- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Текстове бяха много лесни и къси и само два)))))) , аз очаквах да е нещо много дълго,трудно и объркано като закон( чл.2 ал.8 или нещо такова ;д ) или нещо историческо и оплетено, но бяха добри тази година , дано и резултатите да са ни добри :р
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
кви локуми вее... как ще разтягаш кат важното е да можеше да го синтезираш в параграфи , а не да пишеш квотот ти падне.
А пък тестовата част на матурата беше ебахти шибаната... някакви нереални и безсмислени правописни правила... пълна пародия ..
Я дайте адреса, където ще го качат. Знам, че е в МОН, ама то сайта им е голяма лудница.
Дам дано резултати ни са добри защото все пак можем да си повтаряме колко лесна матурата . Но като си видим оценките истината да се окаже много болезнена .
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
качен е вече изпита за 7 клас, така че всеки момент ще я има и матурата![]()
Има качен теста на седмокласниците....
btw, направих сериозна грешка :Д написах, че творчеството на Яворов е разделено на 2 етапа и "Заточеници" е от първия. Като написах че първият етап е от реалистичното направление, а не от символистическото......колко точки ще ми струва това с/д вас?
КАЧИХА 7-МИ КЛАС СЕГА СМЕ НИЕ!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
да не ви пука.. едни матури ... прости матури.. и без това в повечето български университети е кочинка..
^ Не е лошо да можеш да си напишеш името без грешка на родния език.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Дразня се.. хем ме е страх да видя.. хем ме мъчи дявола.
Аре, да ги качват и да се знае..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
те докато ги изкарат, аз ще забравя какво съм писала ..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Аз 100% ще имам някви сума ти тъпи грешки в някои от първите 15 въпроса, щото нито квесторите млъкнаха, нито даскалите в коридора. Тва е то - да седнеш на първия чин за да не те закачат тъпи ученици и да ти пречат квесторите, които трябва да се ГРИЖАТ за спокойствието ти. Пу! Сакън!
Иначе на въпроса с лексиката и оная странна дума верния отговор не е ли В? Щото това с комплиментите има повторение накрая. Комплименти = сладки думички (или там както бяха кръстени думичките). Хм?!
Аз си снимах цялата страничка с отговорите 'щото иначе абсурд да запомня..
Е, сега, Пифи, как... Ти не разбра ли, че много хора са могли много неща да си правят на тия матури...
ПП: Нямахме разпределение по места![]()
С телефона! Квесторите ги взеха, но аз бях до бюрото и в последствие си взех телефона, а квесторите се направиха, че нищо не са видели.
Не за да преписвам, а просто 'щото ми е много скъп ( и като цена и сантиментално) си го взехТа накрая рекох да си снимам отговорите..
И ние сами си избирахме,аз се лепнах на първия чин да ми е спокойно.
maDamn