- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Кисело мляко. (Или първият последен опит.)
Ам, че кой е казал, че котката ми не е "атеист-философ"? Може би точно заради това е и обладана от тоя зъл демон вече трета седмица.
ПП npp, бате, помагай, че ще му изхвръкнат очите на животинчето!!!
не съдя никого от човеците/одушевените, обаче едно е да вярваш само в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, и да разчиташ на онези, които наистина са истинските Светии, а друго е да вярваш в някакъв друг или несигурен Бог/Исус, и да разчиташ на онези, които не са или за които не е сигурно че са истински Светии, не че свидетелствувайки това имам предвид че в православието не е имало или няма истински Господ Бог и истински Светии, но много по-сигурно би било ако вярващия се стреми към съвършенство във вярата - поне лично аз не (смея да) се доверявам на не-достатъчно надеждното особено що се отнася до вярата, понеже и съм патил доста от всякакви вероизповедания, деноминации и секти - навремето гостувах в десетки различни, и (дори и) от опит съм разбрал че да се доверяваш на религиите и на последователите/хората там е доста опасно, нападали са ме не веднъж безпричинно при това (поне в повечето от случаите) без никакво обяснение или предупреждение, като това сториха дори и християни от различни деномнации и секти, не ги съдя, но никак не възнамерявам да предприемам безумни рискове, като човек, който по някакви дори непредвидени стечения на обстоятелствата е бил преследван и си е патил от човешките религии в продължение на десетки години, след всичкият опит, който съм придобил досега в това отношение мога единствено да кажа: внимавай, пази се от: йога, хиндуизъм, окултизъм, сатанизъм, езотерики, религии, деноминации, секти, окултисти, сатанисти, езотерици, вярващи, поклонници, духовници, духовни/религиозни/окултни/езотерични книги, и въобще от всичко духовно, религиозно, езотерично и окултно - много са опасни тези неща, по-добре имай макар и най- нищожна/простичка вяра в истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос, но оставайки жив и здрав, отколкото да се довериш на човешка(-та) духовност/религия и да пострадаш и после да не намериш изход/спасение
"И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница(т.е. на човешката(666) религия/духовност/вяра), която седи на много води(т.е. която има много вероизповедания/деноминации/секти); с която блудствуваха земните царе(т.е. с която "земните" духовни служители/работници беззаконстваха), и земните жители(т.е. и "земните" поклонници/вярващи) се опиха от виното(т.е. от благодатта) на нейното блудствуване(т.е. на нейното беззаконие). И тъй, той ме заведе духом в една пустиня(т.е. на мястото на "запустението" - виж Матей 24:15), гдето видях жена(т.е. верческа/духовна/религиозна/окултна дейност), седяща на червен звяр, пълен с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога. Жената бе облечена в багреница(т.е. тя упражняваше власт от вселенски мащаб) и червено(т.е. и предлагаше множество привилегии) и украсена със злато(т.е. и имаше велика слава), със скъпоценни камъни и с бисери(т.е. с велики човешки вероучения и заповеди), и държеше в ръката си златна чаша(т.е. велика съдба), пълна с мръсотии и с нечистотиите(т.е. пълна с несъвършенствата и неправдите) от нейното блудствуване(т.е. от нейното беззаконие). И на челото й имаше написано това име: Тайна(т.е. езотеричното/окултното); великий Вавилон(т.е. "старата" човешка(666) религия/духовност/вяра), майка на блудниците(т.е. майка на неправедните/лошите вярващи/духовни служители/работници и на престъпниците) и на гнусотиите(т.е. и на аномалиите/страданията/злините по лицето) на земята. И видях, че жената се беше опила(т.е. и видях че тя проливаше и паразитираше) от кръвта на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици; и като я видях, зачудих се твърде много(сиреч, бях шокиран, как считаната за най-голяма светиня от множество(-то) вярващи на земята се оказва че е самото цраство на звярът(666)). Но ангелът ми рече: Защо се зачуди? Аз ще ти кажа тайната на жената..... жената, която си видял, е големият град(т.е. чрезмерната вяра), който царува над земните царе(т.е. която царува над "земните" вярващи/духовни служители/работници)." Откровение 17: 1-18
Последно редактирано от npp : 05-25-2013 на 12:17
как би се решил проблема с вяра ако не призоваваш истинският Бог Отец в Името на истинският Господ Исус Христос за помощ?!, да Ги призоваваш не означава да призоваваш кой да е (дух), но да се молиш на истинският Господ Бог за помощ - това е смисъла на думата "призоваваш" в този случай, така че ако имаш нужда от решение на проблем, стига да не желаеш злото на някого от човеците/одушевените, винаги можеш да призоваваш истинският Бог Отец в Името на истинският Господ Исус Христос за помощ
Тц-КРАЙ... Отиде си... ;( Веднъж те помолих да помогнеш, а ти ми отказа! ОСТАВКА! Искам нов форумен шаман, който да помага в нужда, дори и голяма! Докторе, навит ли си? Ще ти пренасям в жертва по едно младо агне на всеки Гергьов ден!
Последно редактирано от ge6aaaa3 : 05-25-2013 на 15:59
ние никога не сме казвали че сме шамани, нито сме обещавали че ще бъдем такива - най-малкото защото шаманизмът е малко или много противен на истинският Господ Бог, иначе се застъпваме пред истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос за пълно спасение и изобилен живот на всички човеци/одушевени от вселената, обаче ако искаш да е по-сигурно че проблемите (ти) (било то на теб или на твои роднини, приятели, познати или домашни любимци) ще бъдат разрешени, тогава е добре ти самият да се ангажираш с това да се молиш на истинският Бог Отец в Името на истинският Господ Исус Христос за решение, понеже ако само двама свидетели бяха напълно достатъчни за да се решат проблемите на всички човеци/одушевени на вселената, то тогава сега вече нямаше да има нужда от това истинските Светии да продължават да работят денонощно чрез молитви/ходатайства/застъпничества за спасението и осигуряването на всички човеци/души в вселената - това е най-малкото факт, ето защо лично аз не разчитам само на истинските Светии да свършат работата, но самият аз се моля/ходатайствувам ежедневно за спасението на всички човеци/души пред истинският Бог Отец в Името на истинският Господ Исус Христос
Последно редактирано от npp : 05-26-2013 на 09:03
Не съм психолог, но като че ли се опитваш сам да си внушиш, че работите в които вярваш са истински... Обикновено, когато едно нещо е истинско, не повтаряш постоянно "истинският...". Все едно да кажеш "Отивам да хвана истинския автобус, за да отида до истинската секта, за да ми промият истинския мозък.".
Не знам защо ме намесваш в жалките си празнословия.
Хмм, чакай... Нека позная... ти си поредния псевдо-атеистичен форумен шут, който освен да създава пресилен хумор и евтина ирония, не казва нищо съществено .... Колко е жалко е да видиш как някой триумфира с простотията си на гърба на друг (визирам npp), които пък е повярвал истински в глупостите си .
Игрите на нападки и защити на концепции, които дори не са ваши, в случая са повече от излишни. Нито засягате и развивате изказаното в дълбочина, нито имате капацитета да проведете смислен разговор.Просто единия единия хвърля някакви голословни обвинения , а другия активизира малоумието си в опит да им отговори.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-26-2013 на 10:34
Оу, забравих, че не съм достоен да те споменавам в постовете си, СЪЖАЛЯВАМ! Че коя, викаш е твоята лична, не прозряна от никой друг концепция? Чета ти постовете и виждам смисъл в това, за което говориш/не във всичко, де/, но това не са твои "открития" и концепции. Просто И ти ги споделяш. Къде си видял някакви обвинения? Опитах се да водя нормален диалог с него в някои от другите теми, но той си пише едно и също във всеки следващ пост. Аз каквото имах да обяснявам на сериозно по моите идеи и убеждения, съм го обяснил в тях теми. Сега просто си чеша пръстите и гледам реакции на хора които са се взели твърде на сериозно. И да, разконспирира ме, аз съм "поредния псевдо-атеистичен форумен шут". Вечер тайночко се моля на истинския Бог, а тук се правя на атеист, защото истинският Бог ме е пратил да изпитам вярата на npp.
ПП Сега като се замисля, май не сте толкова различни с npp. Единия си вярва, че е "отвъд", а другия, че е "свидетел на истинския Бог".
ПП2 По задължение съм на компютър 5-6 часа почивните дни/едни работи от училище/ и за това така ме избива на глупост.
Последно редактирано от ge6aaaa3 : 05-26-2013 на 11:25
Бях тръгнал да пиша дълъг пост, но се запитах "Кому изобщо е необходимо всичко това?". Със сигурност не и на мен. Изобщо не смятам нито да се защитавам от това което написа, нито пък да посочвам несъответствия в коментарите ти (дори и с цел коректност). Целите ми на комуникация в този форум съвсем на са такива.
в днешно време светът беше пълен с фалшиви: богове, христосовци и светии, затова досега ние малко или много бяхме принудени да уточняваме че свидетелствуваме за истинският Господ Бог и истинските Светии, понеже фалшивите не могат нито да възкресяват мъртвите, нито да изцеляват болните, нито да изгонват злите духове от обладаните в сравнение с истинският Господ и Неговите истински ученици/последователи, досега светът беше пълен с множество религии, от които имаше стотици християнски деноминации и секти, но така и човечеството не видя/не узна (за) поне една истинска църква на Христос където всеки болен да бъде изцеляван напълно, всеки мъртвец възкресяван за вечен живот, и където злите духове да бъдат изгонвани тотално от всеки обладан, така както е било при истинският Исус Христос и Неговите истински ученици - и това наистина е много жалко, всъщност най-жалкото от всичко, понеже съвременните религии досега имаха навика/традицията и нахалството/наглостта да потапят човечеството в тяхната неправедна духовност и техният нечист дух превръщайки ги в по-големи роби на суетата отколкото системата на човешката(666) религия ги е направила да бъдат по принцип, обаче никак не се покайваха от неправдата, която вършеха в вярата, или казано с други думи, от духовното беззаконие, което множество тeхни поколения по традиция следваха в продължение на хилядолетия, и хем виждаха че резултатите от техните духовни/религиозни/окултни/поклоннически дейности не са достатъчно добри/праведни/ефективни - понеже милиарди човеци останаха в неспасение и погибел, хем продължиха да следват същата своя стара традиция без никакъв стремеж към осъвършенствуване и покаяние от неправдата - това е същинска лудост, разбира се като свидетелствуваме всичко това ние никак не съдим когото и да е от човеците/одушевените, но все още има нужда от промяна към подобрение за всички хора в истинският Господ Бог, а не само за някои, не трябва да се съди, но това означа че никой от човеците не трябва да върши неправда в вярата(духовно/религиозно беззаконие), нека всички да знаят че за да се угоди на истинският Бог не е достатъчно да се проявява любов само към някои човеци/одушевени или да се проявява само частична любов сиреч само за някаква временна полза вместо за изобилен и вечен живот на всички хора/души, но Истината в това отношение е че ако остане дори и един единствен неспасен човек, тогава истинският Бог отново ще каже: "Не Съм доволен - все още има от неспасените/неосигурените с изобилен и вечен живот души" - ето защо работата по спасението и осигуряването на изобилен и вечен живот за човеците в истинският Господ Бог не бива да се прекратява когато някой (от тях) някъде все още е в неволя или недоимък, затова истинските Светии работят и до днес
"Тук е нужно търпението на светиите, на тия, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исуса. И чух глас от небето, който казваше: Напиши: Блажени от сега нататък мъртвите(т.е. отрудените), които умират в Господа(т.е. които работят за всеобщото/всеобхватното спасение в истинският Господ Бог); да! казва Духът, за да си починат от трудовете си; защото делата им следват подир тях(т.е. защото истинските Светии никога не спират да работят за всеобщото/всеобхватното спасение докато то не бъде осъществено докрай)." Откровение 14: 12-13