,гадни вежди,гадни очи и т.н. все ще улучиш някое болно място и ще те заебат мноо ясно има и вариант да не стане ,в смисъл по тъпа ако е няма да се усети , тогава може да и кажеш примерно че са те диагностицирали със спин или си евнух ,ама и тва е тъпо щото може да разправят за теб неверни неща и като ти стане слава на евнух няма да иска никоя да ти върже после

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Ако не им даваш надежди и не са крайно отчаяни , след 3-4 обаждания трябва да се усетят какво става.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Няма "без да се засегнат"!!! Нека се засегнат малко мастиите! Сега знам, че ще последват коментари "защо да са мастии"... Защото са точно такива, ако знаят, че е обвързан и продължават да се пробутват!!
    Ако не са такива, значи просто казваш "Готина си, но си имам приятелка" и точка по въпроса, "защото така каза Ледения!!!" Не е нужно да даваш отчет по-натам...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ей т'ва мъжката логика,к'во да кажа.
    Малко и не схванах идеята,че ако някоя се натиска то тя е дебела,но за акъла съм съгласна.Мога да дам множество примери,точно за обратният вариант.Много кльощави,но грозни кифли да се натискат,а и не само.Защо пълно момиче се свързва веднага с нещо отчаяно и грозно,много такива момичета имат свестни момчета до себе си,а и има такива които не могат да се оплачат от внимание.Но..не ми се спори.
    Искам да подчертая,че цялата идея на темата ми се стори-някакси повече пусната за хвалебствия.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Ей т'ва мъжката логика,к'во да кажа.
    Малко и не схванах идеята,че ако някоя се натиска то тя е дебела,но за акъла съм съгласна.Мога да дам множество примери,точно за обратният вариант.Много кльощави,но грозни кифли да се натискат,а и не само.Защо пълно момиче се свързва веднага с нещо отчаяно и грозно,много такива момичета имат свестни момчета до себе си,а и има такива които не могат да се оплачат от внимание.Но..не ми се спори.
    Искам да подчертая,че цялата идея на темата ми се стори-някакси повече пусната за хвалебствия.
    Като цяло дебеланите са повече от слабите , затова може би беше примера И примерно жените с анорексия нямат комплекси , за разлика от прасенцата Грух

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Хахах,що за оригиналност.
    Ти май биеш в двете крайности и не вникна в това,което бях написала.Изисква се малко сиво вещество с което много хора не се славят тук,както и да е.
    Да не би това да имаш анорексия е нещо,което би следвало да се коментира с положителен тон-ще ме извиняваш.Комплекси може да има всеки човек,независимо дали е слаб или дебел.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Като цяло дебеланите са повече от слабите , затова може би беше примера И примерно жените с анорексия нямат комплекси , за разлика от прасенцата Грух
    То пък щото е много яко, като чукаш някоя, да удря на кокал
    Аре, моля ти се.. анорексия вика... божее

И между другото самото състояние на анорексия е един огромен комплекс..
    За да стигнеш до това състояние, трябва да си много комплексиран
    И тези хора в огледалото се виждат дебели, за това се опитват да отслабнат, постоянно
    Това е сериозно психическо заболяване.. И се поражда точно от комплекси

РАЗБИРАЧО!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-18-2013 на 08:49
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Хахах,що за оригиналност.
    Ти май биеш в двете крайности и не вникна в това,което бях написала.Изисква се малко сиво вещество с което много хора не се славят тук,както и да е.
    Да не би това да имаш анорексия е нещо,което би следвало да се коментира с положителен тон-ще ме извиняваш.Комплекси може да има всеки човек,независимо дали е слаб или дебел.
    Аз теб не виждам как съм те засегнал , а ти ме наричаш тъп така ли е Да си видяла някъде да съм казал че ти си прасето Ако ще се обиждаме кажи да почвам , другите знаят колко може да съм безкруполен Само даде на останалите информация в момента че се засягаш на тая тема лично щото най вероятно си наднормен шкаф

Анорексичките по скоро ще са депресирани или нещо такова ма от болестта не от комплекси И дебеланите страдат от липса на внимание и затова нападат РЯЗКО при най удобния момент

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    То пък щото е много яко, като чукаш някоя, да удря на кокал
    Аре, моля ти се.. анорексия вика... божее

И между другото самото състояние на Анорексия е един огромен комплекс..
    За да стигнеш до това състояние, трябва да си много комплексиран
    И тези хора в огледалото се виждат дебели, за това се опитват да отслабнат, постоянно
    Това е сериозно психическо заболяване.. И се поражда точно от комплекси

РАЗБИРАЧО!

Аз обичам да виждам мускули , не кости , споко Не се кефя на много слабите
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-18-2013 на 08:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си