.
Отговор в тема
Страница 347 от 473 ПървиПърви ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 651 до 8 675 от общо 11818
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Отката зависи и от конструкцията на самото оръжие. Един Макаров рита много повече от един Глок на един и същ калибър.
    Аз оръжие нямам. Баща ми има в момента само една Берета 22. Всичко друго си отиде. Пораженията от 22 са напълно достатъчни да спрат нападател.
    Афганистан не е България. САЩ не е България. Ако в САЩ е ок да стреляш при самозащита, в България далеч не е.
    Самата употреба на огнестрелно оръжие при самозащите те праща на съд. По-големите калибри те пращат директно в панделата (по-големи поражение и доста по-често смъртен случай). Случаи колкото искаш.

Изобщо не ми сравнявай употребата на оръжие при военни действия и в ежедневието. Все едно да ми сравняваш голф и състезателен автомобил я за формула едно, я за DTM и да питащ що оне не бил дизел и имал 5 пъти повече коне.

Май много ти се иска да влезеш в ролята на форумно тамагочи.
    и с колт нейви да стреляш пак ще е същия ефекта

стига да не си на война
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Смърт за всички които искат да са черни ! Да се срамуваш, че си бял е равносилно на предателство срещу бялата раса !
    n00bs

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Смърт за всички които искат да са черни ! Да се срамуваш, че си бял е равносилно на предателство срещу бялата раса !
    имам 20см чеп няма смисъл да съм черен
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Фен
    Отката зависи и от конструкцията на самото оръжие. Един Макаров рита много повече от един Глок на един и същ калибър.
    Аз оръжие нямам. Баща ми има в момента само една Берета 22. Всичко друго си отиде. Пораженията от 22 са напълно достатъчни да спрат нападател.
    Афганистан не е България. САЩ не е България. Ако в САЩ е ок да стреляш при самозащита, в България далеч не е.
    Самата употреба на огнестрелно оръжие при самозащите те праща на съд. По-големите калибри те пращат директно в панделата (по-големи поражение и доста по-често смъртен случай). Случаи колкото искаш.

Изобщо не ми сравнявай употребата на оръжие при военни действия и в ежедневието. Все едно да ми сравняваш голф и състезателен автомобил я за формула едно, я за DTM и да питащ що оне не бил дизел и имал 5 пъти повече коне.

Май много ти се иска да влезеш в ролята на форумно тамагочи.
    Ако го уцелиш с 22лр в главата ще умре да , ама ти знаеш ли как се уцелва движеща мишена с размер една педя когато те е ръгнал АДРЕНАЛИНА ? Никак

По големите калибри не те пращат в панделата , стига да не си превишил предела на неизбежната смб. и примерно да не си застрелял в гръб и т.н
    При военни действия ползват най добрите оръжия и повечето пъти много добри техники , така че предпочитам да използвам нещо което е тествано вече и е доказано , проблема е че 45 тук не е на оферта прекалено скъпа муниция и не толкова популярна , затова доброто старо 9х19 си остава най добрия вариант . Ама да слагаме 22лр пред 9х19 това на когото и да го кажеш ще ти се изсмее Нагледал съм се на олигофрени , последно видях един малоумник който си беше сложил адаптор на макаровия за да може да стреля с .22 защото муницията му била по евтина , даже вече не ме дразнят такива хора , те са се наказали сами с незнание и простащина

Ето ти и малко статистика

.22LR - Weight of bullet 2.5 g - Muzzle energy 80 J
    9x19 PARA - Weight of bullet 7.5 g - Muzzle energy 450 J
    Последно редактирано от valentão : 05-29-2013 на 08:07

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от M447 Виж мнението
    Хахаха, някой заплашва ли ви, та се занимавате с тия оръжия? Вие сте си най-голямата заплаха, ми се струва. Да би мирно седяло, не би чудо видяло.
    Това си е чисто изкуство, а Калашников е като Пикасо.
    Или по скоро като Леонардо да Винчи.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    М, за това има солариум или слънце.
    Който желае отива и става по избор или оранжев, или с нормален тен.
    ^^
    Мда, мда. Моите съученички на бала бяха толкова оранжеви, че и те дори се сдухаха, и се чудеха дали да идват, хахаха. Има филм със солариума да запазиш по-естествен тен, но като цяло слънцето е за предпочитане : )

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от valentão Виж мнението
    Ако го уцелиш с 22лр в главата ще умре да , ама ти знаеш ли как се уцелва движеща мишена с размер една педя когато те е ръгнал АДРЕНАЛИНА ? Никак
    Както се уцелва с 22 при конфликтна ситуация, така ще е и с 45. При попадение нещата приключват. Просто демиджа е различен. Говорим за хора. Ако те напада разярен бик 22 верно няма да ти помогне
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Мда, мда. Моите съученички на бала бяха толкова оранжеви, че и те дори се сдухаха, и се чудеха дали да идват, хахаха. Има филм със солариума да запазиш по-естествен тен, но като цяло слънцето е за предпочитане : )

Не знам, ако тук имаше солариум, 90% от заобикалящите ме индивиди в даскало щяха да бъдат като извънземни.
    *сън*

Фен
    Както се уцелва с 22 при конфликтна ситуация, така ще е и с 45. При попадение нещата приключват. Просто демиджа е различен. Говорим за хора. Ако те напада разярен бик 22 верно няма да ти помогне
    това е последното което ще напиша ако искаш го асимилирай ако не искаш недей за тебе е

адреналина освен че ти обостря сетивата и те подготвя в боина готовност , също така намалява до голяма степен чувствителността ти към болка . 22лр доказано няма стоп ефект и с него ще спреш заек например от друга страна 9х19 със заряда си и енергията на куршума предизвиква хидростатичен шок (напорната вълна в тъканите ти ) Или кво ще рече тва по опростено изместват ти се тъканите, плазма,кръв и т.н. Ако са експанзивни демек кухи пораженията ще са още по големи,с по големия калибър се увеличават още повече

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от valentão Виж мнението

По големите калибри не те пращат в панделата , стига да не си превишил предела на неизбежната смб. и примерно да не си застрелял в гръб и т.н
    При военни действия ползват най добрите оръжия и повечето пъти много добри техники , така че предпочитам да използвам нещо което е тествано вече и е доказано , проблема е че 45 тук не е на оферта прекалено скъпа муниция и не толкова популярна , затова доброто старо 9х19 си остава най добрия вариант . Ама да слагаме 22лр пред 9х19 това на когото и да го кажеш ще ти се изсмее Нагледал съм се на олигофрени , последно видях един малоумник който си беше сложил адаптор на макаровия за да може да стреля с .22 защото муницията му била по евтина , даже вече не ме дразнят такива хора , те са се наказали сами с незнание и простащина

Ето ти и малко статистика

.22LR - Weight of bullet 2.5 g - Muzzle energy 80 J
    9x19 PARA - Weight of bullet 7.5 g - Muzzle energy 450 J
    тва стреля точно на 2 метра пълен боклик е

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BadAss Виж мнението
    Страшна косичка

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Като на Джоуи от приятели.
    n00bs

Мега фен Аватара на dirtyyy

браво Дани

Супер фен Аватара на BadAss
    За кое, г-це Дърти :3

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Като на Джоуи от приятели.
    Малко на Джони Браво прилича
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Супер фен Аватара на BadAss
    Липсва ми дължина за да я докарам като на Джони Браво

Мега фен Аватара на TrollFaace
    И цвета
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Мега фен Аватара на dirtyyy
    За кое, г-це Дърти :3
    СВЕ

Мега фен Аватара на machoka
    първата двойка, която да ме накефи.

"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    кого се опитваш да излъжеш, на теб не ти се вижда кожата от толкова косми

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Хахахах

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Сега може да влезе в пътя, спомена, че иска студент да става, като нищо и козината е махнал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си