- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е че не усетих нищо по време на секс?
Здравейте, аз съм на 20 години, изгубих девствеността си в скоро време. Правих секс два пъти, и двата пъти нещо не усетих, абсолютно нищо - дори, че има нещо в мен. Когато мастурбирам, стимулирайки клитора си, стигам до оргазъм, но когато си вкарам пръст във вагината пак не усещам никакво удоволствие. Това нормално ли е? Какъв е вашият опит?
Чак да не усещаш, че е вътре... на приятеля ти да не му е 8см...
еми ако не смяташ , че си парализирана от кръста надоло начи може би проблема му е в размераспоко , ще свикнеш
![]()
чакай чакай чакай ... доста бързо го резна .... кофти тръпка за момчето , дай му поне още 1-2 шанса ... иначе колкото до размера - всичко е относително , различни момичета , различни харесвания![]()
Toй каза, е му бил 19 сантиметра, ама в спокойно състояние не ми се видя почече от пет и беше мн тъничък.
Ти не го гледай като е спаднал, а като го е надървил. Въпреки, че щом в спаднало състояние му е наистина миниятюрен, значи и в ерекция не е кой знае какво. Дай му още 1-2 шанса, ако пак не усещаш нищо, и нямаш чувства към него, ориентирай се към друг.
Колко по-голям става като се надърви?
фригидна си нямаш шанс![]()
![]()
![]()
тука не сме ясновидци вземи си една линия и виж![]()
Азис - Хоп [music]
Т.е мислите, че проблвмът е в него? Възможно ли е да е в мен?
Ама колко сте зле повечето, дето сте коментирали. Принципно и като мастурбира и си вкарва пръсти би трябвало да усеща нещо, а момичето каза, че и от това не усеща. А и на приятеля и и 8 сантиметра да беше, хубаво, няма да я задоволява.. ама чак да не усеща като е вътре, сори, ама и 5 сантиметра да са пак трябва да усети, най-малкото, че има нещо отдолу.
A какво трябва да усещам във вагината си по време на секс?
Азис - Хоп [music]
[QUOTE=dream1707;10704404]Очакваш сега да ти го опиша ли[/QUOT
Кажи само какво е усещането, удоволствие и къде, какво е оргазъм и така...