.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Котка, която ме буди

Има една гадна котка дето мечи постоянно сяка сутрин от 5 сутринта до към 9 и не може да се спи. Бездомна е. Мислихме със съквартиранта да я гръмнем с въздушната пушка ама изглежда нехуманно. Решихме да я отровим, но не знам от къде да купим отрова за котки. Някакви препоръки?

Мега фен
    не си заслужава да мъчиш или убиваш животинчето, но ще ти бъде много по-лесно ако я хванеш и я занесеш на няколко пресечки от вас като я оставиш в двора на някоя кооперация или в мазето на някой жилищен блок

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ненормалник. Купи отрова и я изяж.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
    Има една гадна котка дето мечи постоянно сяка сутрин от 5 сутринта до към 9 и не може да се спи. Бездомна е. Мислихме със съквартиранта да я гръмнем с въздушната пушка ама изглежда нехуманно. Решихме да я отровим, но не знам от къде да купим отрова за котки. Някакви препоръки?
    Тапи за уши от аптеката до 40 децибела , трябва да заглушат идеално котака цената е маняшка , лев два. Не я трепи щото отскоро арестуват за такава тъпотия

Цитирай Първоначално написано от sicknessprevails Виж мнението
    Тапи за уши от аптеката до 40 децибела , трябва да заглушат идеално котака цената е маняшка , лев два. Не я трепи щото отскоро арестуват за такава тъпотия
    тапи за уши и да си направи алармите , така че да го електрезират за да се сабуди .... по скоро вземете котката и я закарайте далече от вашия блок , ако се върне .... вече стана страшно

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Ти в ред ли ис??
    Това е животно!
    Ами, ако и ти пречиш на някой нека и тебе да те отровят!
    Занеси я на някой приятел/познат да я гледа!

Мега фен Аватара на xoxi
    Вас си отровете, много повече хора ще са доволни.
    А котето преди това го занесете на друго място или му потърсете дом. Не е толкова трудно да си човек.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на shusha
    Божее! Да я застреляш не било хуманно , но да я отровиш е !?! Къде е логиката, че нещо я изгубих !

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    правиш си харакири и нищо няма да чуваш повече... препоръчвам ти го !

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ти нормален ли си?
    Това е живо същество - диша, усеща болка, също като теб! Дай, щом ни дразниш, да те отровим и теб! Най-добре го занеси в приют, та да му намерят дом.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Заради такива хора като теб не ми се живее!!!
    Как ще убиваш котката, бе малоумник?! Сложи си една хубава дограма и няма да ти мяука ;х
    Не мога да повярвам, изглеждало ви нехуманно със въздушна пушка... А ДА Я ОТРОВИШ МНОГО ЛИ Е ХУМАННО ?!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Гръмни се ти и никой никога повече няма да те буди.

Голям фен Аватара на smilelady
    obvious troll is obvious
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

HaterPsychopath.
    Guest
    Ти добре ли си!? Как ще тровиш котка?
    Котката просто се е разгонила, затова мяучи.
    След време ще спре. (предполагам)

Вие сте мега бавни всичките бе - милиони хора умират секи ден от мизерия и глад, ама котката да спасим. Вече пробвахме да я местим (очевидно) и тя се връща в нашия двор. Как да сложа нова дограма като съм на квартира? Или да обзавеждам всяка квартира, в която дойда? Кво да направя, че се е разгонила - ми аз като не мога да спа, как да продължавам да уча и да бъда пълноценен граджданин след като завърша?
    Много по хуманно е с отрова, защото котката няма да я боли, ами просто ще заспи и няма да се събуди.
    Пък на тия дето ми казвате, че е по-добре две човешки същества да умрат, отколкото една котка - вие трябва да се застреляте.

Голям фен Аватара на .Wonder
    Пробвал ли си да и хвърлиш нещо за ядене ?
    Не звучи като най-блестящата идея, но пък кой знае, може да проработи

Мега фен Аватара на tori
    Храна някаква? И може като излизате извън града, да я заведете на зелено училище. Чак убийство е кофти, наистина, но хората горе го изкараха сякаш е избил 1754186 човека без причина. Айде, много природозащитници се заредихте. Има компромисни варианти, не е нужно да се храните като каруцари за една котка.

Толкова ли е трудно да я нахраниш ? А и котки много мяукат пролетта, ще потърпиш 1 седмица и ще спре. Това е живо същество което заслужава да живее колкото и ти, даже бих казал повече. А това с отровата ако си мислиш че е хуманно значи си болен изрод. Ако я отровиш пожелавам всичко най-лошо на теб и цялото ти семейство, боклук.

Като видях тема за котета си помислих, че си от Пловдив, ама те пък тука котенцата са ни много възпитани и не правят такива мръсотии, освен в размножителния период. Ама ако продължава много и наистина всяка сутрин те буди 1 котка по-малко няма да е голяма загуба.... Не че нещо, обичам животните,но....

Мега фен Аватара на tori
    Айде да нахраним човека дето се чуди как да се отърве от котката дето го буди. А защо не се солим за това, че заради нас всяка година биват избивани хиляди малки, бели зайчета, агънца, рибки, овчички, прасченца и общо взето всичко, което ядем? Или пък горките норки, които биват избивани за палта? Или кожата на прасенца за обувки, за да ви е топло на краченцата? Против съм избиването на животни, даже МНОГО против, но изкарвате нещата така, сякаш не знам си кво е станало. Ебати филмите. Нека не предаваме морал точно на тая тема, щото не сме по-малко виновни пък и това е само изказване, не е стъпил отгоре на котето, не го е целил с камъчки и така нататък.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Дано котката ти извади очите, изрод
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Пробвал ли си да и хвърлиш нещо за ядене ?
    Не звучи като най-блестящата идея, но пък кой знае, може да проработи
    Котката е разгонена,за каква храна бълнувате пък вие.А и както виждам автора е по-навит да я убива,отколкото да я храни.
    Horrificus от колко време мяука?Няма да продължи вечно,по принцип е не повече от 1 седмица разгонването,при уличните може и да е малко повече,не знам.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Убийте я с камъни преди да е родила малки !
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Айде да нахраним човека дето се чуди как да се отърве от котката дето го буди. А защо не се солим за това, че заради нас всяка година биват избивани хиляди малки, бели зайчета, агънца, рибки, овчички, прасченца и общо взето всичко, което ядем? Или пък горките норки, които биват избивани за палта? Или кожата на прасенца за обувки, за да ви е топло на краченцата? Против съм избиването на животни, даже МНОГО против, но изкарвате нещата така, сякаш не знам си кво е станало. Ебати филмите. Нека не предаваме морал точно на тая тема, щото не сме по-малко виновни пък и това е само изказване, не е стъпил отгоре на котето, не го е целил с камъчки и така нататък.
    Прав си, но не свагай всички под общ знаменател. Има разлика между това да си купиш месо от магазина и да я убиеш ти собственоръчно, защото ти пречи. А, на автора да кажа, че си има закони за защита на животните.
    Последно редактирано от shusha : 05-23-2013 на 17:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си