- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Котка, която ме буди
Има една гадна котка дето мечи постоянно сяка сутрин от 5 сутринта до към 9 и не може да се спи. Бездомна е. Мислихме със съквартиранта да я гръмнем с въздушната пушка ама изглежда нехуманно. Решихме да я отровим, но не знам от къде да купим отрова за котки. Някакви препоръки?
не си заслужава да мъчиш или убиваш животинчето, но ще ти бъде много по-лесно ако я хванеш и я занесеш на няколко пресечки от вас като я оставиш в двора на някоя кооперация или в мазето на някой жилищен блок
Ненормалник. Купи отрова и я изяж.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Вас си отровете, много повече хора ще са доволни.
А котето преди това го занесете на друго място или му потърсете дом. Не е толкова трудно да си човек.
И спря да се върти за миг земята..
Божее! Да я застреляш не било хуманно , но да я отровиш е !?! Къде е логиката, че нещо я изгубих !
Ти нормален ли си?
Това е живо същество - диша, усеща болка, също като теб! Дай, щом ни дразниш, да те отровим и теб! Най-добре го занеси в приют, та да му намерят дом.
Заради такива хора като теб не ми се живее!!!
Как ще убиваш котката, бе малоумник?! Сложи си една хубава дограма и няма да ти мяука ;х
Не мога да повярвам, изглеждало ви нехуманно със въздушна пушка... А ДА Я ОТРОВИШ МНОГО ЛИ Е ХУМАННО ?!
Гръмни се ти и никой никога повече няма да те буди.![]()
obvious troll is obvious
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Ти добре ли си!? Как ще тровиш котка?
Котката просто се е разгонила, затова мяучи.
След време ще спре. (предполагам)
Вие сте мега бавни всичките бе - милиони хора умират секи ден от мизерия и глад, ама котката да спасим. Вече пробвахме да я местим (очевидно) и тя се връща в нашия двор. Как да сложа нова дограма като съм на квартира? Или да обзавеждам всяка квартира, в която дойда? Кво да направя, че се е разгонила - ми аз като не мога да спа, как да продължавам да уча и да бъда пълноценен граджданин след като завърша?
Много по хуманно е с отрова, защото котката няма да я боли, ами просто ще заспи и няма да се събуди.
Пък на тия дето ми казвате, че е по-добре две човешки същества да умрат, отколкото една котка - вие трябва да се застреляте.
Пробвал ли си да и хвърлиш нещо за ядене ?
Не звучи като най-блестящата идея, но пък кой знае, може да проработи![]()
Храна някаква? И може като излизате извън града, да я заведете на зелено училище. Чак убийство е кофти, наистина, но хората горе го изкараха сякаш е избил 1754186 човека без причина. Айде, много природозащитници се заредихте. Има компромисни варианти, не е нужно да се храните като каруцари за една котка.
Толкова ли е трудно да я нахраниш ? А и котки много мяукат пролетта, ще потърпиш 1 седмица и ще спре. Това е живо същество което заслужава да живее колкото и ти, даже бих казал повече. А това с отровата ако си мислиш че е хуманно значи си болен изрод. Ако я отровиш пожелавам всичко най-лошо на теб и цялото ти семейство, боклук.
Като видях тема за котета си помислих, че си от Пловдив, ама те пък тука котенцата са ни много възпитани и не правят такива мръсотии, освен в размножителния период. Ама ако продължава много и наистина всяка сутрин те буди 1 котка по-малко няма да е голяма загуба.... Не че нещо, обичам животните,но....
Айде да нахраним човека дето се чуди как да се отърве от котката дето го буди. А защо не се солим за това, че заради нас всяка година биват избивани хиляди малки, бели зайчета, агънца, рибки, овчички, прасченца и общо взето всичко, което ядем? Или пък горките норки, които биват избивани за палта? Или кожата на прасенца за обувки, за да ви е топло на краченцата? Против съм избиването на животни, даже МНОГО против, но изкарвате нещата така, сякаш не знам си кво е станало. Ебати филмите. Нека не предаваме морал точно на тая тема, щото не сме по-малко виновни пък и това е само изказване, не е стъпил отгоре на котето, не го е целил с камъчки и така нататък.
Дано котката ти извади очите, изрод
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Котката е разгонена,за каква храна бълнувате пък вие.А и както виждам автора е по-навит да я убива,отколкото да я храни.
Horrificus от колко време мяука?Няма да продължи вечно,по принцип е не повече от 1 седмица разгонването,при уличните може и да е малко повече,не знам.
Убийте я с камъни преди да е родила малки !
Твое е само това, което си изял и изпил!