- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Моето беше над 210,ама да не не режат много. Сяяя , за 160-170 думи , извинявай ,ама не мога да структурирам най-важното.
maDamn
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
До колкото разбрах, матурата по География е била по трудна от тази по Английски.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Аз писах за атомната бомба.
Обаче като дойде квесторката ми каза, че може да ми анулират работата ... О.О
Вижте за какво става въпрос:
http://prikachi.com/images.php?images/660/6140660U.png
Главният проблем е, че съм написал цяла дума извън полето (понеже по-късно реших да я добавя) и като цяло съм излизал малко след някои редове и на новия ред съм писал малко преди началото му.. както съм показал на снимката..
Възможно ли е да го помислят за знак според вас? Направо ужас... Хванах се за главата вече с тези матури...
Възможно е да ти го сметнат за знак, но според мен проверяващите не са малоУмни и ще видят, и няма да ти го анулират...
А, като цяло не слушай квесторите, защото едно 95 % от тях са пълни олигофрени, дето не знаят, къде се намират, но се правят на велики, подсказват грешно, объркват зрелостниците неволно и т.н.![]()
Dr. Gregory House
Няма да я анулират и аз съм излизала извън тях. Това не е знак или отличителен белег.
Карлово и Калофер не са Пазарджишка област.
maDamn
Някой ходи ли днес на математика? Това ли беше теста? Моя беше съвсем различен http://akademika.bg/?p=78606
Fuck.. Е то вече написано, няма връщане назад. Мега тъпото е..
Панагюрище да бе написал, по може да се счете![]()
maDamn
Има и нещо друго което ме притеснява..
На трансформациите имах следния случаи
http://prikachi.com/images.php?images/730/6140730a.png
чудех се за думата, реших, че е грешна, зачеркнах оригинала и отгоре написах поправката, обаче после пак се върнах към оригинала, зачеркнах това горе и го написах от доло (накрая ми се стори много грозно и му ударих 1 черта и си го написах на чисто от доло)
Само там ми е проблема, дано не направят проблем.
миналите матури са били много по-сложни !
E те да няма да тръгнат да ги броят думите........ами кво ще кажете за моето изобретение - фейсбукдали ще го приемат хаха
Е то се брой за 30 секунди, к'во им пречи, аз да си кажа, ако бях проверяващ щях да ги броя..
А и до колкото знам, броят ги.![]()
Dr. Gregory House
Думите попринцип, ако изобщо се броят, се броят 1 ред и 1 колонка и се умножават, така се получава средно броят на думите, но една по една едва ли някой ще се занимава.
Матурата по френски беше лесна. Слушането беше брутално лесно - само за един въпрос имам съмнения. Четенето и граматиката също бяха учудващо елементарни. Само лексиката беше по-зор, защото на 3-4 въпроса изобщо не знаех какво означават думите.
Съчиненията бяха: Важна ли е връзката между тинейджъри и възрастни и повлиява ли на развитието им (или нещо от сорта), другата беше Планът ви за бъдещето. Аз писах по първата, думите ми бяха точно 164. Очаквам 30 точки на съчинението.
Аз си ги написах думите отдолу, на нас винаги така са ни казвали да правим.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Дано няма човек, който да се оплаква от тазгодишната матура по български език. Като изключим темата, всичко друго ви беше отвратително лесно.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Темите ви по английски са били много тъпиАз 2011 си спомням, че писах на тема "Как си представяте детето Ви?" или нещо подобно..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..