- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се "режат" момичета?
Адски много момичета ми пишат и ме канят да излизаме на "по кафе" или в тях, все им казвам, че съм зает и имам работа, но просто не искам да излизам с тях... Как да им го кажа без да се засегнат?
Защо режеш момичетата, бе? Ще плачеш след време.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Сори, вече ходя с Лола.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...m9FCTZdhc0cxbA
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-17-2013 на 12:47
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Автора пита как да се отърве от досадни кокошки. За какви мъже ми говориш ?
И не е нужно да си 'играч', че да ти досаждат прости патки. Сносните се държат като жени, не като разгонени павиани.
Е добре де, той автора е малък, все още е момче, но все пак.. може пък да е някакъв симпатяга, и малките лепки да му се лепятне е като да е невъзможно..
Женските сте няк'во много странно племе.. ще харесате някой, ама ще се правите на "кой съм аз".. и няма да предприемете нищо, само и само за да не изглеждате като лепки, а нямате представа колко сладко е, момичето да се интересува от момчето, да не трябва да и ходи по задника и т.н и т.н влизам в дълбоки води, ще спра, че форума ще ме изяде
това че му пишат не значи че са няк'ви патки, може просто да го харесват, и да искат да излизат![]()
Това, че автора предпочита да си стой самичък, не значи автоматично, че тези "женСки" са 2ра рака хора
![]()
Ехх женската злоба край няма![]()
Бтв на профила ти пише, че си мъжко?! мъжко ли си? ако си *bro fist*
А как ме мързи да споря, отивам да уча *no hard feelings*![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-17-2013 на 13:18
Dr. Gregory House
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....
Dr. Gregory House
лъжи, че имаш приятелка и че си мега съвестния и моралния
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
само да вметна че има разлика от ''искане да излезнат просто на кафе'' и от '' ела у нас,сама съм,що не идваш,айде ела,преди беше зает,ела сега,що не искаш,ама искаш и си просто зает или друго, айде де,иначе аз ще дойда'' ииии т.н. .
ако автора е решил че му досаждат явно наистина е така
по темата: спри просто да им пишеш.. щото така нито ги режеш как си трябва,нито нищо... само ги залъгваш
Що не пробваш да им кажеш, че не те привличат?
Фенка съм на директния подход.
И както казва един мой много добър познат - по-добре директен, лош и мразен, отколкото с лошо име.
няма да успееш да ги разкараш без да ги обидиш , или ще изхабиш толкова време и нерви че не си струваединствения успешен начин за които се сещам е да им кажеш че са дебели,имат косми,гадни вежди,гадни очи и т.н. все ще улучиш някое болно място и ще те заебат
мноо ясно има и вариант да не стане ,в смисъл по тъпа ако е няма да се усети , тогава може да и кажеш примерно че са те диагностицирали със спин
или си евнух ,ама и тва е тъпо щото може да разправят за теб неверни неща
и като ти стане слава на евнух няма да иска никоя да ти върже после
![]()
Ако не им даваш надежди и не са крайно отчаяни , след 3-4 обаждания трябва да се усетят какво става.
Няма "без да се засегнат"!!! Нека се засегнат малко мастиите! Сега знам, че ще последват коментари "защо да са мастии"... Защото са точно такива, ако знаят, че е обвързан и продължават да се пробутват!!
Ако не са такива, значи просто казваш "Готина си, но си имам приятелка" и точка по въпроса, "защото така каза Ледения!!!" Не е нужно да даваш отчет по-натам...
Ей т'ва мъжката логика,к'во да кажа.
Малко и не схванах идеята,че ако някоя се натиска то тя е дебела,но за акъла съм съгласна.Мога да дам множество примери,точно за обратният вариант.Много кльощави,но грозни кифли да се натискат,а и не само.Защо пълно момиче се свързва веднага с нещо отчаяно и грозно,много такива момичета имат свестни момчета до себе си,а и има такива които не могат да се оплачат от внимание.Но..не ми се спори.
Искам да подчертая,че цялата идея на темата ми се стори-някакси повече пусната за хвалебствия.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Хахах,що за оригиналност.
Ти май биеш в двете крайности и не вникна в това,което бях написала.Изисква се малко сиво вещество с което много хора не се славят тук,както и да е.
Да не би това да имаш анорексия е нещо,което би следвало да се коментира с положителен тон-ще ме извиняваш.Комплекси може да има всеки човек,независимо дали е слаб или дебел.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
То пък щото е много яко, като чукаш някоя, да удря на кокал
Аре, моля ти се.. анорексия вика... божее
И между другото самото състояние на анорексия е един огромен комплекс..
За да стигнеш до това състояние, трябва да си много комплексиран
И тези хора в огледалото се виждат дебели, за това се опитват да отслабнат, постоянно
Това е сериозно психическо заболяване..И се поражда точно от комплекси
РАЗБИРАЧО!
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-18-2013 на 08:49
Dr. Gregory House
Аз теб не виждам как съм те засегнал , а ти ме наричаш тъп така ли еДа си видяла някъде да съм казал че ти си прасето
Ако ще се обиждаме кажи да почвам , другите знаят колко може да съм безкруполен
Само даде на останалите информация в момента че се засягаш на тая тема лично щото най вероятно си наднормен шкаф
Анорексичките по скоро ще са депресирани или нещо такова ма от болестта не от комплексиИ дебеланите страдат от липса на внимание и затова нападат РЯЗКО при най удобния момент
Аз обичам да виждам мускули , не кости , спокоНе се кефя на много слабите
![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-18-2013 на 08:48