.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Аз теб не виждам как съм те засегнал , а ти ме наричаш тъп така ли е Да си видяла някъде да съм казал че ти си прасето Ако ще се обиждаме кажи да почвам , другите знаят колко може да съм безкруполен Само даде на останалите информация в момента че се засягаш на тая тема лично щото най вероятно си наднормен шкаф

Анорексичките по скоро ще са депресирани или нещо такова ма от болестта не от комплекси И дебеланите страдат от липса на внимание и затова нападат РЯЗКО при най удобния момент
    А, ти колко си тъп бате, не е истина..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Хахаха добре ве я кажи кое не беше вярно татуиран плъх

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И примерно жените с анорексия нямат комплекси , за разлика от прасенцата Грух
    Анорексията всъщност е заболяване предизвикано именно от комплекси.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Няма нужда да започнеш да бъдеш БЕЗСКРУПУЛЕН*. : )Виждала съм ти постове,не съм впечатлена,да ти кажа ли.Изказвах си мнението,това е.Просто по някакъв начин виждам една тенденция,която хич не ми харесва-именно хората да са ограничени и да лежат върху някакви стереотипи и догми,наложени в общесвтвото по една или друга причина,но повечето безпочвени.Айде със здраве ; )
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    ето ти го цитата
    Към настоящият момент точната причина за възникването на анорексията не е открита. Изследванията в областта на медицината и психологията продължават да изучават възможните причини за появата на този тип хранително и психологическо разстройство.
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Няма нужда да започнеш да бъдеш БЕЗСКРУПУЛЕН*. : )Виждала съм ти постове,не съм впечатлена,да ти кажа ли.Изказвах си мнението,това е.Просто по някакъв начин виждам една тенденция,която хич не ми харесва-именно хората да са ограничени и да лежат върху някакви стереотипи и догми,наложени в общесвтвото по една или друга причина,но повечето безпочвени.Айде със здраве ; )
    Ми именно ти стоиш върху стереотипа пък иначе нападаш себеподобните си , що тъй ?

Е, аз какво му казах, остави го, той е тъп та дрънка.
    Охх, тоя олигофрен, ще ме умори..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-18-2013 на 08:54
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Е, аз какво му казах, остави го, той е тъп та дрънка.
    Охх, тоя олигофрен, ще ме умори..
    Кво да те умарям бахур , ти вече си изморен от живота Я кажи баба помага ли ти да си избършеш гъза ?

Град
    Варна
    Кво да те умарям бахур , ти вече си изморен от живота Я кажи баба помага ли ти да си избършеш гъза ?
    Аз предупредих ли те?

Аз предупредих ли те?
    Тука не си много честна , даже си гадна , щото младежа ме нападна пръв с обиди Ако чакаш да си мълча няма как да стане

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Интересно ми е кога ще ти сложат един хубав бан,че ми омръзна да ти гледам малоумните коментари.Проблема е там,че комплекса при теб е явен,нито допрочиташ,нито вникваш в това,което се пише-от там ти идва проблема.Мислиш,че трябва да подкрепям неграмотността и слабоумието,не мисля,че би ми се получило.Аз проблеми нямам,живея си както си ми е добре,но явно ти не би могъл да дадеш съвет,който да не включва нападки и слаб речник.А тези емотиконки,колко изнервят нямаш си и на идея : )Аз мисля,че е ненужно да се оспамва темата,но на теб това вече ти е изграден навик.Каза ти се със здраве,а ти си продължаваш...незряло.
    ЛЕК ТИ ДЕН : )
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Интересно ми е кога ще ти сложат един хубав бан,че ми омръзна да ти гледам малоумните коментари.Проблема е там,че комплекса при теб е явен,нито допрочиташ,нито вникваш в това,което се пише-от там ти идва проблема.Мислиш,че трябва да подкрепям неграмотността и слабоумието,не мисля,че би ми се получило.Аз проблеми нямам,живея си както си ми е добре,но явно ти не би могъл да дадеш съвет,който да не включва нападки и слаб речник.А тези емотиконки,колко изнервят нямаш си и на идея : )Аз мисля,че е ненужно да се оспамва темата,но на теб това вече ти е изграден навик.Каза ти се със здраве,а ти си продължаваш...незряло.
    ЛЕК ТИ ДЕН : )
    Кефи ме да съм незрял къв ти е проблема на теб И знаеш ли колко ми е през чепа че те дразнят иконките , и ти ме дразниш с гадната си визия ама да съм се обадил

Град
    Варна
    Тука не си много честна , даже си гадна , щото младежа ме нападна пръв с обиди Ако чакаш да си мълча няма как да стане
    недей ми зя, гледам те във всяка тема, в която по някакъв начин се намесиш, се обръща на битпазар.

недей ми зя, гледам те във всяка тема, в която по някакъв начин се намесиш, се обръща на битпазар.
    Нямам ли право да си изразявам мнението , имам ОТ КАКЪВТО И ТИП ДА Е ТО , това и направих докато не получих обида но не виждам забележката ти към младежа , да не би да сте дружки

Град
    Варна
    аз повече забележки няма да правя
    другият път, ще ти се наложи да си починеш

аз повече забележки няма да правя
    другият път, ще ти се наложи да си починеш
    Значи чакай да видя дали съм разбрал , другия път когато ме нападнат и обидят че си изказвам мнението , аз ще си почина , ясно Нямам какво повече да добавя , нека хората сами да си направят извода за теб колко си справедлива например За мен имат мнение че съм простак , ама нека и за теб да изградят че си........ Другото което не мога да схвана е как ти от всички в тоя форум се оказа да си най злобната ? Защо просто не се отпуснеш малко а се държиш като че ли работиш в атомна централа ? Или по скоро дрилл инструктор в казармата Също може да ти отива и учителка да обиждаш учениците И да си галиш егото

Тази извадка от текст може да съдържа прекалено сложни думички за nosferatu23, но въпреки това го моля да прочете и да се помъчи да осмисли прочетеното:

Анорексия нервоза (на латински: Anorexia nervosa) е заболяване, при което индексът на телесната маса става 18,5 или по-нисък.[1]
    Заболяването се развива на психическа основа. То е типично предимно за младите жени и много често е резултат от налаганите в медиите представи за идеалната жена[2]. При болните от анорексия нервоза се наблюдава понижено тегло, нереалистична представа за външния вид, натрапчив страх от напълняване, контролиране на теглото чрез доброволно гладуване, предизвикано повръщане, прекомерна употреба на разхлабителни и диуретици. В медиите, а понякога дори в научната литература заболяването е наричано само анорексия, което технически не е съвсем правилно, защото анорексия (от гръцки: an (липса на) и orexis (апетит)) е медицински симптом (понижен апетит, липса на апетит).

Държа да отбележа, че не нападам никого, просто мисля, че това е информация, която трябва да се знае

Нямам ли право да си изразявам мнението , имам ОТ КАКЪВТО И ТИП ДА Е ТО , това и направих докато не получих обида но не виждам забележката ти към младежа , да не би да сте дружки
    Защото ние не псуваме като селски каруцари, в пазарен ден..
    Ние просто и откровено ти казваме, че си тъп като галош в, което няма нищо лошо...
    Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Значи чакай да видя дали съм разбрал , другия път когато ме нападнат и обидят че си изказвам мнението , аз ще си почина , ясно Нямам какво повече да добавя , нека хората сами да си направят извода за теб колко си справедлива например За мен имат мнение че съм простак , ама нека и за теб да изградят че си........ Другото което не мога да схвана е как ти от всички в тоя форум се оказа да си най злобната ? Защо просто не се отпуснеш малко а се държиш като че ли работиш в атомна централа ? Или по скоро дрилл инструктор в казармата Също може да ти отива и учителка да обиждаш учениците И да си галиш егото

Мега фен Аватара на tori
    Авторе, стига се хвали. Просто казваш, че не искаш да те закачат и ако все пак продължат, просто спираш да обръщаш внимание и толкова.

Чисот самохвалстов си беше
    Просто им казваш ,че не искаш и тва е . И сам можеше да се сетиш затова вместо да пускаш темата .

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Вземаш една ножовка и почваш да търкаш с равномерни движения.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Балъченце, Балъченце, умно момиче си, защо не четеш какво е написано. На покровителка на китовете в размножителен период ли го обърна сега ?
    За никакви стереотипи не става въпрос в случая - от свой опит говоря. Една педя луфт между краката или със силует на обърната кофа - с това свързвам крайно незагряващите от намек женски. Ела ми се натискай и ти ако толкова ти е мерак да ми промениш мнението ... при условие, че не отговаряш на предходните критерии, разбира се.

Вие неадекватни ли сте бе? Каква ми е файдата да се хваля в някъв форум? Исках да разбера просто как да им отклонявам тактично поканите, така че да не ме изкарват после, че съм имал голямо самочувствие и съм се мислел за голяма работа... Благодаря на всички, които изказаха мнение и дадоха съвет по темата.

Хеее, бати проблема. ***** ги и ги пускай после по допирателната.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Автора на темата се оказа Казанова
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си